2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Her bölüme alan gelcekmis sanirim ondan erkene alınmış sinav tarihi
Sen simdilik alan yokmus gb calis kuzum. Alan gelirse o zaman alani da calismalarina eklersin.
Sunu unutma su an herkes seninle ayni durumda, size alan gelse bile yine herkes seninle ayni durumda olcak.
Bize de alan mayista gelmisti, panik olmustum. Halbuki alan butun sinifcilara ayni anda gelmisti, sanki bi bana gec aciklamislar gibiydim :) sen benim dustugum hataya dusme

kızlar teşbih istiare teşhis falan onları karıştırıyorum
o şekilde sormak kpss tarzı değil diyor kitapta ama emin olamadım. ezber yapmam gerekir mi[/QUOTE

ugrasms onlarla..ales cikmis sorulari coz.mantigii kavra..snra benzerlerini coz.fazla detaya girmek basari getirmez.turkce sorulari arrik okudugubu analama ve mantik uzrine kurulu.bahsettijlerini edb. alanda soruolar:KK49::KK49:

Sen simdilik alan yokmus gb calis kuzum. Alan gelirse o zaman alani da calismalarina eklersin.
Sunu unutma su an herkes seninle ayni durumda, size alan gelse bile yine herkes seninle ayni durumda olcak.
Bize de alan mayista gelmisti, panik olmustum. Halbuki alan butun sinifcilara ayni anda gelmisti, sanki bi bana gec aciklamislar gibiydim :) sen benim dustugum hataya dusme

Ya bilemedim ablacm bir tuhaf oldum sadece 200 kisi alacaklar diye ne bileyim yani bizim bölüm ucsuz bucaksiz nasil olacak acaba ama gelirsede yapacak bir sey yok onada caliscaz :)) alan gelirse bari puanlar düşer insallah biraz daha

sözcükte anlamda vardı da ondan sorayım dedim.
kitapta zaten çıkmaz ama ne olur ne olmaz diye veriyoruz tarzında bir şey söylemiş

slm kizlar bende size katilmak istiyorum. topigi bi haftadir takipteyim icim gidiyo ders calisamiyorum diye :KK43: gecen yildan hatirlarsiniz son iki ay biraktim calismalari sonuc husran. bu yil yeterince calisabilirim ins. tarihle basliyorum calismaya. herkese basarilar diliyorum bol motivasyonlu gunlerimiz olsun :KK15::KK200:

sözcükte anlamda vardı da ondan sorayım dedim.
kitapta zaten çıkmaz ama ne olur ne olmaz diye veriyoruz tarzında bir şey söylemiş
canim bazen soruda hangisi yanlistir der. şıklarda su cumlede tesbih yapilmistir der bilmek lazim yorum yapabilmek icin diye dusunuyorum

HOLOFİRAM senin yasadiginin aynisini yasadim ben. Ptt kargoyu secmistim. Onaylandi yazdi ve kargo bilgisi yazmadi. Aradim onlar kargoya verildgini soylediler. Kitaplarim tam 2 hafta sonra geldi. O gun de annemle hastanedeydik o gun gelmis. Haydi gittim pttden aldim. Senin gibi ucretsiz kargo olsun diye secmistim ama cok gec geldi. Umarim senin oyle olmaz
Bi sene alan sinavi 1 hafta ertelenmisti. Umarim o olmaz bari cunku dugunum 31 temmuzda :KK43: ve sinav icin edirneden ist a gidiyorum.
13 mayista da nikah yapicaktik ama basvurdugun bilgilerle girmen gerekiyo dimi? Evli diye degismesi sikinti olur mu acaba
Puff niye surekli biseylerle oynuyolar ya

Canım mesaj göndermişler siparişiniz sürat kargoya verilmiştir diye ama ben ptt yi seçmiştim nasıl oldu anlamadım ayy hiç böyle aksilikler yaşamazdım bu konuda:KK12:canım benim nikahı dah sonra yap en iyisi:KK51:

slm kizlar bende size katilmak istiyorum. topigi bi haftadir takipteyim icim gidiyo ders calisamiyorum diye :KK43: gecen yildan hatirlarsiniz son iki ay biraktim calismalari sonuc husran. bu yil yeterince calisabilirim ins. tarihle basliyorum calismaya. herkese basarilar diliyorum bol motivasyonlu gunlerimiz olsun :KK15::KK200:
Aa lokum merhaba:KK3: sosyaldi branşın di mi?

