2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Holofum sen bi subati bekle de, ondan sonra karar verirsin. Olmadi nisan yapar öyle de bi sene bekleyip sonraki yila da atanirsan yine atanmis olursun kuzum.
Soruyu ben de senin gb düşünüp deneysel dedim. Ama cevap kesitselmis, sanirim hizlica yapilmasi icin dediğinden oyle
Bugün öğrenme yi bitirme yi planlıyorum konu çalışıp yaprak test çözüyorum
Yavaş ilerliyor m ama pes etmedim
Umut fakirin ekmeği
Bna da çok yavaş ilerliyorum gb geliyor canim. Su konularin bittiğini görebilecek miyiz acaba

Güne ne güzel başlamıştım tarihten 6 video bitirdim 86 soru çözebildim anca yarın öğretmenler günü ; öğrencilerimin arasında , onların çığlık ve gülüşlerinin içinde olacağıma burada kitapların arasındayım yine diye düşündüm ağladım.
En çok 24 kasımda üzülüyorum , buruk , kırık , eksik hissediyorum . Mutlaka bu bekleyişinde bir sebebi vardır Rabbim inşallah daha güzel şeyler için bekletiyordur. Kızlar İnşallah hepimiz için bu bekleyiş son bulur ve öğrencilerimize kavuşuruz.
Rabbim inşallah gönlünüzdeki güzellikleri ömrünüze yansıtır . Hepinizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Bende bugün şöyle bir baktım mezun olalı 4 sene oldu ve kendime öğretmen bile diyemiyorum
27 yaşında yim
Rabbim hayırlısı ni yazmıştır inşallah tez zamanda hayırlı kapı açar .
Hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun

Ayy canımm
İnşallah Rabbim hayırlısıyla atanmamızı nasip eder. Bir dahaki öğretmenler gününü öğrencilerimizle kutlamayı nasip eder inşallah.
Hepimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Günaydın canlar. Bugünü hiç sevmiyorum, kutlanmak istemiyorum. Biri kutladığında da çok üzülüyorum. Sevdicek bunu bildiği için sadece seneye en mutlu günün bugün olur inşallah seni seviyorum yazmış. En yakın arkadaşım da biliyor aslında ama yine de kutladı ben de sevdiceğin duasını sizler için edeyim seneye en mutlu günlerimizden biri olsun bugün inşallah

merhaba kızlar bende bugün erkenden kalktım üzüntüden ders çalıştım buruk kırık geçirdim. Bende kutlanmayı sevmiyorum üzülüyorum sevdiklerim kutladı yinede , geçen yıl ücretli öğretmenlik yaptığım için öğrencilerimin bazıları ulaşıp mesaj atmış tam yatacakken bu mesajı gördüm çok duygulandım . Ücretli öğretmenlik yaptığımda da öğretmen gibi hissedemiyordum ama elimden gelenin fazlasını vererek çok emek sarf ettim . bu mesajla da emeklerimin boşa gitmediğini anladım ve sevindim .

Merhaba öğretmenim arıycaktım numaranızı bulamadım maleseff geçen sene öğrettikleriniz sayesinde stajim çok iyi geçiyor sizi çook özledim facem olmadığı için babamın facesinden yazıyorum Öğretmenler gününüz kutlu olsun öğretmenim iyiki varsınız iyiki sizin gibi bir insanı tanımışız siz bizim sadece öğretmenimiz değil sırdaşımız arkadaşımızdınızda :):)

24 kasım mı da atlattık hepimiz inşallah seneye öğrencilerimizle mutlulukla kutlarız.

evet bugün çok zor bi gündü, ama iyi atlattım ben de çok şükür
ekimde daha iyi çalışıyodum. 6 eğiitm dersini 1 ayda bitirdim. kasımdaki halimden hiç memnun değilim. sadece 1 tanecik coğrafya bitirdim ki coğrafyam iyi olduğu için resmen boşa geçen bi ay oldu. coğrafyadan biraz video izledim bugün. hayvancılığa kadar geldim. 1 aralığa kadar coğrafyayı bitirip aralıktan itibaren tarih+ alan şeklinde götürmek istiyorum. en zorları sona kaldı. şimdiki aklım olsa çalışmaya ağustosta başlardım.

haa bi de vatandaşlık var. Allah'ım hangi dersi çalışacağımı şaşırıyorum kızlar ya, bi program mı yapsam, görsem ne zaman derslerin biteceğini.. programa da pek uyamıyorum ki.. öss ye girerken ders, konu belliydi, sadece benim zamanımda yapılan tek değişiklik psikoloji sorularını azaltıp dünya coğrafyası sorularını arttırmışlardı. ama en azından konu netti, belliydi. ben o zamanlar bütün konuları bi kağıda kare kare yazmıştım. bitirdikçe kareyi karalıyodum, azaldıkça motive oluyodum. bunda konuları yazmaya kareler yetmez, kareler yetse zaman yetmicek gibi geliyo..

Allah yardımıcınız olsun sedefim bu kadar konuyu mecbur kılmaları çok adaletsiz.

Kızlar ya tüm aksilikler benimi bulur bernardodan aldıklarım geldi kargoyla kırık çıktı bazıları hadi onu anladım bide 3 setim eksik bi setide farklı yollamışlar sinirden başım ağrıo

Kızlar ya tüm aksilikler benimi bulur bernardodan aldıklarım geldi kargoyla kırık çıktı bazıları hadi onu anladım bide 3 setim eksik bi setide farklı yollamışlar sinirden başım ağrıo

canim.ben de bernardodan aldm ve bazilari kirikti.kirik urunleri faturayla magazaya gotur.hemen deistiriyolar.hiiccv canini sikmaa..kargocular kirilacak seyleri paldir kuldur tasiyolar

selam kizlaar

h.sonu esimle tartistigimizi anlatmistim..o zamandan beri aramiz bozuk..bu aksam esimle oturup beni rahatsiz eden seyleri anlatmaya karar verdim..icime atarak olmuyor..konussam mi konusmasam mi cok dusundum bazen pisirik ve kavgadan cekinen biri oluyorum bole olunca da ezilen ben oluyorumm. ama karar verdim guzel ve sakin sekilde kendimi ifade edicemm.. anlatacak kimsem olmadigi icin size soylemek istedimm..umuyorum ki esim beni anlar bana hak verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…