2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

M macaron7 aynen canım istediğim gibi birisi yok çevremde bir arkadaşım olsun beraber ders çalışıp birbirimize destek verdigimiz zamanı paylaşacağım arkadaşım olsaydı çok iyi olurdu
Ceyizler ne alemde kuzular Güle güle aşk la kullanin:KK19:
Sag ol canim ben ceyizin yarisindan fazlasini aldim ama her defasında sanki hicbir seyim yok gibi hissediyorum :KK53::KK48:

Bende özledim kuzumu,ikizimi :KK60::KK68::KK200:

Hayırlı olsun canlarım güle güle kullanın çok tatlı bardaklar :21:Bir gün
nasip olur da evinize misafir olursam bu bardaklarla çay isterim ona göre:KK37:
Sen gel ben sana en yeni bardaklarla tabaklarla sofra kurarım kuzum:KK60::KK68:

Bende özledim kuzumu,ikizimi :KK60::KK68::KK200:

Hayırlı olsun canlarım güle güle kullanın çok tatlı bardaklar :21:Bir gün
nasip olur da evinize misafir olursam bu bardaklarla çay isterim ona göre:KK37:
Belli mi olur :) biz belisimle İstanbullu olmamamiza rağmen kader bizi orda karsilastirmisti :) sen gel yeter ki daha guzelleriyle servis yaparim :)

Muhabbetiniz daim olsun fıstıklar:KK36:
20151112_214355.jpg
Şu soruya da bi bakıverirsiniz mio_O yan olmuş:KK16:

1 zit tepki
2 karsi koşullanma mi kuzum
Foto telefonu yan tutarak çektiğinde onu düz olarak telde ayarlasan bile buraya ilk haliyle yani yan olarak yüklüyor. Yan cektiysen ondan olabilir holofum
:nazar: ikisi de doğru kuzucum :KK9: ben ilkine karşı koşullanma dedim zıt tepki çıktı ikinciye zıt tepki dedim karşı koşullanma çıktı:-):-):-) bi de açıkleyiver canım sana zahmet:KK23:

:nazar: ikisi de doğru kuzucum :KK9: ben ilkine karşı koşullanma dedim zıt tepki çıktı ikinciye zıt tepki dedim karşı koşullanma çıktı:-):-):-) bi de açıkleyiver canım sana zahmet:KK23:
Ayy kuzum ben bunlara henuz gecmedim ama ilkine ben de karşı kosullanma demistim.
En iyisi bilen çözsün yazip rezil olmayim dedim :-):-)

zıt tepki de çocuk bi şeyi çok sever, diğer şeyi hiç sevmez. 2 uyarıcı birbirinin tersi, bak arada bi zıtlık var. çocuk şurubu sevmiyo ama çileği seviyo. sevmediği bişeyi sevdiği bişeyle birleştirince (2 uyarıcı bir arada) sevdiği şey baskın geliyo ve yiyebiliyo. bi örnek vereyim. mesela çocuk vejeteryan diyelim ki, eti sevmiyo. ama sebzeleri seviyo, annesi çocuğa kıymalı taze fasulye yapıyo ve çocuk bunu yiyebiliyo. bu zıt tepki. kendimden örnek vereyim. kokoreç yemezdim. sevdiceğim hep ısrar ederdi, onunla birlikte yiyiverdim :KK48: sevdicek ağır bastı, al sana zıt tepki :KK48:

karşıt koşullanmada ise gelen uyarıcılara verilen tepkiler aynı. öğretmen kötü davranıyo, çocuk da kötü davranıyo. bak gördün mü arada bi zıtlık yok. öğretmenin tepkisiyle çocuğun tepkisi aynı, bunu bi kenarda tutalım. bu 1. olay. öğretmen iyi davranıyo, çocuk da iyi davranıyo, bu da 2. olay. öğretmen önce kötü davrandı, sonra iyi davrandı. 2 uyarıcı bir arada değil. kötü olan ortadan kalktı, zıt tepkide kötü olan da ortamda. ayrıca çocuk karşıdan gelen tepkiye göre şekilleniyo. bi örnek de ben vereyim. mesela bunu hepimiz yaşamışızdır, ben de gerçek hayatımdan örnek vericem. benim lise1 de ingilizce öğretmenim hep kızardı, aşağılardı, dersi hiç güzel anlatmazdı. ben onu hiç sevmezdim ve ingilizce dersini de sevmezdim. ama lise 2 de başka bi ingilizce öğretmeni girmeye başladı, o çok güler yüzlüydü, dersi çok güzel anlatıyodu, ingilizce dersinin müptelası oldum. karşıt koşullama yaptım =)

coğrafyadan 7 video, tarihten 1 tanecik video izledim. yarın coğrafya yer şekilleri testlerini çözüp tarihe ağırlık vericem.
ahh eğitim sana bi türlü geri dönemiyorummm, o kadar çok ders var kiii

Evet canım 2
2016 mı canım bende 2015 var laf kalabalığı yapıyor ama öğretici geliyor bana o_O yediiklimi seviyorlar ama çok ayrıntı diyorlar ona da sayfa sayısı ihtiyaçın iki katı sanırım:110: anlaşılmayan örnekleri gönder hep birlikte anlaşılır hale getiririz:KK48:
Evet canım 2016
Arada gönderirim hallederiz o zaman :KK54:

Evet canım 2
2016 mı canım bende 2015 var laf kalabalığı yapıyor ama öğretici geliyor bana o_O yediiklimi seviyorlar ama çok ayrıntı diyorlar ona da sayfa sayısı ihtiyaçın iki katı sanırım:110: anlaşılmayan örnekleri gönder hep birlikte anlaşılır hale getiririz:KK48:
Evet canım 2016
Arada gönderirim hallederiz o zaman :KK54:

X