- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
Sag ol canim ben ceyizin yarisindan fazlasini aldim ama her defasında sanki hicbir seyim yok gibi hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sag ol canim ben ceyizin yarisindan fazlasini aldim ama her defasında sanki hicbir seyim yok gibi hissediyorum
Sen gel ben sana en yeni bardaklarla tabaklarla sofra kurarım kuzumBende özledim kuzumu,ikizimi
Hayırlı olsun canlarım güle güle kullanın çok tatlı bardaklar Bir gün
nasip olur da evinize misafir olursam bu bardaklarla çay isterim ona göre
Belli mi olur :) biz belisimle İstanbullu olmamamiza rağmen kader bizi orda karsilastirmisti :) sen gel yeter ki daha guzelleriyle servis yaparim :)Bende özledim kuzumu,ikizimi
Hayırlı olsun canlarım güle güle kullanın çok tatlı bardaklar Bir gün
nasip olur da evinize misafir olursam bu bardaklarla çay isterim ona göre
Aynen kuzum :) anca eve duzunce anlicaz :)Sag ol canim ben ceyizin yarisindan fazlasini aldim ama her defasında sanki hicbir seyim yok gibi hissediyorum
1 zit tepkiEki Görüntüle 1686951
bi de bu niye yan oluyo yaa puff
ikisi de doğru kuzucum ben ilkine karşı koşullanma dedim zıt tepki çıktı ikinciye zıt tepki dedim karşı koşullanma çıktı bi de açıkleyiver canım sana zahmet1 zit tepki
2 karsi koşullanma mi kuzum
Foto telefonu yan tutarak çektiğinde onu düz olarak telde ayarlasan bile buraya ilk haliyle yani yan olarak yüklüyor. Yan cektiysen ondan olabilir holofum
Ayy kuzum ben bunlara henuz gecmedim ama ilkine ben de karşı kosullanma demistim.ikisi de doğru kuzucum ben ilkine karşı koşullanma dedim zıt tepki çıktı ikinciye zıt tepki dedim karşı koşullanma çıktı bi de açıkleyiver canım sana zahmet
Sen gel ben sana en yeni bardaklarla tabaklarla sofra kurarım kuzum
Belli mi olur :) biz belisimle İstanbullu olmamamiza rağmen kader bizi orda karsilastirmisti :) sen gel yeter ki daha guzelleriyle servis yaparim :)
belisim sınava da bilen girsin bence zaten rezillik diz boyu bende zıt tepkili karşı koşullandımAyy kuzum ben bunlara henuz gecmedim ama ilkine ben de karşı kosullanma demistim.
En iyisi bilen çözsün yazip rezil olmayim dedim
Ama cok karistirilabilecek kavramlar aslında bu soruya göre.belisim sınava da bilen girsin bence zaten rezillik diz boyu bende zıt tepkili karşı koşullandım
zıt tepki de çocuk bi şeyi çok sever, diğer şeyi hiç sevmez. 2 uyarıcı birbirinin tersi, bak arada bi zıtlık var. çocuk şurubu sevmiyo ama çileği seviyo. sevmediği bişeyi sevdiği bişeyle birleştirince (2 uyarıcı bir arada) sevdiği şey baskın geliyo ve yiyebiliyo. bi örnek vereyim. mesela çocuk vejeteryan diyelim ki, eti sevmiyo. ama sebzeleri seviyo, annesi çocuğa kıymalı taze fasulye yapıyo ve çocuk bunu yiyebiliyo. bu zıt tepki. kendimden örnek vereyim. kokoreç yemezdim. sevdiceğim hep ısrar ederdi, onunla birlikte yiyiverdim sevdicek ağır bastı, al sana zıt tepkiikisi de doğru kuzucum ben ilkine karşı koşullanma dedim zıt tepki çıktı ikinciye zıt tepki dedim karşı koşullanma çıktı bi de açıkleyiver canım sana zahmet
Evet canım 20162016 mı canım bende 2015 var laf kalabalığı yapıyor ama öğretici geliyor bana yediiklimi seviyorlar ama çok ayrıntı diyorlar ona da sayfa sayısı ihtiyaçın iki katı sanırım anlaşılmayan örnekleri gönder hep birlikte anlaşılır hale getiririz
Evet canım 20162016 mı canım bende 2015 var laf kalabalığı yapıyor ama öğretici geliyor bana yediiklimi seviyorlar ama çok ayrıntı diyorlar ona da sayfa sayısı ihtiyaçın iki katı sanırım anlaşılmayan örnekleri gönder hep birlikte anlaşılır hale getiririz