- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
Sen bi konus canim baslamasi gerekpegem akademi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bi konus canim baslamasi gerekpegem akademi
Sen simdilik alan yokmus gb calis kuzum. Alan gelirse o zaman alani da calismalarina eklersin.Her bölüme alan gelcekmis sanirim ondan erkene alınmış sinav tarihi
kızlar teşbih istiare teşhis falan onları karıştırıyorum
o şekilde sormak kpss tarzı değil diyor kitapta ama emin olamadım. ezber yapmam gerekir mi[/QUOTE
ugrasms onlarla..ales cikmis sorulari coz.mantigii kavra..snra benzerlerini coz.fazla detaya girmek basari getirmez.turkce sorulari arrik okudugubu analama ve mantik uzrine kurulu.bahsettijlerini edb. alanda soruolar
Sen simdilik alan yokmus gb calis kuzum. Alan gelirse o zaman alani da calismalarina eklersin.
Sunu unutma su an herkes seninle ayni durumda, size alan gelse bile yine herkes seninle ayni durumda olcak.
Bize de alan mayista gelmisti, panik olmustum. Halbuki alan butun sinifcilara ayni anda gelmisti, sanki bi bana gec aciklamislar gibiydim :) sen benim dustugum hataya dusme
canim bazen soruda hangisi yanlistir der. şıklarda su cumlede tesbih yapilmistir der bilmek lazim yorum yapabilmek icin diye dusunuyorumsözcükte anlamda vardı da ondan sorayım dedim.
kitapta zaten çıkmaz ama ne olur ne olmaz diye veriyoruz tarzında bir şey söylemiş
HOLOFİRAM senin yasadiginin aynisini yasadim ben. Ptt kargoyu secmistim. Onaylandi yazdi ve kargo bilgisi yazmadi. Aradim onlar kargoya verildgini soylediler. Kitaplarim tam 2 hafta sonra geldi. O gun de annemle hastanedeydik o gun gelmis. Haydi gittim pttden aldim. Senin gibi ucretsiz kargo olsun diye secmistim ama cok gec geldi. Umarim senin oyle olmaz
Bi sene alan sinavi 1 hafta ertelenmisti. Umarim o olmaz bari cunku dugunum 31 temmuzda ve sinav icin edirneden ist a gidiyorum.
13 mayista da nikah yapicaktik ama basvurdugun bilgilerle girmen gerekiyo dimi? Evli diye degismesi sikinti olur mu acaba
Puff niye surekli biseylerle oynuyolar ya
Aa lokum merhaba sosyaldi branşın di mi?slm kizlar bende size katilmak istiyorum. topigi bi haftadir takipteyim icim gidiyo ders calisamiyorum diye gecen yildan hatirlarsiniz son iki ay biraktim calismalari sonuc husran. bu yil yeterince calisabilirim ins. tarihle basliyorum calismaya. herkese basarilar diliyorum bol motivasyonlu gunlerimiz olsun
Tatlım ben ders ders ilerledim bu sene ama biten dersten soru çözmeye devam ettimYa canlar bende tek ders gitmeyi düşündüm ama ya unutursak mesela cografyayi bitirdik diyelim gectik matematige sonra tarihe ee cografya unutulmaz mi
Canim onemli olan puanlar da degil yuksek de olsa dusuk de olsa onemli olan siralama. Sen 200 in icine girmeyi hedef yap. Su acidan sanslisin bnce pek cok sosyoloji mezunu kpssyi tercih etmiyor diye biliyorum. Bi arkadasim sosyoloji mezunu o demisti. Kendisi de ozele yoneldiYa bilemedim ablacm bir tuhaf oldum sadece 200 kisi alacaklar diye ne bileyim yani bizim bölüm ucsuz bucaksiz nasil olacak acaba ama gelirsede yapacak bir sey yok onada caliscaz :)) alan gelirse bari puanlar düşer insallah biraz daha
İlk anda bi şok oldum ben de panik olman çok normal ama herkes aynı durumda şu an bi an evvel bunu atlatıp yoğun bi şekilde ders çalışmak lazımayyyy ben cok panık oldum yaaaaa sınav mayısta olması kötü oldu yaaaaaa
İlk anda bi şok oldum ben de panik olman çok normal ama herkes aynı durumda şu an bi an evvel bunu atlatıp yoğun bi şekilde ders çalışmak lazım
Canım sakın bırakma çalışmayı kırılma noktasını atlatınca her şey daha kolay ilerlicek pes eder bırakırsan o noktayı aşamazsın. Benim arkadaşımınki de başlamadı canım, kitapları bile vermediler. Bugün arayıp sormuş ösym nin yanlış girdiğini düşünüyoruz demişler, ösym yi hiç tanımamışlar bence sen de bi sor ama dövme adamları yazıkkızlar dershaneye çok sinirliyim.
