Holofum sen bi subati bekle de, ondan sonra karar verirsin. Olmadi nisan yapar öyle de bi sene bekleyip sonraki yila da atanirsan yine atanmis olursun kuzum.erkek arkadaşım da nişanlın gibi düşünüyor, birlikte olduktan sonra hallederiz diyor. ocakta annesiyle birlikte tanışmaya gelmek istiyor ama ben bi türlü cesaret edemiyorum, maddi manevi böyle bir şeye hazır değilim. bakalım şubatta atansam da atanmasam bi adım atmamız gerekcek artık
Bna da çok yavaş ilerliyorum gb geliyor canim. Su konularin bittiğini görebilecek miyiz acabaBugün öğrenme yi bitirme yi planlıyorum konu çalışıp yaprak test çözüyorum
Yavaş ilerliyor m ama pes etmedim
Umut fakirin ekmeği
Güne ne güzel başlamıştım tarihten 6 video bitirdim 86 soru çözebildim anca yarın öğretmenler günü ; öğrencilerimin arasında , onların çığlık ve gülüşlerinin içinde olacağıma burada kitapların arasındayım yine diye düşündüm ağladım.
En çok 24 kasımda üzülüyorum , buruk , kırık , eksik hissediyorum .Mutlaka bu bekleyişinde bir sebebi vardır Rabbim inşallah daha güzel şeyler için bekletiyordur. Kızlar İnşallah hepimiz için bu bekleyiş son bulur ve öğrencilerimize kavuşuruz.
Rabbim inşallah gönlünüzdeki güzellikleri ömrünüze yansıtır . Hepinizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.
Güne ne güzel başlamıştım tarihten 6 video bitirdim 86 soru çözebildim anca yarın öğretmenler günü ; öğrencilerimin arasında , onların çığlık ve gülüşlerinin içinde olacağıma burada kitapların arasındayım yine diye düşündüm ağladım.
En çok 24 kasımda üzülüyorum , buruk , kırık , eksik hissediyorum .Mutlaka bu bekleyişinde bir sebebi vardır Rabbim inşallah daha güzel şeyler için bekletiyordur. Kızlar İnşallah hepimiz için bu bekleyiş son bulur ve öğrencilerimize kavuşuruz.
Rabbim inşallah gönlünüzdeki güzellikleri ömrünüze yansıtır . Hepinizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.
Naptiniz kızlar Ayyyy mecburuistemeyerek misafirlige geldim ders calisamadim siz çalışın kızlar
Allah yardımıcınız olsun sedefim bu kadar konuyu mecbur kılmaları çok adaletsiz.haa bi de vatandaşlık var. Allah'ım hangi dersi çalışacağımı şaşırıyorum kızlar ya, bi program mı yapsam, görsem ne zaman derslerin biteceğini.. programa da pek uyamıyorum ki.. öss ye girerken ders, konu belliydi, sadece benim zamanımda yapılan tek değişiklik psikoloji sorularını azaltıp dünya coğrafyası sorularını arttırmışlardı. ama en azından konu netti, belliydi. ben o zamanlar bütün konuları bi kağıda kare kare yazmıştım. bitirdikçe kareyi karalıyodum, azaldıkça motive oluyodum. bunda konuları yazmaya kareler yetmez, kareler yetse zaman yetmicek gibi geliyo..
sağol bademmmAllah yardımıcınız olsun sedefim bu kadar konuyu mecbur kılmaları çok adaletsiz.
Kızlar ya tüm aksilikler benimi bulur bernardodan aldıklarım geldi kargoyla kırık çıktı bazıları hadi onu anladım bide 3 setim eksik bi setide farklı yollamışlar sinirden başım ağrıo
Hadi kırığı anladım yemek takımım eksik bazı ürünlerde fazla gelmiş tek tek onlara bakmaktan günüm bitti resmencanim.ben de bernardodan aldm ve bazilari kirikti.kirik urunleri faturayla magazaya gotur.hemen deistiriyolar.hiiccv canini sikmaa..kargocular kirilacak seyleri paldir kuldur tasiyolar