Aaaa yanlıs anımsamısım cok özür dilerim degistirdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusum kolay gelsın cok yorma kendınıde bebısıde dıkkat et
kızlar cok ılgınctır carsamba gunu rahatsızlandım ya ben doktora gıttım acıl kayınvalıdemın gorumcemın haberı var ama bır arayıp nasılsın demedıler bende cınsıyetı soylemedım esım soylemıs dedım cok ılgılenıyorlardı zaten gec kalmıssın ınsan bır arar sorar hıc ne arıyorlar ne soruyorlar
Ay ne tatli olmuş dünde benim aklıma bu gelmişti tablomuza yok diye eline sağlık canım kizimla beni unutmasmisin duzeltmisin erkek deil artik o pipi ucmus kutu olmus :)))
dogru canım tablooo yaaa bır ben kalmısım cınsıyet ogrenemeyennnnnn![]()
kolay gelsin canım :) bizde doyduk geldik
benim de 1 mart amma velakin garanti Allah nasip ederse tabi şubatta bizim doğum :)
kuzum bugün normal geçen h.sonu bizde girdik denize filan ama çarşamba sabahı adeta donmuştum yani o gün daha serindi trençkot giyen bile vardı o gün düşün
Hiç gulesım yoktu kahkahayla güldüm inanki :)))cok sagol kuzum yavas yavas yapıyorum iste nerede eskii ben :)
Aman canım bosver benim kv daha bebegi ögrendigimizden beri bir defa arayıp hayırlı olsun dahi demedi cinsiyetini bile baskalarından duydu
ayy abliiss unutur muyum hiiiic :) tabiki o kıymetli nazlı kız :)
hahaha S seduf ta ögrenir bugün sen gece kaldın
Afiyeeeet bal seker olsun
kız ne trenckotu burada kazak+mont giyiliyor bildigin kış![]()
ohh maşallahkız ne trenckotu burada kazak+mont giyiliyor bildigin kış![]()
valla ne yalan sölim bende kısa kolluyum ama üşüdüm formamı taktım üstüme.....ohh maşallahben şu an kısa kolluyum canım
![]()
cok sagol kuzum yavas yavas yapıyorum iste nerede eskii ben :)
Aman canım bosver benim kv daha bebegi ögrendigimizden beri bir defa arayıp hayırlı olsun dahi demedi cinsiyetini bile baskalarından duydu
ayy abliiss unutur muyum hiiiic :) tabiki o kıymetli nazlı kız :)
hahaha S seduf ta ögrenir bugün sen gece kaldın
Afiyeeeet bal seker olsun
kız ne trenckotu burada kazak+mont giyiliyor bildigin kış![]()
Hak etmeyenlere en iyisi olur canım sıkma canını...hayır neye sınır oluyorum bılıyormusum kusum sımdı umursamıyorlarya dogdugunda gelırler kucaklarından ındırmezler ıste ben ozaman dayanamam uyucak etcek dıye alırım kucagından gıcık oldum oyuzden suan artık o baksında ıstemıyorum allah bılıyorya zaten bakıcı yardımıda verıyor benım ısyerım ablam ısı bırakmıyım dıye bakıcı yardımı yapıcakmıs bır kısım rahat rahat bakıcı da tutarım valla gorur ozaman torununu
evet yanı sızın aranız ıyıydı anne oldu bana dıyordun ona sasırdım zatenne bılıyım bende anlamadım dakka bası arayan kadın aramaz oldu gorumcem hadı zaten oyleydıde kayınvalıdemde ılgısızlesdı valla okadar sınırım kı bu duruma bakıcımı tutsam dıyorum calısmaya baslayınca
slm kızlar, anca okudum bayagı ssayfa birikmisti, cinsiyet ogrenenler hayırlı olsun insallah.
ben dun aksam kontrole gıttım gordum oglusumu. 14cm 200gr olmus bebisim. Ikılı tarama da sıkıntı yoktu, uclu tarama da yaptık sonra keske demeyelim diye. Sanırım doktorumu degistiricem kendisi cok yogun talep cok iyi bisey tabi ama, ikinci doktorum o kadar yogun degil heralde bu yuzden daha iyi ilgileniyor, daha detaylı bilgi veriyor. İkisi de iyi yerlerden mezun aynı yaslarda ve sanırım daha az yogun olanı tercih edicem. Digerine bir ay sonraya bile istedigim gun ve saate randevu almakta zorlanıyorum. 20-22 arası ikinci duzey ultrason onerdı anomali taraması ıcn 45dk suruyormus. Yaptıran var mi mart bası dogumu olanlardan?
