2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Selam ben kimya muhendisiyim kpss ye hazirlaniyorum :)bu ara vatandaslik calisiyorum ama cok zorlaniyorum vatandaslik icin guzel calisma yontemi olan anlatabilirmi?

Hiç başlamadım çalışmaya ama biz bu 6 şapkalı düşünme tekniğini etkinlikle yapmıştık, cvp B mi acaba.?
Maalesef tatlim c mis
sozee cografya videosu izlicektm.uyudum kaldm

simdi basliorum
Oyy kiyamam canim ya. Kuzum soru nasil c oluyor aciklayabilir msn
Selam ben kimya muhendisiyim kpss ye hazirlaniyorum :)bu ara vatandaslik calisiyorum ama cok zorlaniyorum vatandaslik icin guzel calisma yontemi olan anlatabilirmi?
Canim öncelikle kolay gelsin. Ben İzlemedim ama isem yayinciligin vatandasligini çok ovuyolar. Bi bak istersen
sedefonur çok güzel anlatmışsın canım eşik yöntemi ni teşekkür ederim
Şimdi oturdum derse kızım ancak uyudu
Rica ederim canim kolay gelsin :)

Kizlar bugün coğrafyadan videolar izledim. Nüfusa kadar olan yerden sorular cozdum. Fem 2014 var elimde eski ama sorulari kaliteliymis tavsiye ederim. Eğitim derslerinden karma sorular cozdum. Kizlar ben 1 kasimda eğitimi bitirmiştim. Aradan daha 1 ay bile gecmemisken bi çok şeyi unutmusum. Her aksam çözmeye calisiyorum az da olsa. Tekrar şart! Bi kaç coğrafya nüfus videosu izleyip yatarim
Belissa nerelerdesiiiiinnnnn

sedefonur canimcimm.. analitik dusunme demek bir konuyu parcalara bolmek demek..bloom taksonomisindeki analiz basamagini dusun.karsilastirma falan yapiyosun..alti sapkada da bir konunun farkli yonlerini (avantajini riskini vs ) dusunuyorsun..bir bakima yanal/lateral/cok yonlu dusunme yapiyosun

bugun 2.5 saat alan konu calismasi yaptim
cografya iklim videolarini izledim

yarin 9.30da dersanede olacagim deneme sinavi var.sinavdan snra kalip cografya iklim sorularini cozecegim.

iyi geceler hepimizee

heee anladım kuzum ya, bu soruyu cevaplarken de analitik düşünmek gerekiyomuş

Selam kızlar bende hemşirelik mezunuyum formasyon aldım öğretmenlik için.kpss çalışıyorum evliyim ve 3 aylık kızım var çok az bis vaktim oluyor kızım durmuyor gece uyumuyor ama elimden geleni yapacağım bu topige katılmak istiyorum birde ..yaptıklarım ise
İhtiyaç yayınlarının sihirbaz setinden geometri çalıştım.. İhtiyaç soru bankamdan geometriyi bitirdim ve not aldım . Sıra matematikte iyi çalışmalar herkese

Selam kızlar bende hazırlanıyorum KPSS belasına, resim öğretmenliği mezunuyum. Ama anayasa ile başım dertte Bir türlü olmuyor. Moralim çok bozuluyor, motivasyonumu düşürüyor, bir yandan eşimin baskısı ( ( nasıl çalışmalıyım yardımcı olabilecek var mi ?

dersaneye gitmeden hazırlanan var mı benim gibi herşeye yetişemiyorum, bu sene evde çalışcam ama denemeler için giderim dersaneye

Ben de dershaneye gitmiyorum yalnızca haftanın 1 günü matematik kursuna gidiyorum. Onun dışında evde video izleyip bol soru çözmeye çalışıyorum☺

Merhaba hos geldin.
Hemsire olmak daha kolay degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…