2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Hadi kırığı anladım yemek takımım eksik bazı ürünlerde fazla gelmiş tek tek onlara bakmaktan günüm bitti resmen :KK43:(

valla mecbur kontrol ediyosun yapacak bisi yok..yeni aldigin seyin cilvesi diyelimm..fazla gelenleri gotir eksiklerini al.cok sık rastlanan durum bu canm.tek senin basina gelmiyo.bernardo bile kargocularin iyi tasimadigini soyluyor ya da paketlemede hata yapiyorlar

selam kizlaar

h.sonu esimle tartistigimizi anlatmistim..o zamandan beri aramiz bozuk..bu aksam esimle oturup beni rahatsiz eden seyleri anlatmaya karar verdim..icime atarak olmuyor..konussam mi konusmasam mi cok dusundum bazen pisirik ve kavgadan cekinen biri oluyorum bole olunca da ezilen ben oluyorumm. ama karar verdim guzel ve sakin sekilde kendimi ifade edicemm.. anlatacak kimsem olmadigi icin size soylemek istedimm..umuyorum ki esim beni anlar bana hak verir:KK200:

Canım bence oturup konuşun biz daha evli değiliz ama bi ara deli gibi tartışıyorduk ve konuşamıyorduk içime atmamdan kafayı yicektim kendi kendine düşünüp duruyorsun
Sakince güzel bi şekilde konuşmayla hallolur inşallah cnm biriktirmek daha kötü gibi geliyor bana

selam kizlaar

h.sonu esimle tartistigimizi anlatmistim..o zamandan beri aramiz bozuk..bu aksam esimle oturup beni rahatsiz eden seyleri anlatmaya karar verdim..icime atarak olmuyor..konussam mi konusmasam mi cok dusundum bazen pisirik ve kavgadan cekinen biri oluyorum bole olunca da ezilen ben oluyorumm. ama karar verdim guzel ve sakin sekilde kendimi ifade edicemm.. anlatacak kimsem olmadigi icin size soylemek istedimm..umuyorum ki esim beni anlar bana hak verir:KK200:
Bence iyi dusunmussun macaronum. Hicbisey konusulmadan cozulmez. Sakin sakin anlatirsin. Bu şekilde içine atmak sana işkence gibi olur. Anlat ki rahatlayasin. Esin de seni anlamis olur. Hadi barisin da gece güzel haberlerle gel, yarin da ders calismaya devam :)

Arkadaşlar ihtiyaç akademı 2016 konu anlatımı nda anisal bellek epizotik
Anlamsal semantik
İşlemsel bellek prosedürel diye parantez içinde belirtmiş
Konuyu ordan çalıştım beyaz kalem soru bankası bu soru hatalı mı 2 doğru şık var o zaman

Eklentiler

• 20151125_181708-1.jpg
    20151125_181708-1.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 63
  • 20151125_181720-1.jpg
    20151125_181720-1.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 74
Arkadaşlar ihtiyaç akademı 2016 konu anlatımı nda anisal bellek epizotik
Anlamsal semantik
İşlemsel bellek prosedürel diye parantez içinde belirtmiş
Konuyu ordan çalıştım beyaz kalem soru bankası bu soru hatalı mı 2 doğru şık var o zaman
bence soru hatalı canım. c ve d şıklarında eş anlamlılarını vermiş. 2 şık da doğru oluyor

bayanlar Günaydın :) kitap sipariş ettim Matematik-Tarih-Coğrafya soru bankaları ve özetli konu anlatımları. yayın olarak İhtiyaç tan aldım ama çıkmış sorular ve deneme de yayın olarak hepsinden çözmeyi düşünüyorum. siz hangi yayınları önewriyorsunuz? eğitim bilimlerinden kitap almadım Beyaz Kalem yayınını övenler var, konu anlatımı için memnun olduğunuz kitaplar neler? paylaşıp yardımcı olalım burdan..

haa bi de vatandaşlık var. Allah'ım hangi dersi çalışacağımı şaşırıyorum kızlar ya, bi program mı yapsam, görsem ne zaman derslerin biteceğini.. programa da pek uyamıyorum ki.. öss ye girerken ders, konu belliydi, sadece benim zamanımda yapılan tek değişiklik psikoloji sorularını azaltıp dünya coğrafyası sorularını arttırmışlardı. ama en azından konu netti, belliydi. ben o zamanlar bütün konuları bi kağıda kare kare yazmıştım. bitirdikçe kareyi karalıyodum, azaldıkça motive oluyodum. bunda konuları yazmaya kareler yetmez, kareler yetse zaman yetmicek gibi geliyo..
Canim herkesin calisma programi ve motivesi farkli oluyor ama ben programsiz calisamayanlardaniz

