2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Tamam holofum bn de hocayi ve seni baz aliyorum o zaman :) holofum bn de 10 yildan sonra evleniyorum, utaniyorum artik bunca yil olunca. Ve gel gör ki hala belirsizlikler var. Cevremde 6 ayda tanisip evlenenler, pat diye is sahibi olanlar, daha az emek verip atananlar var. Yine de bugunumuze şükür diyorum. Ama hayat bize ne zaman gulcek merak ediyorum. Ancak atanmak kurtaracak bizi bu durumdan, ondan eminim. Bu yüzden derslere sarilmaliyiz.
Bu arada söylemeden gecemicem. Umut vermek sonra hayal kirikligina uğratmak istemem ama içime doguyo sanki senin şubatta olacak gb kuzum
Evet canım bi arkadaşım daha bikaç haftadır konuştuğu, bi kere gördüğü biriyle bi aya nişanlancak. Benim de 4 yıllık bi ilişkim var, bakalım biz daha kaç yıl beklicez. Benim de ilk hedefim atanmak, kendimi biliyorum atanmadan evlensem de mutlu olamıcam. İnşallah sedefim, mucize gibi bişi olur benim için. Seneye bu kadar bile alabilcemi düşünmüyorum. Artık bildiğim her şey birbirine girmiş durumda, hiçbir şeyden emin olamıyorum, çoğu şeyi de ya bilmiyorum ya da yanlış biliyorum:KK43:

Son düzenleme:
sedefim tarım birincil faaliyet eminim. ikinci sanayi üçüncü hizmet. kpss çalışırken bunu araştırmıştım. hizmet sektöründe çalışanlar en fazla oranda sonra tarım ve sanayi.

sedefonur sedefonur özür dilerim @bade nin dediği doğru canım

Pegem
Eki Görüntüle 1696700
Uzman kariyer
Eki Görüntüle 1696704
Devlet beni atamamakta çok haklı:KK42:

Evet canım bi arkadaşım daha bikaç haftadır konuştuğu, bi kere gördüğü biriyle bi aya nişanlancak. Benim de 4 yıllık bi ilişkim var, bakalım biz daha kaç yıl beklicez. Benim de ilk hedefim atanmak, kendimi biliyorum atanmadan evlensem de mutlu olamıcam. İnşallah sedefim, mucize gibi bişi olur benim için. Seneye bu kadar bile alabilcemi düşünmüyorum. Artık bildiğim her şey birbirine girmiş durumda, hiçbir şeyden emin olamıyorum, çoğu şeyi de ya bilmiyorum ya da yanlış biliyorum:KK43:
Kizlar cevaplariniz için çok tesekkur ederim. Ya hoca anlatırken Türkiye deki sektörlere gore dagilis siralamasi dedi. HaSaT diye kodlayin hatta dedi. Acaba 2015 güncellenmiş halinde sanayi tarimi mi geçti. Çünkü cozdugum sorularda da en düşük tarim oldu diye ifadelere rastladim evveliyatin 2016 soru bankasinda. Hoca bana faceten dönerse size bildiririm kizceler
Nüfustan 160 soru çözerek nüfusu bitirdim.
H holofira ben de hep atanmadan evlenmem diyordum. Ama bi yerden sonra bi bakiyosun hayat akip gidiyor ve sen hala ayni yerdesin. Nisanlim yetti gari zorluk ceksek de elele verip birlikte asmaya calisiriz dedi. Gönül ister ki atanip evlenmek. Boyle tabi is olmadan insanin içi hic rahat olmuyor. Sen bi subati bekle de inşallah olur da atanirsan bizden önce düğününü yapariz :)

Morisimmm her zaman sana dua ediyorum. Benim hic umudum yokken umudum oldun. Beni teşvik ettin. Her şey gönlünce olsun canim benim. Düğün tarihin de hayirli olsun. Bu yil topikcek duguncuyuz sanirim :)
.
tesekkur ederim canim.. Sen boyle soyledikce ben onore oluyorum. Insallah emeklerinin emeklerinizin karsiligini alirsiniz canim. Dualarımdasiniz kuzum..
Dugun tarihi icinde tesekkur ederim canim biliyorsun benim sevdicekle kavusmamiz sikintiliydi ama sukur bugunleri de gorduk..
Allah herseyin en guzelini en hayirlisini sizlere yasatsin canim benim. Insallah birbirimizden daha cooookkk guzel haberler duyacagiz.

tesekkur ederim canim.. Sen boyle soyledikce ben onore oluyorum. Insallah emeklerinin emeklerinizin karsiligini alirsiniz canim. Dualarımdasiniz kuzum..
Dugun tarihi icinde tesekkur ederim canim biliyorsun benim sevdicekle kavusmamiz sikintiliydi ama sukur bugunleri de gorduk..
Allah herseyin en guzelini en hayirlisini sizlere yasatsin canim benim. Insallah birbirimizden daha cooookkk guzel haberler duyacagiz.
Amin canim benim insallahhh, darisi basimiza valla :) her şey gönlünce olsun canim arkadasim

