2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Belissa m naptın, çalışabildin mi? Ben bugün başlayamadım, kitaplara şöyle bi baktım içim almadı sonra da kendimi ev işlerine verdim
kuzum sabahtan beri yatiyorum bogazim agrimaya basladi ben galiba grip oluyorm o yuzden halsizlik varmis 2 gündür bende. Kulagima da vurdu agrisi
Vicdanim hic rahat etmiyor böyle de.

Canim ne guzel heyecanlar bunlar.o gunlerim bennim cok hizli gecti.hemde uzak sehre geldim.ist dan konyaya:)
Iki ay icinde hem nisan hem ev diz hem esya al:) bi donem evimin fotolarini paylasmistim burdaki sitede belki gormussundur.
Ben unitemi yatak odami kosemi berjerlerimi halimi hatta perdemi kilim mobilyadan aldim.2 yil oldu cok cok memnunum..servisi cok ilgili..kilim yatak odasini paylasinca yazayim dedim.bu arada ablam bellonadan koltuk takimi aldi 3 yilda deri koltuk kenarlari kalkti.koltuklari pek saglam olmuyor...anneminde cekyat takimi vardi bellonadan coktu yeniledik sonra..abim ve yengemin koltuk takimi dogtas..2.yilinda berjerleri coktu malesef
Birde cok pahaliya almislardi.kilimin koltuk takimlarina bi bak derim.masallah benimkiler cok saglam cikti cok sukur.hergoren soyluyor bunu.ha birde alfemo mobilyadanda bir yakin arkadasim 1 yillik evli koltuk takimini ordan aldi.uclu olan koltuk takiminin iskelet sistemi yamuldu.koltuk bir garip duruyor.onunla ugrasiyorlar simdi.
Ben evlenince tavsiye veren tecrubesini paylasan hic olmadi.zaten vaktimde dardi..cok korkarak aldim.arastiramadan aldim cok acele oldu secimlerim cok sukur rabbim pisman etmedi..
Ha birde evlendikten sonra rapsodi mobilyayi kesfettik esimle.daha once kesfetseydim ordan alirdim...saglamligini bilmiyorum ama cok hos tasarimlar var bayilmistik..sadece orta sehpam rapsodiden cok memnunum ve asiri uygun fiyatlari.
Orta sehpam ilk geldiginde ufak bi deformu vardi.aradik hemen gelip yenilediler ozur dilediler.

Mobilyayi alacagin yer cok onemli birde kalitesi.uzunca yazdim tecrubelerimi gorduklerimi:)
Insallah yardimci olur sana:)

Silentcim cok tesekkur ederim verdigin bilgiler için. Cok isime yarayacak bunlar.
Kilimi herkes övüyor hem uygun hem saglam diye ama ben kilimden bir türlü koltuk takimi secemedim. O paylastigim koltuk takimi gibi istiyorum renk ve desen ama yok hicbir yerde bulamadim. Gerci daha gezmedigimiz yerler var ama netten baktigimda bulamamistim.
O bir sekilde hallolur da bu beyazesyalar cok aklima takılıyor. Bugün bosch alalim dedik gözümüzü karartıp. Çünkü her markada illa bir sorun çıkmış. Şans isi biraz da. Rapsodiye simdi bakayim canim netten.

Yatak odasi da yine kararsiz olduklarimdan.

Rica ederim.bu evrelerde cok kararsiz kalmistim zamanim dardi o yuzden seni cok iyi anliyorum.genis bi zamana sahipsin.rapsodiyi direk gezin derim.spor ve modern..bilmiyorum biz esimle cok begenmistik tasarimlarini yatak odasina ordan bi bakarsin.
Bizim beyaz esya komple arcelik gri inox.
Daha hicbir sikinti yasamadim.birkere ocagin cakmagi bozulmustu onun icin geldiler.ocagin ust siyah yuvarlak kapaklarinin rengi solmus dediler hemen degistiler komple.

Onun disinda buzdolabim camasr bulasik firin..hic sikayetim yok.arcelik olupta sikayeti olanda vardir elbet.insallah bu konuda yuzun guler.
Yatak odasinda ben komple beyaz istiyordum.kilimden paylastigin modelin benzerine baktim cok soguk geldi.sonra ceviz beyaz seklinde bir takimi gorunce hayran kaldim.ustte bi arkadas benzerini paylasmis hani kenarlari kahveli beyazli dedigi.cok benziyor.ondan aldim en son.

Allah gonlune gore versin.bolca vaktin var.

kuzum valla cok işimize yaradi soylediklerin. Hatta nisanlima soyledim simdi yazdiklarini hemen rapsodiye baktik bir tane yatak odasi da begendom bile :)iste bunu. Nisanlim da begendi fiyati da uygunmus bu da kalsin simdilik secenekler arasinda.
Tekrar tesekkur ederim canim benim

Ayy nasil mutlu oldumrapsodinin yalniz orta sehpasi var. bende dedigim gibi hem uygun hem sapasaglam.ama bak mobilyanin kalitesi konusunda hic bilgim yok.tasarimlari sahane..yatak odasini cok begendimhadi bakalim guzel haberlerin olsun bize

Son düzenleme:
Ayy nasil mutlu oldumrapsodinin yalniz orta sehpasi var. bende dedigim gibi hem uygun hem sapasaglam.ama bak mobilyanin kalitesi konusunda hic bilgim yok.tasarimlari sahane..yatak odasini cok begendimhadi bakalim guzel haberlerin olsun bize
Insallah silentcim sag ol. Ben bunu baya bi begendim ama gidip yerinde gormek lazim tabi bakalim nasipte hangisi varsa o olur

kuzum sabahtan beri yatiyorum bogazim agrimaya basladi ben galiba grip oluyorm o yuzden halsizlik varmis 2 gündür bende. Kulagima da vurdu agrisi
Vicdanim hic rahat etmiyor böyle de.
Geçmiş olsun canım ya dikkat et dinlen güzelce de ağırlaşmadan geçsin gitsin

Kızlar dershanem başladı dün akşam sınav öne alındığı için dersler akşam haftada 3 gündü 4 güne çıkartıldı marttan itibarende 5 e çıkartılıcak tabi birde iş var haftada 3 gün oturup ders çalışma imkanım oluyor genelde inşallah yürütebilirim

Insallah sorunsuz calisirsin canim. Sen elinden geleni yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…