Evet canım bi arkadaşım daha bikaç haftadır konuştuğu, bi kere gördüğü biriyle bi aya nişanlancak. Benim de 4 yıllık bi ilişkim var, bakalım biz daha kaç yıl beklicez. Benim de ilk hedefim atanmak, kendimi biliyorum atanmadan evlensem de mutlu olamıcam. İnşallah sedefim, mucize gibi bişi olur benim için. Seneye bu kadar bile alabilcemi düşünmüyorum. Artık bildiğim her şey birbirine girmiş durumda, hiçbir şeyden emin olamıyorum, çoğu şeyi de ya bilmiyorum ya da yanlış biliyorumTamam holofum bn de hocayi ve seni baz aliyorum o zaman :) holofum bn de 10 yildan sonra evleniyorum, utaniyorum artik bunca yil olunca. Ve gel gör ki hala belirsizlikler var. Cevremde 6 ayda tanisip evlenenler, pat diye is sahibi olanlar, daha az emek verip atananlar var. Yine de bugunumuze şükür diyorum. Ama hayat bize ne zaman gulcek merak ediyorum. Ancak atanmak kurtaracak bizi bu durumdan, ondan eminim. Bu yüzden derslere sarilmaliyiz.
Bu arada söylemeden gecemicem. Umut vermek sonra hayal kirikligina uğratmak istemem ama içime doguyo sanki senin şubatta olacak gb kuzum
Son düzenleme: