- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
Lesi nasildi canim anlat bakemKızlar çok güzeldi yaaa fena heyecan yaptımm :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lesi nasildi canim anlat bakemKızlar çok güzeldi yaaa fena heyecan yaptımm :)))
Lesi nasildi canim anlat bakem
ayy nasıl geçtiiiKızlar çok güzeldi yaaa fena heyecan yaptımm :)))
ohh canım en zorunu atlatmışsın. tanışmaları çok iyi olmuş. bundan sonra şimdi sen evlenesin diye bakarlar efendi bulmuşlar ya şimdi içleri rahattır. hadi bakalım hayırlı olsun şimdidenYa ilk başta ne yapıcağımı şaşırdım kapıyı babam açtı yanında ben ve annem elinde tatlı ve anneme çiçek aldı kala kaldım kapıda elindekileri almadım onurda ne yapıcağını şaşırdı babama verdi çiceği anneme ver die işeret ettim :)) orada fena heyecanlandı sonra oturma odasında montu çıkartırken heyecandan kabanın düğmesini kopartı :) ama çok tatlıydı babam pek konuşmaz benim amcam konuştu hep konuşmak için konu açtı sürekli babamlarda beğendi çok efendi çocuk dediler :)) çok heyecanlıydı yaaa
ohh canım en zorunu atlatmışsın. tanışmaları çok iyi olmuş. bundan sonra şimdi sen evlenesin diye bakarlar efendi bulmuşlar ya şimdi içleri rahattır. hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden
şimdi daha yeni kabullenmeye başlamıştır canım =) inşallah senin için en hayırlısı olurAyyy bilmiyorım pek öyle gözükmüolar bakalım 1. 2 aya ailesiyle gelir
şimdi daha yeni kabullenmeye başlamıştır canım =) inşallah senin için en hayırlısı olur
Canim cok sevindim guzel gecmesine.Ya ilk başta ne yapıcağımı şaşırdım kapıyı babam açtı yanında ben ve annem elinde tatlı ve anneme çiçek aldı kala kaldım kapıda elindekileri almadım onurda ne yapıcağını şaşırdı babama verdi çiceği anneme ver die işeret ettim :)) orada fena heyecanlandı sonra oturma odasında montu çıkartırken heyecandan kabanın düğmesini kopartı :) ama çok tatlıydı babam pek konuşmaz benim amcam konuştu hep konuşmak için konu açtı sürekli babamlarda beğendi çok efendi çocuk dediler :)) çok heyecanlıydı yaaa
Hayırlı olsun canım darısı ailelerin tanışmasına inşallah tüm aşamaları böyle kolay atlatırsınızYa ilk başta ne yapıcağımı şaşırdım kapıyı babam açtı yanında ben ve annem elinde tatlı ve anneme çiçek aldı kala kaldım kapıda elindekileri almadım onurda ne yapıcağını şaşırdı babama verdi çiceği anneme ver die işeret ettim :)) orada fena heyecanlandı sonra oturma odasında montu çıkartırken heyecandan kabanın düğmesini kopartı :) ama çok tatlıydı babam pek konuşmaz benim amcam konuştu hep konuşmak için konu açtı sürekli babamlarda beğendi çok efendi çocuk dediler :)) çok heyecanlıydı yaaa
Canim cok sevindim guzel gecmesine.
Ee artik tanıştıklarına göre bir söz nisan haberini aliriz oyle kuru kuruya olmaz
Hayırlı olsun canım darısı ailelerin tanışmasına inşallah tüm aşamaları böyle kolay atlatırsınız
Bugün hicbir sey calisamadim Kizlar. Secim perişan etti. Basim çok agriyor. Sanirim topikcek calisamadik bugün. Umarim yarin verimli bi gün olur bizim icin
Zaten bir kere basladin mi gerisi çorap söküğü gibi geliyor bu işlerin.
İnşallah canımmm 1 2 ay sonra aileler tanışır sonra söz olur sanırım
öyle mi ben gider kitapçıdan alırım demiştim
burda dershaneleri de var kendi satış ofisleri vardır diye düşündüm
haftaya bakayım
gönderirlerse bilgileri de alıp buraya yazarım
Haber bekliyorum cnm senden
haberin olsun diye seni alıntılayacağıma kendimi alıntıladım
üstte yazdım kitabı aldım diye tel numarası vs
kafa bir milyon olmuş galiba bende