2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Masallah iyi cikmis :) allah saglikli kucagina almayi nasip etsin canim hayirli dogumlar hayirli evlat nasip etsin
Aslinda adetin geciktiyse beta ya kanda baktirabilirsin eger varsa cikar diye düşünüyorum.....

Aslinda adetin geciktiyse beta ya kanda baktirabilirsin eger varsa cikar diye düşünüyorum.....
Dusundumde 5gun gecsin oyle yaptiririm dedim canim yarn tekrar test yapcam cikamzsa 5 gun geckmesin de yaptiririm olmazsam eger

Kızlar benim gobus deliğim dısa dogru cıkıo baktımda nette gobek fıtıgı belırtısı yazıo konu hakkında bılgısı olan var mı

Masalllaaaaah masallah.. Duaların icin Allah razı olsun canım benim Allah bizlerede bu günleri göstersin nasıl miniktir simdi yaa ayy kıyamam ama..
Dogumdan korkmayını üstüme alınıyorum sanırım bu topiğin en korkaklarından biri benim esime hala kızıyorum benim süpriz bebiko oldu istemiyordum simdi nasıl dogurucam diyorum icimde kalabiliyorsa 1 2 sene kalsın

E Ekyzdn03 canim gozun aydin olsun.. Meleginin iyi olmasina çok sevindim boyu kilosu falan nasilmis kucuk hanimin.. :)) birde detayli ultrason icin aldigin tarihe doktormu karar verdi..

Canım benim cok tsk ederim boyunu kilosunu ultrason fotosuna bakıp yaziym yarın evde degilim simdi teyzostayım. Detaylı ultrason icin kendi drum 1 ay sonra bunu yaptırmıs olarak gel dedi tavsiye ettigi dr lardan birini aradım onlarda uygun olan 20. hafta dedi ve 3 kasıma randevu aldım 7sinde de kendi druma gidiyorum.

E Ekyzdn03 canımm benim oğluşum olcakmışş senin kızmııı

Ahh masallah canım benim evet tatlım benimki kız adı Yaz :) buradaki teyzosları o yüzden yaz diyorlar

@missseste canimmm cok sukurrr yaz hanimdan iyi haberlrle gelmisssin...hayirlisiylaa kucagina almayi nasip.etsin rabbimm..tatli yemeee fazlaa canim 24. Haftalarda seker yuklemesi var..veee neden tetenoz vurulmayacaksin ki..vurulman gerekiyir

Cok sükür canım gittigimde heyecandan tansiyonum fırladı 14-8 cıktı düsün yüregim agzımdaydı dr da kesinlikle yemek yok dedi
Tetanozu sordum dr a direk gerek yok dedi aile hekimi herkesi arıyor dedi. Hastaneyle alakalı tamamen sterilse zaten ihtiyac olmuyor. Dr da ona göre uyarı yapıyor. Zaten benimki vücuda ekstra bisey alınmasına hep karsı demir ilacını verdi sok oldum nasıl verdi diye

Caniiiiimmm E Ekyzdn03 hadi gozun aydin haberler super tatli haric idare etcen gari kuzum

Offoffofoffofff tatlısız hamilelik hamilelik degildiiiir

günaydın kızlar..Ben geldim sonunda bitti tatil:) nasılsınız bakalım?

gözün aydın canım Allahım size bağışlasın sağlıkla..Darısı da bizlere olsun..

Gunaydin herkese.. Bugun randevumuz var bebegimi gormeye gidiyorummm.. :)) E Ekyzdn03 canim beni listeye yazmamissin unuttun mu yoksa..

E Ekyzdn03 tatlım listeyi gördüm de ben cuma günü gideceğim tekrar doktora cinsiyet kesinleşsin öyle ekle beni:)

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl benim tatil bitti bugün iş başı yaptım artık zor oldu :)
hiç deme ben de bugün başladım işe zor oldu 2 hafta tatilden sonra gelmek..

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl benim tatil bitti bugün iş başı yaptım artık zor oldu :)

oyyy guzuummm alışırsın merak etme öğene kadar insan öle bi hale geliyoki hiç gitmemiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…