Kızlar ya genel kültürden çok kötüyüm deneme çözdüm 11d 8 yanlış ne yapıcam bilmiyorumdaha konular yeni başladı tmm ama geçen seneden alt yapımda var olmuyor ya
Canimm hosbuldum yeni gördüm msji ya kusura bakma geldim çok şükür sınavlarımda bitti ama 3 hafta sonra da finaller geliyor benim bu yil durumlar baya karışık zorlada olsa kpss calismaya çalışıyorum bu aralar vatandaşlıkla ask yaşadığımız dogrudur :d tarihle halen kusuz ama sanada cok gecmis olsun sende supersin masallah :)Günaydın kızlardün akşam rahatsızdım sadece tarih ve ölçme videolarına baktım .
pazar günün gkgy ve eğitim denemesi yapınca tarih bu güne sarktı. Bugün ölçme dersi var 4 tane ölçme videomda var izlenecekPlan 4 geçmiş ölcme videosu, sonra ölçme dersi var , 5 tarih videom kaldı . Babamında doğum günü sabahlar olmasınnn bitiririm inşallah .
balera hosgeldin canım, aralıkta buradayım demiştin bitti mi sınavların çalışmalarını özledik
macaron7 canım benimde vatandaşlık yok hiç çalışmadım ama haftaya vatandaşlık dersi başlıyor benimde , yapacağız inşallah
Canım arayı iyi değerlendirirsin sen , tatilde de güzel çalışırsan toparlarsın hemen ,Canimm hosbuldum yeni gördüm msji ya kusura bakma geldim çok şükür sınavlarımda bitti ama 3 hafta sonra da finaller geliyor benim bu yil durumlar baya karışık zorlada olsa kpss calismaya çalışıyorum bu aralar vatandaşlıkla ask yaşadığımız dogrudur :d tarihle halen kusuz ama sanada cok gecmis olsun sende supersin masallah :)
Canım arayı iyi değerlendirirsin sen , tatilde de güzel çalışırsan toparlarsın hemen ,
kızlar tarih videolarını bitirdim çooook şükürayağımın tozuyla geldim yazayım dedim . dün misafir gelince yapamadım . Sabah türkçe dersim vardı , tarih bugüne kaldı anca bitti . videolar bitti ama uzaktan eğitim videolarını yetişecem ,canlı yayına katılacam derken test çözemedim tarihte çoook konu var uçacak gidecek tekrar test olmazsa .
yarın 10- 19 arası matematik rehberlik dersleri var . matematiğin ve rehberliğin ilk videoları da izlenmedistres sıkıntı yaptım ya rehberliği hafta sonu tamamlarım da matematik videosu açam yapam matematik yok bende ilk konu olmazsa nasıl yarın ki dersi anlayacam . bitsin şu videolar da test çözeyim artık
5 kasımda başlamıştım canım daha önce biterdi belki geçen hafta uzaktan eğitime kayıt oldum canlı dersler başlamış ilk videoları bitirmeye çalışıyorum, canlı derslere katılıyorum . Ama yinede çok şükür iyi zamanda bitirdim baya uzun videolar zaman alıyor.Masallah canım supersin ya darisi başıma insallah :)) ne kadar surede bitti videolar
Kızlar sınav başvurusunu kaçırırım diye panik oluyor m
Başvuru zamanı burda da dillendirelim de
Dershane yé gitmediğim için habersiz kalabilirim
Günaydın kizlarrrrrr
kimseler yok nerelerdesiniz bakalim
ah o sancılar fena canım ya beni de süründürüyor . sıcak tut kendini , sıcak su her zaman yanındaa olsun canım.kızlar beni regl sancısı 3 gün hiç ders çalıştırmadı, sonraki gün misafir geldi, çocuklu misafiri hiç sevmiyorum. ders çalışmaya odama gidicektim, ki bence bunda ayıp bişey yok ama çocuğu sürekli peşimdeydi, çok kızıyorum çocuğuna laf söylemeyenlere, dün de mantık videosu izledim. uzun bi videoydu, tam kronometreyi ayarladım, daha ilk sorudayım, zil çaldı, gene komşu geldi.
5 günlük aradan sonra bugün artık kaldığım yerden devam edicem
herkese kolay gelsin
kızlar beni regl sancısı 3 gün hiç ders çalıştırmadı, sonraki gün misafir geldi, çocuklu misafiri hiç sevmiyorum. ders çalışmaya odama gidicektim, ki bence bunda ayıp bişey yok ama çocuğu sürekli peşimdeydi, çok kızıyorum çocuğuna laf söylemeyenlere, dün de mantık videosu izledim. uzun bi videoydu, tam kronometreyi ayarladım, daha ilk sorudayım, zil çaldı, gene komşu geldi.
5 günlük aradan sonra bugün artık kaldığım yerden devam edicem
herkese kolay gelsin
Kuzum bna hicbsy fayda etmiyo ya, ben bayiliyorum 1 gece acilde yatiyorum. 2 gün evde istifra ediyorum. 3. Gün biseyim kalmiyoah o sancılar fena canım ya beni de süründürüyor . sıcak tut kendini , sıcak su her zaman yanındaa olsun canım.
telafi edersin canım arayı kapatırsın .
Bende dün dışarıdaydım canlı dersler kaçtı , eve geldim ders dinlerken uyudum resmen yorgunluktan . üşümüşümde örtündüm uyudum hasta olmadım çok şükür. Bugün telafi edecem .
Maşallah macaronum. Önemli olan calisilan yerlerden yanlis cikmamasi zaten. Zamanla konular bittikce hepsicigi doğru olacak insallahbugun tg vardi
egitim iyiydi..calistiklarimi yptim..gk gy de konu eksigim cok oldugu icin boslarim fazlaydi ama canimi sikmiyorm..hedefim calistigim yerlerden soru kacirmamakti.tarihten iki soru disinda kacirmadimo sorular da bilgi sorusuydu ve daha once gormemistim..
keyfim yerinde anlayacaginiz
bugun sunu gordum calisinca oluyor arkadaslar ve ben elimden geleni yapacagimbu sene olur olmaz bilmem ama kpssye calismayi birakmicam..calisinca allahin izniyle eninde sonunda olacak bu is
Canim keske yetirtirsen. İnsallah tahminunden once biter konular yetostirirsinKuzum bna hicbsy fayda etmiyo ya, ben bayiliyorum 1 gece acilde yatiyorum. 2 gün evde istifra ediyorum. 3. Gün biseyim kalmiyo
Kiyamam kuzum aman dikkat et hasta olmayalim.
kizlar oturdum plan yaptim kendime, çok panik oldum. En azindan onumu göreyim dedim. Planima gore tarih 1 aya bitiyor, kimya da bitiyor. Ama biyo ve fizik yarida kaliyor. Aslında yoğun bi plan yaptim ama o kadar çok konu var ki.. Ancak bu kadar oldu. fizik kimya biyo calismasam mi acaba dedim. Ama 9 soru geliyo, 3 er tane her dersten. En azindan 2 ser tane yapsam 6 soru kardir diyorum. Fizik kimya biyodan hicbsy bilmiyorum en son lise 1 de görmüştüm karneme 1 gelmişti TM ye gecmistim. Plana uymaya caliscam bakalim
Maşallah macaronum. Önemli olan calisilan yerlerden yanlis cikmamasi zaten. Zamanla konular bittikce hepsicigi doğru olacak insallah