- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
İki kere aradim ikisinde de farkli cevap verdiler =( ardindan meb'i aradim 8 9 kisi birbirine aktardi kimse bir sey bilmiyor ya cok tuhafÖsym yi ara istersen cnm daha sağlıklı bir bilgi olur
İki kere aradim ikisinde de farkli cevap verdiler =( ardindan meb'i aradim 8 9 kisi birbirine aktardi kimse bir sey bilmiyor ya cok tuhaf
Maalesef tatlim c misHiç başlamadım çalışmaya ama biz bu 6 şapkalı düşünme tekniğini etkinlikle yapmıştık, cvp B mi acaba.?
Oyy kiyamam canim ya. Kuzum soru nasil c oluyor aciklayabilir msnsozee cografya videosu izlicektm.uyudum kaldm
simdi basliorum
Canim öncelikle kolay gelsin. Ben İzlemedim ama isem yayinciligin vatandasligini çok ovuyolar. Bi bak istersenSelam ben kimya muhendisiyim kpss ye hazirlaniyorum :)bu ara vatandaslik calisiyorum ama cok zorlaniyorum vatandaslik icin guzel calisma yontemi olan anlatabilirmi?
Rica ederim canim kolay gelsin :)sedefonur çok güzel anlatmışsın canım eşik yöntemi ni teşekkür ederim
Şimdi oturdum derse kızım ancak uyudu
heee anladım kuzum ya, bu soruyu cevaplarken de analitik düşünmek gerekiyomuşsedefonur canimcimm.. analitik dusunme demek bir konuyu parcalara bolmek demek..bloom taksonomisindeki analiz basamagini dusun.karsilastirma falan yapiyosun..alti sapkada da bir konunun farkli yonlerini (avantajini riskini vs ) dusunuyorsun..bir bakima yanal/lateral/cok yonlu dusunme yapiyosun
Sevindim canım, ne durumda çalışmaların, benim okul bitmedi hiç başlamadım dahaHoş geldin branştaşım :)))
dersaneye gitmeden hazırlanan var mı benim gibiherşeye yetişemiyorum, bu sene evde çalışcam ama denemeler için giderim dersaneye
Merhaba hos geldin.Selam kızlar bende hemşirelik mezunuyum formasyon aldım öğretmenlik için.kpss çalışıyorum evliyim ve 3 aylık kızım var çok az bis vaktim oluyor kızım durmuyor gece uyumuyor ama elimden geleni yapacağım bu topige katılmak istiyorum birde ..yaptıklarım ise
İhtiyaç yayınlarının sihirbaz setinden geometri çalıştım.. İhtiyaç soru bankamdan geometriyi bitirdim ve not aldım . Sıra matematikte iyi çalışmalar herkese
Merhaba kızlarNasılsıniz hayırlı cumalar
Merhaba kızlarNasılsıniz hayırlı cumalar
bugun dersanede olcmenin ilk konulardan deneme vardi.full yaptimcalismamin karsiligini alinca o kadar sevindm ki.. calisinca oluyomus. sen ne durumdasin??