Ya bilemedim ablacm bir tuhaf oldum sadece 200 kisi alacaklar diye ne bileyim yani bizim bölüm ucsuz bucaksiz nasil olacak acaba ama gelirsede yapacak bir sey yok onada caliscaz :)) alan gelirse bari puanlar düşer insallah biraz daha
Canim onemli olan puanlar da degil yuksek de olsa dusuk de olsa onemli olan siralama. Sen 200 in icine girmeyi hedef yap. Su acidan sanslisin bnce pek cok sosyoloji mezunu kpssyi tercih etmiyor diye biliyorum. Bi arkadasim sosyoloji mezunu o demisti. Kendisi de ozele yoneldi

kızlar dershaneye çok sinirliyim.
hala başlayacak. En azından derslere gider birşeyler kapardım.
gidip sinirimi onlardan çıkarasım var. neyi bekliyorsunuz sınav gününü mü diyeceğim. Yerden yere vurduğunuz kötülediğiniz dershaneler çoktan başladı diyeceğim. Sizce yapayım mı
Canım sakın bırakma çalışmayı kırılma noktasını atlatınca her şey daha kolay ilerlicek pes eder bırakırsan o noktayı aşamazsın. Benim arkadaşımınki de başlamadı canım, kitapları bile vermediler. Bugün arayıp sormuş ösym nin yanlış girdiğini düşünüyoruz demişler, ösym yi hiç tanımamışlar:KK45: bence sen de bi sor ama dövme adamları yazık:KK48:

Badem kuzum ben de ckk ozledim seni. Seni de aramizda gormek isteriz. Ben de cok umutsuzdum. Kpss yi cikarmistim hayatimdan. Morisi sagolsun umut oldu bana. Bi de biz ne yaparsak yapalim bizim tek kurtulusumuz kpss. O yuzden tirmalamaliyiz. Baska caremiz yok

Kizlar sinav tarihine iyi yanindan da bakmak lazim. Zaten onemli olan alan. İlk sinav da uzerimizde yuktu. İyi kotu bi sekilde onu atlattiktan sonra tam 60 gun sadece alan derdimiz olcak. Gygk egitim yukumuz gitmis olcak
Canım bizim gibi alan sınavı olanlar için alt yapısı olanlar için iyi ama diğerlerinin daha sıkı çalışması gerekceko_O

Tatlım ben ders ders ilerledim bu sene ama biten dersten soru çözmeye devam ettim

Valla bütün hevesim kırılmış durumda halen daha aciklamiyor alan sinavinin geldiğini yani duracak duracak mayista diyecek alan geldi sizeee mujdeeeeeee ben biraz internet aleminden uzaklassam iyi olacak sanırım

Canim onemli olan puanlar da degil yuksek de olsa dusuk de olsa onemli olan siralama. Sen 200 in icine girmeyi hedef yap. Su acidan sanslisin bnce pek cok sosyoloji mezunu kpssyi tercih etmiyor diye biliyorum. Bi arkadasim sosyoloji mezunu o demisti. Kendisi de ozele yoneldi

Ogretmenlik icin sadece sosyoloji bolumu tercih etmiyor felsefe bolumu felsefe grubu ogretmenligi bolumu ve sosyoloji :KK43:( bilmiyorum okul bir yandan zorluyor formasyon alacagim o bir yandan zorlayacak alansa gelse tam olacak yani :KK43:(

Valla bütün hevesim kırılmış durumda halen daha aciklamiyor alan sinavinin geldiğini yani duracak duracak mayista diyecek alan geldi sizeee mujdeeeeeee ben biraz internet aleminden uzaklassam iyi olacak sanırım
Canım bence olmayan bir şeye sıkma şimdiden canını sen alan sınavı olmayacak gibi çalış olursa da sedefin dediği gibi sadece sana değil herkese gelcek. Uzaklaşmak iyi gelcekse öyle yap canım ama depresyona girip ders çalışmıcaksan kal bizimle:KK51:

Baleracim alan sinavi size gelse bile gk gy ve egitim sinavin bittikten sonra 2 ay hazirlanma firsatin olacak. Yani bu tabi çok iyi bir durum degil ama sen ve tum sosyolojiden sinava girecek herkes icin gecerli bu.
Ve bu sınav şans işi. Bakarsin alan gelse bile senin bildigin yerden gelir belli olmaz ki.
Zaten baska caremiz olmadığından bu saçma sisteme boyun eğmek zorundayiz canim.

Merhaba hos geldin .

X