- 16 Mart 2015
- 438
- 291
- 18
- 35
inşallah canım haber edelim mutlaka :)Ayy hadi insallah aynı gün gidiyoruz güzel haberlerle gelelim insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım haber edelim mutlaka :)Ayy hadi insallah aynı gün gidiyoruz güzel haberlerle gelelim insallah
inşallah canım haber edelim mutlaka :)
ayy inşallah öyledir karnın çıktımı ben sanki 6 aylık hamileyimHaftasonu buralarda pek kimse olmaz ama ben dr dan cıkar cıkmaz tlfdan yazarım hele kızların belki cinsiyeti degisir fikri aklımı karıstırdı heyecanla bekliyorum ama kız oldugunada eminim :)
ayy inşallah öyledir karnın çıktımı ben sanki 6 aylık hamileyim
ayy gecmis olsun tatlım simdi okudum dikkat et kendine aynı zamanda oglusun hayırlı olsuunn masallah
sagol kusum valla pasanın keyıf yerındeydı elı basında uzanıyordu
ayyyii çok rahatladım yaaa beni gören nolmuş diyor halbuki 2 kilo aldım normaldede kilom vardı zaten ama 2kg ile nasıl çıktı o karnım hayret valla :)Cıktı cıktı kıyafetlerim olmuyo zaten artık göbegim vardı benim simdi 2 katı büyüdü resmen
ayyyii çok rahatladım yaaa beni gören nolmuş diyor halbuki 2 kilo aldım normaldede kilom vardı zaten ama 2kg ile nasıl çıktı o karnım hayret valla :)
aman olsun doğumdan sonra veririz gene bir topik açarız yarışırız :)ayy ben 4 kilo aldım nerdee 2 ler ben zayıftımdaa simdi degilim yani etine dolgun oldum göbekte önden önden
Hahahah yesinler onun elini yaa biz endiseleniyoruzda onlar keyifteler masallah
aman olsun doğumdan sonra veririz gene bir topik açarız yarışırız :)
sorma canım ya aman onlar ıyı olsunda napalım cok korktum valla neysekı cok ıyımıs
Aman masalllaaaaaah masallah benimkinide ctesi görücem of gec zaman geeeeeec
Evet canim bayan. Bugun hocaya hocam aksama boyama falan ders verseniz cok sikiliyor drdim bu hafta boyle gececek dedi...sonra bende dedigime pisman oldum ama heyecan tabiinşallahh iyidir..bizimde dün verdi akşam yaptık ama bu hafta pek bişey bekleme bence...bayan mı öğretmeniniz
Çok teşekkür ederim cevabın için ben de başlayacağım kullanmaya. Folio kullanıyordum onu bırakıp decavit ve başka bir kan ilacı daha verdi. Yrn alıp başlayacağımben 10.haftamdan beri santafer kullanıyorum canım 6 haftadır kullanıyorum sabah akşam ama bende hala kansızlık var.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla doğsun inşallah :)Selam kzlarrrr coo yogundummmm foruma giremedimmm.aksama yemege misagirlerim vardiiiii..mdoktorsaaa da gittim sonunda cinsiyetini ogrendimmm...benimde oglusummmmm geliyorrr darisi ogrenmeyenlerin basinaaa allah gonlumw gore verdi cok sukurrrr..saglikli hayirli dogumlar hepimizeeee
Sagollll tatlimmmmm sanada hayirli dogumlarHayırlı olsun canım, sağlıkla doğsun inşallah :)