2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Tamam kuzum evet kombiliymis seninki de. Sonradan bakinca fark ettim. Yok vesteli ben de begenmiyorum zaten.
Bosch hep aklimda olan marka hatta direkt ona baktik ama nette de dedigin gibi her yorum var.
Bakalim hayırlısı olsun hakkimizda. Fikirlerin icin sag ol kuzum

rica ederim kuzum. yine fikirleşiriz, topiği bambaşka bi boyuta taşıdım ama vallahi zor işler. Allah evlilik sürecinde herkesin yardımcısı olsun
sedefonur telden attigim icin hata olmus.yazdiklarim cikmamis vs.duzeltip yeniden yazcam..
bugun ben de calisamadim
sağol macaronum zahmet verdim sana da

macaronum çok teşekkür ederim. bana süper fikir oldu bunlar. ben dün doğtaşa gittim ama bunları görmedim ya da kahve rengi diye dikkat etmedim. çünkü beyaza takıktım özellikle salon takımına bayıldım. çok da rahat duruyor. tv ünitesinin üstüne bence de gerek yok, iyi yapmışsın. yemek odasının sandalyeleri çok hoş. yatakodası da çok hoş. Belissa yatak odası için işte böyle beyazlı kahve demiştim, hani düz beyaz çok sade olmasındansa..
güzel günlerde huzurla kullan canım benim
Hic çalışamadm. Daha da nasıl çalışcam bilmiyorm. Merkezi iyice biticek. (
aynen, ben de çalışmadım bugün hiç..

Sedosum ben senin begendigin yatak odasina da bakicam. Yani eger senin icin sorun olmazsaGercekten cok hosuma gitti.
Dedigin kahveli olanlara da baktim kataloglardan falan bir tane begendim de o da markasizdi. Bulursam ona da bakicam bi

Sedosum ben senin begendigin yatak odasina da bakicam. Yani eger senin icin sorun olmazsaGercekten cok hosuma gitti.
Dedigin kahveli olanlara da baktim kataloglardan falan bir tane begendim de o da markasizdi. Bulursam ona da bakicam bi
olmaz kuzum çok büyük bi problem olur. hayır onu alamazsın, onu ben alcam kuzum saçmalama yahu ne sorunu, ne güzel fikirleştik. fikir verebildiysem ne mutlu bana

aa o da aklımda kuzum aynen, ist a gittiğimde bakıcam =)
Mutlaka bak canım girince çıkmak istemiceksin, hatta tüm evimi burdan düzeyim diceksin beğendiğin takımların güzel ayrıntıları var ama ben o kadar çiçekli, gösterişli, parlak mobilyalar sevemiyorum olabildiğince soft, mat, sade şeylerde gözüm bir de evin tüm odalarında aynı renk, desen, model beni çok monotonlaştırır gibi geliyor tek tek sevdiğim parçaları almayı tercih ederim sanırım ondan çok yorum yapamıyorum

tamam holofum yine de teşekkür ederim ikeaya hiç gitmedim ama hep aklımda. hatta ordan bi ütü masası bi de mutfak duvarına asmak için raflı bişey beğendim netten, gidince hem onları alır hem mobilyalara bakarım.
Ay sedefim oyle deme. Bu tür seylere darilanlar oluyor. Ben yine sorayim dedim kuzum.

Tamam kuzum aklimda olsun
biz aynı yerde de otursak ne güzel aynı takımı kullanıyoruz derdim kuzum. ne saçma darılmak. ne güzel işte zevklerimiz birmiş

Kuzum ben senin icin degil ama boyle seylere darilanlari bizzat gördüğüm icin ne bilim iste.
Neyse daha arastirmaya vaktimiz cok kuzum insallah gonlumuzdeki esyalari aliriz evlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…