Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var mı benimle bu yolculuğa çıkmak isteyen arkadaşlar, önlisans mezunuyum, 39 yaşındayım, şansımı denemeye karar verdim.benim gibi olan arkadaşları sayfama beklerim, birlikten güç kuvvet doğar inşallah.
kpss genel kültür-genel yetenek oluyor, B grubu 4 yıllık mezunların girdiği oluyor sanırım.kpss b grubu mu??
sağol canım,hayırlı olsun nm topiğin
inşallah herşey gönlünce olurrrr
kpss genel kültür-genel yetenek oluyor, B grubu 4 yıllık mezunların girdiği oluyor sanırım.
sağol canım,
girdim bir yola bakalım, inşallah devamını getirebilirim.
ay canım benim, sağolasın inşallah keşke, tüm dualarım bu yönde.allahın iziniyle bunu da başarırsın inş.
sağolasın canım, ama pek hareket yok buralarda, yalnız kaldım baksana birkaç kişi olsaydık motive olurduk, iyi olurdu ama.Canım arkadaşım topiğin hayırlı olsun öncelikle azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz...
sağolasın canım, ama pek hareket yok buralarda, yalnız kaldım baksana birkaç kişi olsaydık motive olurduk, iyi olurdu ama.
sağolasın canım, ama pek hareket yok buralarda, yalnız kaldım baksana birkaç kişi olsaydık motive olurduk, iyi olurdu ama.
ben geldimmmmmmmmmmm
Sende mi hazırlanacaksın yasmin sınava?
bende o kafa yokk ki cnm
çünkü artık hayattın bana ne getireceğini kestiremiyorum
Bazı şeyler hayat getirmez ki yasminim biz çekip alırız hayattan neden denemiyorsun sende?
bilmiyom gerçekten
düşünme gücümü kayıp etmiş gibiyim
sonrada vardır rabbimin bildiği diyorum