- 13 Şubat 2013
- 605
- 473
- 53
Gözün aydin canm allh kucana da sağlıklı almayi nasip etsin ❤❤ ❤Bu arada bugün hastaneye qittim prenses olduğunu doğruladı doktor şimdi rahat etti icim Allahima şükür bi sknti yokmuş hafta 3 lü taramaya caqirdi doktorum artık pembisler alınabilir :)
Gozun aydin canimayyy hadı gozumuz aydın canım yaa :):) gecmıs olsun bu arada dıkkat et kendıne aman yorma sakın:):)
prensesin hayırlı olsun annesi sağlıkla gelsin inşallahKizlaaarr sabah karnimin sağ tarafına saplanan keskin bi aciyla soluğu hoop devlet hastanesinde aldık.hic biseycigi yok dedi dr amcamız da icimiz rahat etti çok şükür..
Vee günün sürprizi de prenses geliyormuş bizim evimize de.
Allah yardımcın olsun canım bi avazda kurtarsınArkadaşlar nasılsınız,nasıl gidiyor pek bakamadım neler yaptınız.bazı arkadaşlar haber ver demişti doğumda.kızlar yarın meleğime kavuşuyorum allahın izniyle.bebeğim ters olduğu için sezaryen le doğucak sabah erkenden doğuma giriyorum dularınızı eksik etmeyin heyecanlıyım,korkuyorum karmakarışığımdoğumda hepinize dua edicem
Amin canım cok saqol cümlemiz hep beraber inşallahGözün aydin canm allh kucana da sağlıklı almayi nasip etsin ❤❤ ❤
gecmıs olsun canımsen sabun tas yerıne helva ısıne gır ıstersem
maşallah......yaaa benim hiç göbüşüm çıkmadı ama......gunaydın kızlar cok dumur oldum montlarım olmuyor kabanlar oluyor ama oda daha gıyıcek hava yok bır derı montum oldu oda ne zamana kadar ıdare eder artık allah bılır napcaz boyle yaa
maşallah......yaaa benim hiç göbüşüm çıkmadı ama......
canım ya Allah bi avazda kurtarsın inşallah...Arkadaşlar nasılsınız,nasıl gidiyor pek bakamadım neler yaptınız.bazı arkadaşlar haber ver demişti doğumda.kızlar yarın meleğime kavuşuyorum allahın izniyle.bebeğim ters olduğu için sezaryen le doğucak sabah erkenden doğuma giriyorum dularınızı eksik etmeyin heyecanlıyım,korkuyorum karmakarışığımdoğumda hepinize dua edicem
işte bende almıyorum ama göbüşde çıkmıyo..aslında ben senden daha öndeyim...bende anlamıyorumkı hem kg almıyorum hemde gobus cıkıo bebıs buyuyor nasıl oluyor bu
kızlar günaydınnnn.....bugün benim kontrolüm var amaaaaaa......kuzumu görücem ben ....
inşallah canım ya....artık bu sefer cinsiyeti belli olur herhalde...oooh hadi bakalım güzel haberlerle gel
inşallah canım ya....artık bu sefer cinsiyeti belli olur herhalde...
bakalım saklıcakmı yoksa göstercekmi....bebikko saklamıcaksa görünür :))) nazlı çıkmaz inşallah.. :)
İnan ben çok zor tutuyorum kendimi canım sen yapmışsın bile :)Kızlar Günaydın. Ben aceleci anne adayı bebeğe kıyafet işini hallettim bile
günaydın...neler aldın bakalım...Kızlar Günaydın. Ben aceleci anne adayı bebeğe kıyafet işini hallettim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?