2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Ayy amannn bosver dengesiz insan coooook cok.. Bendeee basladım yemek yapmalaraa artıkk ama ne yapacagımı sasırdım benimde kocacık yapıyordu hep simdi ayy ne pisirsem diye dolanıyorum
valla menuyu hazırladım aksamdan bır gıdıp yapması kaldı max 30 dk da bıter

valla menuyu hazırladım aksamdan bır gıdıp yapması kaldı max 30 dk da bıter

Hahaha calısan olunca hazırlıklı oluyo insan evde olunca ay dur daha zamanım var deyip son dk ya bırakıyor bende eskiden bir gün önceden bile hazırladıgım oluyordu

Bua arada Günaydın Annişler kusummelek kuzum hoş geldin kaynananları merak ettim ne yaptılar duyunca bukadar zaman neden sölemedin diye surat yaptılarmı ? Ayy ne meraklı çıktım

hıhhhhh doymadım doyamadım gezmelere beennnnnnnnn :) bugün çalış çalış çalış 20 gün sonra 3 günlük sbir tatilim daha var heheheheheh çatla patla

Iyy 3 güncük mü ondanda 1 günü temizlik zateeeeeeen

Günaydın kızlar bugün 3'lü tarama yaptırdım. 26'sı için de gün verdiler ayrıntılı ultrasona.

Hahaha calısan olunca hazırlıklı oluyo insan evde olunca ay dur daha zamanım var deyip son dk ya bırakıyor bende eskiden bir gün önceden bile hazırladıgım oluyordu

yok be bazen son dk ısı yapıyorum bende ama ozaman bızımkı surat asıyor aceleye geldı dıye bızım evde yemek sunumu cok onemlı kocısım bozuluyor ozenmeyınce

ayyy canım hoşbulduk nasılsın... valla büyüdü minnoşum samsunda gittim geçen hafta maşallah iyidi bu hafta kendi doktoruma gitcem bakalım :)
oh oh süper :) çok şükür canım iyiyiz biz cumartesi sinemaya gittik hamile kaldığımdan beri ilk defa ay minnoşlar yüksek sesten mi sürekli güldüğümden mi neden 2 saat boyunca tepiklediler beni
büyümüştür anneesiii bende çarşamba gidicem bakalım ne kadar büyüdüler
valla ya ohh miss tatile gel yani gerçi her tatilin iş başlagıcı aynı sancılarla doludur ama olsun bu aralar ben nedense işe gelince daha iyi hissediyorum kendimi şaşkınım

yok be bazen son dk ısı yapıyorum bende ama ozaman bızımkı surat asıyor aceleye geldı dıye bızım evde yemek sunumu cok onemlı kocısım bozuluyor ozenmeyınce

Ayy ben ilk evlendigimde bi sunumlar bi sunumlar simdi tencereden yese sevaba girer az bulasık cıksın

valla ya ohh miss tatile gel yani gerçi her tatilin iş başlagıcı aynı sancılarla doludur ama olsun bu aralar ben nedense işe gelince daha iyi hissediyorum kendimi şaşkınım

Cünkü evde booooos insan oluyorsun resmen mesela ben vursan teneke gibi ses cıkacak benden bu evlaat bunların hesabını verecek

ben hiç yemek yapmıyorum, bakıcı teyzemi var çok şükür o yapıyor. Şanslıyım o konuda

ay yerım onların bıdık ayaklarını bız ne zaman hıssetcez yaaa

Selam.kizlae nasilsinuzzzzz iyi hafta gecirmeniz dilegiyleeee...bende hazirlik icindeyim turkuyeye gidecemmm..burda 2 li 3 lu test yapilmiyor son 4lu taramaya yetisirrrim.insallah...doktorum dogum.yaptiracak olsaydi burda dogururum ama malesef dogurtmuyirun dedi...bende turkiyeyi ozlemistimmmm...degisiklik lazim.banada 5 aydir burdayimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…