2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

olsun canım amaç kpss gk gy aynı zaten sana kaç puan lazım bayağı öğretmen alımı oldu sizden sayı az mıydı
.

DigDiğer bölümlere oranla alim iyi..
kızlar forumun mobil uygulamasi var mi?

ben telden bağlanıyorum da epey agir sayfalar arası geçiş,alıntı yapma vs

Bu arada kitap fuarında fem akademi yayinlarinim dersin özü adında konu özeti kitaplarını aaldım görürseniz göz atin .kısa tekrarlarınız için epey faydalı olacaktır.40 50 sayfalik orta boy kitaplar kisa ozetler seklinde olusturulmus.fiyatı da çok uygun 2.5 TL ye aldım.

.

DigDiğer bölümlere oranla alim iyi..
kızlar forumun mobil uygulamasi var mi?

ben telden bağlanıyorum da epey agir sayfalar arası geçiş,alıntı yapma vs

Bu arada kitap fuarında fem akademi yayinlarinim dersin özü adında konu özeti kitaplarını aaldım görürseniz göz atin .kısa tekrarlarınız için epey faydalı olacaktır.40 50 sayfalik orta boy kitaplar kisa ozetler seklinde olusturulmus.fiyatı da çok uygun 2.5 TL ye aldım.
çok uygunmuş cidden

kızlaar bir şey sorcam kpss a dan bazı yerlere mimar mühendis alımı oluyor ama ben hiçbir şey anlamadım hangi kısımları çözcez soru olarak biz nerelerden sorumluyuz ?? bana yardımcı olabilecek var mı bu konuda :cry:

kızlaar bir şey sorcam kpss a dan bazı yerlere mimar mühendis alımı oluyor ama ben hiçbir şey anlamadım hangi kısımları çözcez soru olarak biz nerelerden sorumluyuz ?? bana yardımcı olabilecek var mı bu konuda :cry:

Mimar mühendiste yine kpss B grubuna giriyor canım.Yani sadece genel yetenek ve genel kültür'den sorumlu oluyorsun diye biliyorum
Kpss A yazdığını yeni farkettim :) onu bilmiyorum işte

Mimar mühendiste yine kpss B grubuna giriyor canım.Yani sadece genel yetenek ve genel kültür'den sorumlu oluyorsun diye biliyorum
var bir iki kurum sadece kpss a dan alıyor da ondan merak ettim:)

peki siz hepsini çözüyor musunuz soruların ? biz de mi hepsini çözcez ki o zaman ay hiçbi şey bilmiyorum :KK43:

bende yeni yeni düşünmeye başladım kpssyi mimar olup da girecek var mı burada ?

Maşallah şimdiden 2016 kpss basldiiysaniz çook iyi ben 2015 kpss bi ay kaldi biraz bakınıyorum.
Eylül de bebeğim olacak inş. Kursa gidemeyecegim 2016 da

X