• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Selam kzlarrrr coo yogundummmm foruma giremedimmm.aksama yemege misagirlerim vardiiiii..mdoktorsaaa da gittim sonunda cinsiyetini ogrendimmm...benimde oglusummmmm geliyorrr:nazar::nazar::nazar::KK46: darisi ogrenmeyenlerin basinaaa allah gonlumw gore verdi cok sukurrrr..saglikli hayirli dogumlar hepimizeeee:anneadayı:
gözün aydın canımmm rabbim paşana uzun ömürler nasip etsin darısı bizim başımıza :)

Selam kzlarrrr coo yogundummmm foruma giremedimmm.aksama yemege misagirlerim vardiiiii..mdoktorsaaa da gittim sonunda cinsiyetini ogrendimmm...benimde oglusummmmm geliyorrr:nazar::nazar::nazar::KK46: darisi ogrenmeyenlerin basinaaa allah gonlumw gore verdi cok sukurrrr..saglikli hayirli dogumlar hepimizeeee:anneadayı:
Çok sevindim canm benim gözün aydın benim kız dedi en son gitimde HAbibte HAbibte :)kızları 3 ledim ben sukur hersey yoluna girdi insalh bulantilarinda senin bir an once geçer çok çektik biz senle senin adına çok sevindim ❤❤❤

O zaman 3-4 ayaklı tulum 3-4 iç zıbın yenidoğan alayım sonra büyüdükçe mi alayım :)
yani ilk zamanlarda zaten hediye falanda geliyo...ananeler babanneler teyzeler falanda alıyo....o yüzden ilk zamanlar çok aşırı bişey almadım....mesela ben götürdüğüm yerlere hep büyük götürdüm nasılsa almışlardır diye ama zaten çabucak büyücekler.....

Kizlar cok kotu oldum ben fenalastim doktorumu aradim oda acil gel dedi erken gitmis oldum doktora veeeeeee bir pipilide bendenn oglusum oluyooo net dedi bende gordum cok netti
geçmiş olsun canım......
Evet canim bayan. Bugun hocaya hocam aksama boyama falan ders verseniz cok sikiliyor drdim bu hafta boyle gececek dedi...sonra bende dedigime pisman oldum ama heyecan tabi
Bayan öğretmenler daha az ders veriyo diyolar çevremdekiler..o yüzden sordum...

hayırlı olsun canım yaaa......Allah herkesin gönlüne göre versin.......sağlıkla kucağına alırsın inşallah...hayırlı evlat olsun....

ooo güzel haber bir erkek daha :) hadi gözün aydın canım.. sağlıkla gelsin...

Günaydın kızzlaarr :)

HAbibte HAbibte hayırlısı olsun canım :nazar::KK200:

Valla bende göbeğim yok yok diye diye çıkardım kızlar şu an bildiğiniz kocaman bir göbişim var 5-6 aylık gibi duruyorum :KK53:
:KK48: nolduysa bi anda oldu bizde anlamadık :KK48: bayramın 1.günü tartıldığımda da 2,4 kilo almıştım o_O haftaya çarşamba kontrolümüz var doktor azar azar al bu zamanlarda dedi dedikten sonra deli gibi aldım sanırım neyse artıkın ama bende farkındayım iştahım aşırı açıldı yani hakkımızda hayırlısı artıkın :KK48: bu arada benim kuzucuklar artık hergün tekmelemeye başladı beni kızlar pıt pıt minnak ayaklar vuruyo paso içerden dün akşam şov yaptılar resmen göbeğimin dışından karşımda oturan eşim bile gördü hareketleri :nazar::confused::KK37:

Oyyy gözün aydınn canım ne güzel oldu, masallah bir kız bir erkek :)

kızlar gunaydın benımde gobus cok cıktı ama kg almamısım aksıne 300 gr da vermısım nasıl oluyor anlamadım doktorum bebıs alıyor dedı

Günaydın kızzlaarr :)

HAbibte HAbibte hayırlısı olsun canım :nazar::KK200:

Valla bende göbeğim yok yok diye diye çıkardım kızlar şu an bildiğiniz kocaman bir göbişim var 5-6 aylık gibi duruyorum :KK53:
:KK48: nolduysa bi anda oldu bizde anlamadık :KK48: bayramın 1.günü tartıldığımda da 2,4 kilo almıştım o_O haftaya çarşamba kontrolümüz var doktor azar azar al bu zamanlarda dedi dedikten sonra deli gibi aldım sanırım neyse artıkın ama bende farkındayım iştahım aşırı açıldı yani hakkımızda hayırlısı artıkın :KK48: bu arada benim kuzucuklar artık hergün tekmelemeye başladı beni kızlar pıt pıt minnak ayaklar vuruyo paso içerden dün akşam şov yaptılar resmen göbeğimin dışından karşımda oturan eşim bile gördü hareketleri :nazar::confused::KK37:
cıddı olamazsın canım yaaa:):):) cok eglencelı artık sız televızyon falan ızlemezsınız bebıslerı ızlersınız:):)

begri begri canimmmm.kacta randevun?:KK19:
gıttım geldım canımmm cok sukur gayet ıyı 15 cnm 150 gr olmus:):) elını yanagına koymus uyuyordu doktor hangınız boyle uyuyor dedı ben gercektende oyle uyurum elımı yanagıma koyarım :D:D ve bır aslan parcası da bendennnn :):) sen nasılsın canım hayırlı olsun senınde rabbım gonlune gore vermıs cooook sevındım:):)

gıttım geldım canımmm cok sukur gayet ıyı 15 cnm 150 gr olmus:):) elını yanagına koymus uyuyordu doktor hangınız boyle uyuyor dedı ben gercektende oyle uyurum elımı yanagıma koyarım :KK70::KK70: ve bır aslan parcası da bendennnn :):) sen nasılsın canım hayırlı olsun senınde rabbım gonlune gore vermıs cooook sevındım:):)
canım çok sevindim....hem öğrendiğine hemde sağlıklı olduğuna....

Aynen canim kızımla aynı gün de hamile kaldım ikisindede 12 haziranda

Kizlar cok kotu oldum ben fenalastim doktorumu aradim oda acil gel dedi erken gitmis oldum doktora veeeeeee bir pipilide bendenn oglusum oluyooo net dedi bende gordum cok netti
ayyy hadı gozumuz aydın canım yaa :):) gecmıs olsun bu arada dıkkat et kendıne aman yorma sakın:):)

Back