Bence aylik kaba bir program ve haftalik detayli program yap ve ona uymaya calis. Yoksa onunu zor goruyor insan

Allah yardımıcınız olsun sedefim bu kadar konuyu mecbur kılmaları çok adaletsiz.
Kuzum sen ne zaman baslican kpssye. Bence yavaştan başla. Sizin sinav geç ama olsun. Bol bol deneme çözmeye vaktin olur.
bayanlar Günaydın :) kitap sipariş ettim Matematik-Tarih-Coğrafya soru bankaları ve özetli konu anlatımları. yayın olarak İhtiyaç tan aldım ama çıkmış sorular ve deneme de yayın olarak hepsinden çözmeyi düşünüyorum. siz hangi yayınları önewriyorsunuz? eğitim bilimlerinden kitap almadım Beyaz Kalem yayınını övenler var, konu anlatımı için memnun olduğunuz kitaplar neler? paylaşıp yardımcı olalım burdan..
Ben 2 yil önce netten tg denemeleri indirip cozmustum. En verimli onlardi. Daha yüklediler mi bilmiyorum ama onlari indirip cozmeni tavsiye ederim. Yayin farketmez. Çoğu tg iyi oluyor.
Eğitimden konu anlatimli 7 iklimi al. Bu kitapla sinavdaki sorulari fulleyebilirsin bile. Beyaz kalemin soru bankasi zordur. Onu sona birak. Pegem soru bankasiyla başla bence
Canim herkesin calisma programi ve motivesi farkli oluyor ama ben programsiz calisamayanlardaniz

Bence aylik kaba bir program ve haftalik detayli program yap ve ona uymaya calis. Yoksa onunu zor goruyor insan
Tamam safranim. Su cog bitsin, aralikta öyle yapayim. Hem ne zaman biticegini bilip rahatlarim belki. Sen ne zaman caliamaya baslican canim?

Arkadaslar merhaba.ben de 2016 kpss icin hazirlaniyorum.eylul basi iki set almistim.2016 icin.sonra uzaktan egitim icin yazildim ihtiyac akademi.su an onunla calisiyorum.fakat ihtiyac kitap gonderdi.benim aldigim setlerin aynisi.hic dokunmadim.bir adet sihirbaz set ihtiyac.1 adet de ihtuyac soru bankasi set.ikisi de 2016.kutulari bile duruyor.bu ikisinin fiyati kestikleri faturaya gore 200 civari.ben de elimden cikarmak istiyorum.ayni setlerim var cunku.ankaradayim.istiyen arkadaslar varda uygun fiyata saticam.omden benle irtibata gecebilirsiniz.

Setler bunlar kizlar

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    12,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 2015-11-26-14-04-56-788608683.jpeg
    2015-11-26-14-04-56-788608683.jpeg
    8,3 KB · Görüntüleme: 67
Kuzum sen ne zaman baslican kpssye. Bence yavaştan başla. Sizin sinav geç ama olsun. Bol bol deneme çözmeye vaktin olur.

Ben 2 yil önce netten tg denemeleri indirip cozmustum. En verimli onlardi. Daha yüklediler mi bilmiyorum ama onlari indirip cozmeni tavsiye ederim. Yayin farketmez. Çoğu tg iyi oluyor.
Eğitimden konu anlatimli 7 iklimi al. Bu kitapla sinavdaki sorulari fulleyebilirsin bile. Beyaz kalemin soru bankasi zordur. Onu sona birak. Pegem soru bankasiyla başla bence

Tamam safranim. Su cog bitsin, aralikta öyle yapayim. Hem ne zaman biticegini bilip rahatlarim belki. Sen ne zaman caliamaya baslican canim?
Benim acikogretim sinavim var aralik ortasinda. Ondan sonra calismaya basliyacam canim.

Kitaplarimi aldim hazirladim, hatta program bile yaptim ama onumuzdeki ay calismaya baslayacagim iste.

kamu yönetimi lisans mezunuyum.
ilk kez sınava giricem.
daha çalışmaya başlamadım.yayın araştırması yapıyorum.:KK53:

Bence de canım sağolasın :KK200:
Ben pek giremiyorum arkadas lar malum bi kızım var
Ama takip ediyorum
Sonra bu kız ara ara girip soru sorup çıkıyor diye düşünmeyin :KK54:
estağfurullah canım olur mu öyle şey. hepimiz bir aileyiz burada :KK19:
Benim acikogretim sinavim var aralik ortasinda. Ondan sonra calismaya basliyacam canim.

Kitaplarimi aldim hazirladim, hatta program bile yaptim ama onumuzdeki ay calismaya baslayacagim iste.
iyi yapmışsın safranım. o sınavı atlat da rahatla başlarsın. bi kere başlayınca ara vermek iyi olmuyor, şimdi dinlen ki adamakıllı başlarsın

X