2016 kpss

ftemiz

Guru
Pro Üye
7 Aralık 2011
11.162
7.215
var mı benimle bu yolculuğa çıkmak isteyen arkadaşlar, önlisans mezunuyum, 39 yaşındayım, şansımı denemeye karar verdim.benim gibi olan arkadaşları sayfama beklerim, birlikten güç kuvvet doğar inşallah.

var mı benimle bu yolculuğa çıkmak isteyen arkadaşlar, önlisans mezunuyum, 39 yaşındayım, şansımı denemeye karar verdim.benim gibi olan arkadaşları sayfama beklerim, birlikten güç kuvvet doğar inşallah.

hayırlı olsun nm topiğin

inşallah herşey gönlünce olurrrr

yıllar sonra ders çalışmak epey zor olacak ama bu yolda herşeye katlanılır sanırım, yıllardır özel sektör mağduru olarak göze aldım herşeyi. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
ilk olarak tarihle başlamaya karar verdim.
Soru bankası aldım ve de konu anlatımlarını internetten çıktı alıp bakacağım, ayrıca aynı konunun videolarını dinleyerek pekiştireceğim.
1, İslam öncesi türk tarihi
ilk konumuz arkadaşlar, bu konuyu çalışıp burda da birbirmize sorular sorarak pekiştirebiliriz.

KPSS-B NEDİR?
KPSS-A Kadroları dışında kalan kadrolardır. B grubu kadrolara alımlar 2 yılda bir (çift yıllarda) yapılmaktadır. Lisans mezunlarına yönelik B grubu kadrolar için P3, önlisans mezunlarına yönelik B grubu kadrolar için P93, ortaöğretim mezunlarına yönelik B grubu kadrolar için P94 puan türü ile alım gerçekleştirilmektedir. Mühendis, tekniker, teknisyen, memur, psikolog, mimar, veteriner vb. tüm kadrolar KPSS-B grubu kadrolarda yer almaktadır.

kimseler yok mu, kızlarr, 2016 kpss çalışan yok mu, birlikten kuvvet doğar.
ben Tarih başladım demişdim, Ramazan Yetgin videolarını tavsiye ederim, çok güzel anlatıyor.

canım bazı kurumların özel şartları olabiliyor ama normalde yaş sınırı yok. 43-45 yaşında atanan insanlar var etrafımda.

bilmiyom gerçekten

düşünme gücümü kayıp etmiş gibiyim

sonrada vardır rabbimin bildiği diyorum

Zor zamanlardan geçiyorsun canım benim ama şükretmek lazım her halukarda Allah can sağlığı versin kalan her şeye çözüm bulunur, darlıklar geçer gider hayat normale döner...

X