2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Maşallah canim, gününü güzel gecirmissin. Valla bu nisan düğünlerden biktim. Benim onurun da is arkadasinin insani var bi gün. Bi görünür geliriz dedim. Nisan sonrası eğlenmeye de gitceklermis, bi o kusurdu
Soru ya bakabilir misiniz
Öğrenme ilk konu
Cevap şik ki é derken çözümlu anlatım b yi mi kastediyor
Ben b demişim cevaba
Bence de b canim. Davranisci kuramlar icselligi onemsemezler

Geçmiş olsun badem, inşallah çok güzel geçmişlerdir ben de kütüphanede çalışmayı çok istiyorum ama maalesef en yakını araçla yarım saatlik mesafede
canım yarım saat yol hiçbişey okulu 2 saatte gidip iki saate dönüyorum vallahi. hiç erinme git. inan süper oluyor. herkes çalışıyor gaza geliyorsun

Sağol canım o zaman test edildi onaylandı cevap anahtarı yanlış basmış.
Ben çok yavaş ilerliyor m
Evli ve çocuklu olunca
Bugün öğrenme den 60 soru civarı çözdüm o kadar geç saatte tekrar oturabilirsem bakıcam

canım yarım saat yol hiçbişey okulu 2 saatte gidip iki saate dönüyorum vallahi. hiç erinme git. inan süper oluyor. herkes çalışıyor gaza geliyorsun
Canım okul için gidilir de kütüphaneye ne bilim her gün yol parası gittiğime değsin deyip uzun süre kalcam bu kez de yemek parası kimse karşılamaz sanırım bunları

Sanırım bu ölcme yi yapıcam ben
Çok ta uykum geldi yada dersten kaytar ma sebebi bilemedim kızlar ben 6 saat anca çalışabili yorum nasıl sizler ne kadar calisiyosunuz

Canım okul için gidilir de kütüphaneye ne bilim her gün yol parası gittiğime değsin deyip uzun süre kalcam bu kez de yemek parası kimse karşılamaz sanırım bunları
canım haklısın onları bende düşünüyorum öğlen yemeğimi yeyip gidiyodum akşam 5 e kadar inan orda çalıştığın 2 saat evdeki 5 saatle eş değer. sen bilirsin yinede. ben verim alınması açısından tavsiye ediyorum

Haklısın kuzum çok faydası oluyor da işte şartlar...

b şıkkı olması gerek canım.. zaten kıyıya geldiği için yatak eğiminin etkisi olmuyor.

delta olusumu icin akarsuyun aluvyal tasimasi birinci unsur.ikinci olarak gelgit az olmali.yani cevap 1 ve 3

Kuzum soru böyle gelirse ben b derim 1 3 dururken digerlerini isaretlemem.
Tesekkur ederim canlar. Ben de 1-3 dedim cevap doğru fakat ben 2. Oncule takildim. Siklarda 1-2-3 dese onu işaretlerdim. Demek ki yatak eğiminin bi önemi yokmus
Olsun canim geç olsun güç olmasin. Sen yine de günü bos gecirmektense az da olsa çözmeye devam et
Sanırım bu ölcme yi yapıcam ben
Çok ta uykum geldi yada dersten kaytar ma sebebi bilemedim kızlar ben 6 saat anca çalışabili yorum nasıl sizler ne kadar calisiyosunuz
Yaparsin tabii. Önemli olan pes etmemek canim. Canim valla ben görünürde sabah kalktigimdan aksam yatana kadar calisiyorum ama totalde 2 saattir :) çok düzensiz calisiyorum. Bunu da zamanla duzelticem hatta saati önüme koyup kronometre ile calismayi planliyorum gün içinde çok yayiliyorum cunku
bugun cografya yersekilleri tsti cozdum.ramazan hocadan kultur uygarlik 3 vidyo izledim.tarih ilk iki uniteden birer test cozdum
Maşallah kuzuma

Kizlar bugün coğrafyadan 200 kadar soru cozdum yer şekilleri bitti. İnşallah yarin hepimizin daha verimli günü olur.

Kizlarrrrr napiyosunuz ölcme beni bitirdi ya test çözdüm bol yanlış güzel de calismistim demekki calisamamisim
Bloom un bilgi ve kavrama basamaklarını karistiriyorum ya ögrenemedim gitti

Kizlarrrrr napiyosunuz ölcme beni bitirdi ya test çözdüm bol yanlış güzel de calismistim demekki calisamamisim
Bloom un bilgi ve kavrama basamaklarını karistiriyorum ya ögrenemedim gitti
Ben de daha yeni basladim calismaya. Su an coğrafya iklim videolari izliyorum. Hic canim istemedi bugün calismak pufff
Canim bol soru cozmemiz gerekiyor. Konu calisirken bana da anlamisim gb geliyor ama soruda afalliyorum. Bizi kurtaracak olan soru ve denemeler.
Dinlediğim hoca soyle diyor. Siz bol konu tekrar yapip az soru çözerek yanlis yapiyosunuz. Tam tersini yaptiginizda basariya ulasacaksiniz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…