2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Lesi nasildi canim anlat bakem:KK69:

Ya ilk başta ne yapıcağımı şaşırdım kapıyı babam açtı yanında ben ve annem elinde tatlı ve anneme çiçek aldı kala kaldım kapıda elindekileri almadım onurda ne yapıcağını şaşırdı babama verdi çiceği anneme ver die işeret ettim :)) orada fena heyecanlandı sonra oturma odasında montu çıkartırken heyecandan kabanın düğmesini kopartı :) ama çok tatlıydı babam pek konuşmaz benim amcam konuştu hep konuşmak için konu açtı sürekli babamlarda beğendi çok efendi çocuk dediler :)) çok heyecanlıydı yaaa

Ya ilk başta ne yapıcağımı şaşırdım kapıyı babam açtı yanında ben ve annem elinde tatlı ve anneme çiçek aldı kala kaldım kapıda elindekileri almadım onurda ne yapıcağını şaşırdı babama verdi çiceği anneme ver die işeret ettim :)) orada fena heyecanlandı sonra oturma odasında montu çıkartırken heyecandan kabanın düğmesini kopartı :) ama çok tatlıydı babam pek konuşmaz benim amcam konuştu hep konuşmak için konu açtı sürekli babamlarda beğendi çok efendi çocuk dediler :)) çok heyecanlıydı yaaa
ohh canım en zorunu atlatmışsın. tanışmaları çok iyi olmuş. bundan sonra şimdi sen evlenesin diye bakarlar :KK48: efendi bulmuşlar ya şimdi içleri rahattır. hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden :KK36:

Canim cok sevindim guzel gecmesine.
Ee artik tanıştıklarına göre bir söz nisan haberini aliriz oyle kuru kuruya olmaz:KK73::KK31:

Hayırlı olsun canım darısı ailelerin tanışmasına inşallah tüm aşamaları böyle kolay atlatırsınız:nazar::KK200:

2 gündür yaptığım gereksiz tembelliğimi yapmicam bugün insallah kızlar.:KK67:
Aksama rapor vermezsem kovalayin beni topikten:KK53:
Haydin kolay gelsin:KK49:

öyle mi ben gider kitapçıdan alırım demiştim

burda dershaneleri de var kendi satış ofisleri vardır diye düşündüm

haftaya bakayım

gönderirlerse bilgileri de alıp buraya yazarım

kızlar gidip alırım dedim biraz geç oldu

bir arkadaş sağ olsun tarif etti ben de aldım

sordum göndeririz de dediler

0 224 220 42 21

bir kere arayınca açmasak da aramaya devam etsinler bazen içerisi kalabalık olunca açamıyoruz dediler

kargoluyorlar hep böyle dizmişler kitapları

8 tl idi bir de tarihin pusulası aldım ben

X