-
- Konu Sahibi balbocegi35
iyi aksamlar cnm 80 üstü almalısın ben 70 aldım dersaneye gidiyorsan cok ders calısman lazım cnm hatta dersanede yat cnm ve düzenli calıs bol soru çöz mesala sınava girdin cıktın mı sonuclar acıklanıca bak kac almısın not yaz ne kadar yukseldini goreceksin düzenli calıs cnm birdeCanım bende önlisans bilgisayar okudum atamalar ve puanlar hakkında bilgim var mı ? nasıl çalışmayı düşünüyorsun?
Canım daha önce dersaneye gittim ve doğru düzgün çalışmadım o yüzden tekrar dersaneye gitmeyi düşünmüyorum çalışmaya başlarsam evde çalışacam sen nasıl bi yol izliyorsun canım bizim bölümden atanmak zor mu?iyi aksamlar cnm 80 üstü almalısın ben 70 aldım dersaneye gidiyorsan cok ders calısman lazım cnm hatta dersanede yat cnm ve düzenli calıs bol soru çöz mesala sınava girdin cıktın mı sonuclar acıklanıca bak kac almısın not yaz ne kadar yukseldini goreceksin düzenli calıs cnm birde
Geçen sene ki topikten hatırlıyorum seni baya yüksek almisssin cnm bölüm ne senin ? Kasım da gidersin inşallah bende gecen sene olmayınca bu sene yeniden başladım calismaya son bi kez denicem bakalimMerhabalar
Kasimda duruma bakip bende ders calismaya baslayacagim
2014 kpss topigim.vardi cok guzel.arkadasliklar kurduk birbirimizi cok guzel motive ettik. 87 puan aldim ama onlisans atama satilari cok azaldigi icin atanamiyirum. Kasimda da duruma bakip tekrar hazirlanmaya baslayacagim.
Canim benim bolum gidaGeçen sene ki topikten hatırlıyorum seni baya yüksek almisssin cnm bölüm ne senin ? Kasım da gidersin inşallah bende gecen sene olmayınca bu sene yeniden başladım calismaya son bi kez denicem bakalim
İnşallah canım ya benim bölüm de bilgisayar Programcılığı benim bölüm de çok yüksek alıyor 85 üzeri almam lazım bu seferCanim benim bolum gida
Hic alim yok ondan 3001,den tercih ediyorum
Bu yuzden atanma sansim az baya
İnsallah dedigin gibi atanirim
Yok kuzum buna simdilik izliycem daha benim belli deil
Pegem ve ihtiyac yargi..sahaflarda pegem 75 tl ye kadar buldum.Merhabalar ben adalet myo mezunuyum 2014 kpss günü doğum yaptım o yüzden 2016da ilk defa önlisans olarak sınava gireceğim dershaneye gitmek istemiyorum evde oğlum uyudukça bir iki saat çalışmayı düşünüyorum sabredebilirsem yargı yayınevinin modüler setini almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz başka yayın evi veya kitap var mı şimdiden teşekkürler herkese kolay gelsin
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ben de yargıyı aldım başladım hepimize kolay gelsinPegem ve ihtiyac yargi..sahaflarda pegem 75 tl ye kadar buldum.
Digerleri 90
Ama ben gecen senenin 40 tl tasari aldim
Zaten her kaynaktan soru cozucem .
Elimin altinda net var.
Sanirim turk islam mediyetlwri 2013-2016 arasi degismemistir diyorum.))
Muhim olan konularin anlatimi 2014/2015/2016 ayni yayinevinin kitaplari nin konulari degisti sanmiyorum.
Zaten gecen yilin kitaplarini topluyorlar(
Ben bir sonraki aya pegem ve beyazkalem soru bankalarini alacagim.
Her ay yaprak test derken
.
Boyle cokyazdim.
Ne kadara yazıldınız arkadaşım?Arkadaslar pegem akademi nasıl gidenler var mı yazılım ben haftaya salı başlıyor arkadaşlar hepimizin yardımcısı olsun allahım