hala başlayacak. En azından derslere gider birşeyler kapardım.
gidip sinirimi onlardan çıkarasım var. neyi bekliyorsunuz sınav gününü mü diyeceğim. Yerden yere vurduğunuz kötülediğiniz dershaneler çoktan başladı diyeceğim. Sizce yapayım mı
Canım bizim gibi alan sınavı olanlar için alt yapısı olanlar için iyi ama diğerlerinin daha sıkı çalışması gerekcekBadem kuzum ben de ckk ozledim seni. Seni de aramizda gormek isteriz. Ben de cok umutsuzdum. Kpss yi cikarmistim hayatimdan. Morisi sagolsun umut oldu bana. Bi de biz ne yaparsak yapalim bizim tek kurtulusumuz kpss. O yuzden tirmalamaliyiz. Baska caremiz yok
Kizlar sinav tarihine iyi yanindan da bakmak lazim. Zaten onemli olan alan. İlk sinav da uzerimizde yuktu. İyi kotu bi sekilde onu atlattiktan sonra tam 60 gun sadece alan derdimiz olcak. Gygk egitim yukumuz gitmis olcak
Tatlım ben ders ders ilerledim bu sene ama biten dersten soru çözmeye devam ettim
Canim onemli olan puanlar da degil yuksek de olsa dusuk de olsa onemli olan siralama. Sen 200 in icine girmeyi hedef yap. Su acidan sanslisin bnce pek cok sosyoloji mezunu kpssyi tercih etmiyor diye biliyorum. Bi arkadasim sosyoloji mezunu o demisti. Kendisi de ozele yoneldi
Canım bence olmayan bir şeye sıkma şimdiden canını sen alan sınavı olmayacak gibi çalış olursa da sedefin dediği gibi sadece sana değil herkese gelcek. Uzaklaşmak iyi gelcekse öyle yap canım ama depresyona girip ders çalışmıcaksan kal bizimleValla bütün hevesim kırılmış durumda halen daha aciklamiyor alan sinavinin geldiğini yani duracak duracak mayista diyecek alan geldi sizeee mujdeeeeeee ben biraz internet aleminden uzaklassam iyi olacak sanırım
Baleracim alan sinavi size gelse bile gk gy ve egitim sinavin bittikten sonra 2 ay hazirlanma firsatin olacak. Yani bu tabi çok iyi bir durum degil ama sen ve tum sosyolojiden sinava girecek herkes icin gecerli bu.Valla bütün hevesim kırılmış durumda halen daha aciklamiyor alan sinavinin geldiğini yani duracak duracak mayista diyecek alan geldi sizeee mujdeeeeeee ben biraz internet aleminden uzaklassam iyi olacak sanırım
Merhaba hos geldin .slm kizlar bende size katilmak istiyorum. topigi bi haftadir takipteyim icim gidiyo ders calisamiyorum diye gecen yildan hatirlarsiniz son iki ay biraktim calismalari sonuc husran. bu yil yeterince calisabilirim ins. tarihle basliyorum calismaya. herkese basarilar diliyorum bol motivasyonlu gunlerimiz olsun