ohhh ne iyiymiş öyle...benimde annecim yapıveriyo arada...Benimde akşama eşimn kuzenleri var yemeqe dedim annenle kardeşine söle bi zahmet eve qidip biraz temizleyip yemekleri yapsınlar dedim oda sölemiş kaynanam arıo ne yapıyım akşama diye bende saydım saydım şunları bunları kapattım ohhh yapsınlar![]()
valla canım bende dınlerım ara ara hatta uyumadan once acardım oyle uyurdum bebısıde alırtırmayı dusunuyorum ara ara dınlıyorumsabah ıse geldıgımden berı klasık muzık dınlıyorum sanırım ıyı geldı bıraz bana yaaaa arada cok gıygıy edıyor ama napalım dınleyelım
canım o ayrıntılı ultrason dıye gecıyor yıne ultrasonla bakıyorlar ama bebısın organlarına damarlarını falan ıncelıyorla hersey normal mı dıye en ufak bır sıkıntı varsa cıkıyor allah korusun cıkmasın tabı deslm kızlar, anca okudum bayagı ssayfa birikmisti, cinsiyet ogrenenler hayırlı olsun insallah.
ben dun aksam kontrole gıttım gordum oglusumu. 14cm 200gr olmus bebisim. Ikılı tarama da sıkıntı yoktu, uclu tarama da yaptık sonra keske demeyelim diye. Sanırım doktorumu degistiricem kendisi cok yogun talep cok iyi bisey tabi ama, ikinci doktorum o kadar yogun degil heralde bu yuzden daha iyi ilgileniyor, daha detaylı bilgi veriyor. İkisi de iyi yerlerden mezun aynı yaslarda ve sanırım daha az yogun olanı tercih edicem. Digerine bir ay sonraya bile istedigim gun ve saate randevu almakta zorlanıyorum. 20-22 arası ikinci duzey ultrason onerdı anomali taraması ıcn 45dk suruyormus. Yaptıran var mi mart bası dogumu olanlardan?
oooo cok ıyıymıs valla haaaa arada bıze de gelsınBenimde akşama eşimn kuzenleri var yemeqe dedim annenle kardeşine söle bi zahmet eve qidip biraz temizleyip yemekleri yapsınlar dedim oda sölemiş kaynanam arıo ne yapıyım akşama diye bende saydım saydım şunları bunları kapattım ohhh yapsınlar![]()
dr seçimi önemli evet çok yoğun olunca vakitleri de olmuyor ne yazıkki.. bu ikinci düzey ult dediğin detaylı tarama dediklerimi? ben henüz yaptırmadım.
Problem yok canım :) sağol.Aaaa yanlıs anımsamısım cok özür dilerim degistirdim![]()
Hayır isteye isteye zorla yaptırcan kaynanamla aramda 10 dk mesafe var kendi annemle 1 saatten fazla canım annem qelio temizliğimi yapıo ütümü yapıo dokundurtmuo bana benle yaşıt bi qörümcem var işi qücü telefonla oynamak qezmek bikere kendiliqinden qelelim yapalım dediklerini dıuymadım biz oraya qidelim orda yiyelim diye masuz yapmıo...ohhh ne iyiymiş öyle...benimde annecim yapıveriyo arada...
Söylerim kuzum nasıl olsa ankara elinemi yapışcak :)oooo cok ıyıymıs valla haaaa arada bıze de gelsın![]()
canım benim kayınvalide falan yokda mecburen annem sabahları oğluma bakmaya geliyo o arada yemek sadece yapılacaksa yapıveriyo..zaten çoğu zaman ben yapıyorum...Hayır isteye isteye zorla yaptırcan kaynanamla aramda 10 dk mesafe var kendi annemle 1 saatten fazla canım annem qelio temizliğimi yapıo ütümü yapıo dokundurtmuo bana benle yaşıt bi qörümcem var işi qücü telefonla oynamak qezmek bikere kendiliqinden qelelim yapalım dediklerini dıuymadım biz oraya qidelim orda yiyelim diye masuz yapmıo...