Kizlar puff yanlis yaptim bu soruyu
BestMe_20151122203357.jpg

sedefim e derdim ben
dün eğitim tekrarı yapıp her dersten 2 test yaptım. bugün eğitim ve gk gy denemesi yaptım . Sonuçlar kötü özellikle, mat ve tarih batırdım . 3 tane matematik sorusu yapınca batırmış olmuyorum yapmamış oluyorum ama :KK12:neyse yarın planımı yaptım tarih videolarına devam, kaçış yok matematik yapılacakkkk:mad:
Herkese iyi geceler kızlar, yarın pazartesi haftaya güzel bir başlangıç yapalım inşallah :KK37:

sedefim e derdim ben
dün eğitim tekrarı yapıp her dersten 2 test yaptım. bugün eğitim ve gk gy denemesi yaptım . Sonuçlar kötü özellikle, mat ve tarih batırdım . 3 tane matematik sorusu yapınca batırmış olmuyorum yapmamış oluyorum ama :KK12:neyse yarın planımı yaptım tarih videolarına devam, kaçış yok matematik yapılacakkkk:mad:
Herkese iyi geceler kızlar, yarın pazartesi haftaya güzel bir başlangıç yapalım inşallah :KK37:
kuzuummm eğitim tekrarın işe yaramış, doğru bildin :KK9: ben deneysel dedim :confused:a ve e arasında kaldım. kesitselin ne demek olduğunu biliyorum aslında, niye kesitsel olduğunu anladım da niye deneysel değil onu anlayamadım. bağımlı bağımsız değişkeni var sonuçta, ailelerin eğitim durumu falan..

ben de bugün sadece coğrafyadan soru çözdüm ve eğitim bilimleri derslerinden karma soru çözdüm. coğrafyada ekonomi videoları izlicem uyuyana kadar.

selam kizlaar

esimle hala bozuguz..bu yuzden ders calisamadm..ders ev isi vs derken kendimi o kadar unutuyorm bi de esim ustume gelince kaldiramiyorum..dayanamiyorm...:KK51:kafami toplamam lazim..onumuzdrki bikac gun kendime izin vericem hem kafami toplucam hem kendime vakit ayiricam. ders calismicam.topigi takibe devam tabiki :KK200::KK200:

hepinizi optum

Gününüz aydın olsun , bol kazançlı bir haftamız olsun kızlar :KK68: iyi çalışmalar...

kuzuummm eğitim tekrarın işe yaramış, doğru bildin :KK9: ben deneysel dedim :confused:a ve e arasında kaldım. kesitselin ne demek olduğunu biliyorum aslında, niye kesitsel olduğunu anladım da niye deneysel değil onu anlayamadım. bağımlı bağımsız değişkeni var sonuçta, ailelerin eğitim durumu falan..
ben de bugün sadece coğrafyadan soru çözdüm ve eğitim bilimleri derslerinden karma soru çözdüm. coğrafyada ekonomi videoları izlicem uyuyana kadar.
Canım soru öncülünde araştırmasına bir an önce sonuçlandırmak isteyen araştırmacı diyor ya onsan bana kesitsel geldi direk :KK64:

Gününüz aydın olsun , bol kazançlı bir haftamız olsun kızlar :KK68: iyi çalışmalar...

Canım soru öncülünde araştırmasına bir an önce sonuçlandırmak isteyen araştırmacı diyor ya onsan bana kesitsel geldi direk :KK64:
heeee anladım kuzum doğru, en kısa sürede kesitsel sonuçlanıyo, teşekkür ederim

H holofira ben de hep atanmadan evlenmem diyordum. Ama bi yerden sonra bi bakiyosun hayat akip gidiyor ve sen hala ayni yerdesin. Nisanlim yetti gari zorluk ceksek de elele verip birlikte asmaya calisiriz dedi. Gönül ister ki atanip evlenmek. Boyle tabi is olmadan insanin içi hic rahat olmuyor. Sen bi subati bekle de inşallah olur da atanirsan bizden önce düğününü yapariz :)

erkek arkadaşım da nişanlın gibi düşünüyor, birlikte olduktan sonra hallederiz diyor. ocakta annesiyle birlikte tanışmaya gelmek istiyor ama ben bi türlü cesaret edemiyorum, maddi manevi böyle bir şeye hazır değilim. bakalım şubatta atansam da atanmasam bi adım atmamız gerekcek artık:KK51:

Kizlar puff yanlis yaptim bu soruyu
Eki Görüntüle 1697225
canım bence cevap deneysel. bağımlı bağımsız değişken olduğu zaman deneysel oluyordu. burda bağımlı değişken çocukların sosyal gelişimi, bağımsız değişken de anne babaların üniv veya ilköğretim mezunu olması. kesitsel olması için farklı yaşta kişiler vermesi gerekirdio_O

Aşk mektubu ahmet Öğrt için nasıl olumsuz pekiştiriyor
Olumsuz bir durumun bitmesi gerekmiyor mu olumsuz pekiştirmek de

Eklentiler

• 20151123_163433-1.jpg
    20151123_163433-1.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 80
Arkadaşlar cevap anahtarında cevap c yazıyor b olması gerekmiyormu ?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 75
L lessie cevap kesinlikle b canim.ogrenci disleksi hastasi osel egitime ihtiyaci var.yani c olmasi mumkun deil..cvp anahtarinda hata varr

bu arada soru cok guzelmis:KK55:

X