2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Kızlar ya benim gelişim psikolojisinde kesitsel, boylamsal , sıralı çorba oluyor ya :KK43:
Kesitsel farklı yaşlardaki farklı bireylerin tek seferde ölçülmesi

Boylamsal aynı bireylerin farklı zamanlarda ölçülmesi

Sıralı farklı yaştaki farklı bireylerin farklı zamanlarda ölçülmesi

o_O

Kesitsel farklı yaşlardaki farklı bireylerin tek seferde ölçülmesi

Boylamsal aynı bireylerin farklı zamanlarda ölçülmesi

Sıralı farklı yaştaki farklı bireylerin farklı zamanlarda ölçülmesi

o_O

Biliyorum ama soruda kesitsel diyeceğime boylamsala gidiyorum kafam karışıo o an :KK43:

gunaydin kizlaaarr:KK49::KK49:

dun cografyadan ilk uniteyi bitirip test cozdum:nazar::nazar::nazar:

once kitaptan okudum test cozdum ama birseylerin oturmadigini hissetim.snra evveliyat cografya vidyolarindan izledimm:KK76::KK76: hoca gercekten super anlatiyo:KK76::KK76: cografya icin de mutlaka izleyin arkadaslarr:KK54::KK54: mesela ben sınır kapilarimizi yillarca ezberleyemedim..hoca oyle anlatti ki simdi hepsi aklimda:KK73:

valla biraz reklam msji gibi yazmisim ama sizlerle paylasmak istedim:KK200:

bugun ku hedefim ilk musluman turk devletlerini bitirmek:nazar:

Günaydın kızlar :KK54:
Dün rehberlik ve öyt tekrarı yaptım rehberlikten 212 , öyt 155 soru çözdüm çok şükür :nazar:
Baya aradan sonra ilk defa bu kadar yoğun çalıştım artık tembellik yok :KK12:
Tarihe geçicem Ramazan yetginin videolarına bende başlayam artık :KK9:
Hasta arkadaşlara geçmiş olsun inşallah toparlanırsınız, kendinize dikkat edin.
Herkese kolay gelsin

Merhaba kızlar bransim fen bilgisi benide araniza alın ağustosta 20bin alçak diye çok moralim bozuk geçen sene seçim ataması bekleyip 0.3ile kacrdm bu senede atama var benim puanim düşük:KK43:siz neler yapiyosnz alan mi gy gk egtm mi çalışıyorsunuz malum tarihler degisti

kızlar nerelerdesiniz :eek: ders çalışıyorsunuzdur inşallah
Ben tarih 6 video izledim tek testleri kaldı :KK43:
Merhaba kızlar bransim fen bilgisi benide araniza alın ağustosta 20bin alçak diye çok moralim bozuk geçen sene seçim ataması bekleyip 0.3ile kacrdm bu senede atama var benim puanim düşük:KK43:siz neler yapiyosnz alan mi gy gk egtm mi çalışıyorsunuz malum tarihler degisti
hoşgeldin :KK54: tarihler çekildi ama bizlerde hızlanma olmadı :KK43: tekrardan sınava hazırlanmak baya zormuş toparlanıcaz inşallah . türkçe ,coğrafya , eğitim bitti benim ama tekrar , test olmayınca batırdım :KK17: eğitimi toplamaya çalıştım . tarihe geçtim bugün . Üzüldüm az bir puanla kaçırmanıza inşallah toparlarsınız çalışmaya başlarsınız.

kızlar nerelerdesiniz :eek: ders çalışıyorsunuzdur inşallah
Ben tarih 6 video izledim tek testleri kaldı :KK43:

hoşgeldin :KK54: tarihler çekildi ama bizlerde hızlanma olmadı :KK43: tekrardan sınava hazırlanmak baya zormuş toparlanıcaz inşallah . türkçe ,coğrafya , eğitim bitti benim ama tekrar , test olmayınca batırdım :KK17: eğitimi toplamaya çalıştım . tarihe geçtim bugün . Üzüldüm az bir puanla kaçırmanıza inşallah toparlarsınız çalışmaya başlarsınız.

3 gündür pertim çıktı diyebilirim :KK43: iş akşam dershane 22.30da evdeyim anlatılanları tekrar edip biraz soru çözebiliyorum o kadar :KK43:

Merhaba kızlar yeni katıldım bende aranıza sosyal bilgiler öğretmeniyim ikinci kez gireceğim rabbim sınava hepimizin yardımcısı olsun:KK24:
Hosgeldin canm bende sosyalciyim...nasil gidiyor calismalar benm bi bebis var biraz zoze oluyo ama egitimde tekrar yapip test cozucem biitti. Tarihte osmanli duraklamadayim evveliyat vw tarihin pusulasi bir gisiyorum bide ramazan yetgin videolaeini izliyorim...cografyadada engin eraydin videolariyle gittim onunda videolari bitti tekrar yapip test cozucem....ama tabi cokta verim alamiyorum cocouktan dolayi...holofira canim sen neler yaptin...ne durumdadiniz zumrelerim...ins bu yil son olur yaa allahim hepimizi kurtarsinnartik

Hoş geldin. Az bi puanla kaçırmana ben de çok üzüldüm. Hakkında hayırlısı olsun.

Hosgeldin canm bende sosyalciyim...nasil gidiyor calismalar benm bi bebis var biraz zoze oluyo ama egitimde tekrar yapip test cozucem biitti. Tarihte osmanli duraklamadayim evveliyat vw tarihin pusulasi bir gisiyorum bide ramazan yetgin videolaeini izliyorim...cografyadada engin eraydin videolariyle gittim onunda videolari bitti tekrar yapip test cozucem....ama tabi cokta verim alamiyorum cocouktan dolayi...holofira canim sen neler yaptin...ne durumdadiniz zumrelerim...ins bu yil son olur yaa allahim hepimizi kurtarsinnartik
Ben daha başlamadım canım:KK51: maşallah sen çok güzel ilerlemişsin, çocuk olmasına rağmen:nazar::KK9: çoğu gitmiş azı kalmışHoppa

Kizlar ben neden calisamiyorum:mad: 3 gun hastalıktan calisamadim sonra da soğudum heralde sinir oldum kendime valla:KK34:

Merhaba hos geldin. Ben egitimi bitirmeye calsiyorum öncelikle.

Hoşbuldum canım:KK52: bende aynı videolardan takip ediyorum bilhassa Ramazan Hoca favorim anlatımlarda bende hazırlanıyorum ondan yavaş gidiyorum gibi gelmişti bana sonra arkadaşlarımla konustum aynı konularda dershaneye gidenler benim de türkçe rehberlik ve program geliştirme bitti ama benim tek sıkıntım soru çözmekten hoşlanmıyorum ama biliyorum ki ne kadar çok soru o kadar kalıcılık nasıl halledebilirim bu sorunu sıkılıyorum soru okurken:KK43:

sabahtan beri 105 tarih sorusundan başka bir şey yapmadım. Matematiğe geçmem lazım ama geçmemek için elimden geleni yapıyorum :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42: ne yapacağım ben bu matematikle

X