2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

İnternet den kitap sipariş ı verdim heyecan lâ gelmelerini bekliyorum eğitim GK gy
Çek kopar testler ohh miss
İçimdeki çalışma aşkı bitmeden gelirler inşallah. :eek::KK73:
Nişanlı arkadaş lar evlenmeden atanirsin iz inşallah ben de atanamayinca yüksek lisans da bitince yapcak kaçacak bir yol bulamadım evlendim görüşüyor duk zaten
Ama farklı mesguliyetler oldu çalışamadım şimdi 3 aylık kızım var ve çalışma ya çalışacağım :nazar::KK200:

Kızlar coğrafya konularında değişiklik var mı ? Ya da konularında değişiklik olan ders var mı?

Merhabalar kizlar
Canim cok.sikkin, burada beni taniyan arkadaslar var diye buraya yazayim dedim
Cevremde komusacagim beni anlayan kimse yok cunku

Ben 2014 kpss onlisans olarak hazirlandim burada da topigim vardi. Bolumumden alim yok 3001 tercih edebiliyorum.

Sinavdan 87.2 aldim ve 84.5 puana kadar atama oldugu icin cok sevinmistim.
Ama sansimdan atama sayilari azaldi aciktan alimlar fazlalasti. 1. Atama da 20 2. Atamada 117 kadro acildi. Eskiden 1000 tane alim olurdu simdi cok komik rakamlar atiyorlar. Simdi 3. Atama yaklasiyor ve memurlar.nette forumda haberler cok kotu :KK43: yine az kadro gelecekmis

9 aylik bebegim.var bu benim son sansimdi, bir daha hazirlanma firsatim olmaz cocukla. Ne olur bana dua edin haberler yalan olsun, duzgun bir kadro gelsin de atanayim artik.

Merhabalar kizlar

Ben 2014 kpss onlisans olarak hazirlandim burada da topigim vardi. Bolumumden alim yok 3001 tercih edebiliyorum.

Ama sansimdan atama sayilari azaldi aciktan alimlar fazlalasti. 1. Atama da 20 2. Atamada 117 kadro acildi. Eskiden 1000 tane alim olurdu simdi cok komik rakamlar atiyorlar. Simdi 3. Atama yaklasiyor ve memurlar.nette forumda haberler cok kotu :KK43: yine az kadro gelecekmis

9 aylik bebegim.var bu benim son sansimdi, bir daha hazirlanma firsatim olmaz cocukla. Ne olur bana dua edin haberler yalan olsun, duzgun bir kadro gelsin de atanayim artik.
safran son atama bile olsa garanti gidersin sen canını sıkma bence. keşke benimde umudum olsaydı da okumak zorunda kalmasaydım tek tesellim sevdiğim işi yapacak olmam. giden yıllar ne olacaksa artk..

merhaba . bende 2016 kpss ye hazirlanacagim. bransim fen bilgisi gecen yil fazla zorladigim icin dersin basina oturamiyorum. biktim bu yil 3.yilim artik midem bulaniyor derslerden. baktim kendim baslamiyorum dersaneye yazildim. hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin

safran son atama bile olsa garanti gidersin sen canını sıkma bence. keşke benimde umudum olsaydı da okumak zorunda kalmasaydım tek tesellim sevdiğim işi yapacak olmam. giden yıllar ne olacaksa artk..
Ahhh badem keske bundan emin olsam da, rahatca oturabilsem.
Yemin ederim 1 yildir ne yasadigimdan bir tat aliyorum be yedigimden ictigimden.
İlk alimda 20 kisi ikinci de 117 kisi alindi. Bu sayilar devam ederse 10 atama da olsa atanamam. Onumde daha 500 3001 ci var :KK43:

Sana da allah kolaylik versin. 4 sene okuyacaksin ama kolay atanacaksin insallah, diger memurluklara gore de iyi maas alacaksin.

Merhabalar kizlar

Safranim sen bekle bakalim belli olmaz ki. Eger nasibinde varsa atanirsin yoksa bir daha denersin istersen. Bunu demek tabi ki kolay degil ama hayirlisi olsun canim.

Bir de seçim oldu ya belki fazla atama yapabilirler.

merhaba . bende 2016 kpss ye hazirlanacagim. bransim fen bilgisi gecen yil fazla zorladigim icin dersin basina oturamiyorum. biktim bu yil 3.yilim artik midem bulaniyor derslerden. baktim kendim baslamiyorum dersaneye yazildim. hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin
Hos geldin.

Hoşgeldin amin hepimizin inşallah

Günaydın kızlar :KK54:
Artık geldim çalışmalarımı hızlandırmam lazım dün geçte başlasam öğrenmeyi tekrar ettim 240 soru çözdüm.
Bugün rehberlik ve Öyt tekrarı ,testleri var inşallah bitiririm. Herkese kolay gelsin verimli bir gün olsun inşallah :KK68:

gunaydin herkese :KK200::KK200:

iki gundur foruma giremedim ama simdi tum yazilanlari okudum.. pazartesi sali dersanem vardi.ustune hasta gibi olunca nete fazla giremedim..

bu hafta tarihe basladim..islamiyet oncesi tarihi bitirdim.:nazar::nazar: ramazan yetginin vidyolarini izledim:nazar::nazar:herkese tavsiye ederim cok guzel anlatiyor:KK76::KK76: konulardan biraz test cozdum :nazar::nazar:

hastalik halim devam ediyor :KK51::KK51: halim olursa bismillah diyip cografyaya baslicamm :nazar::nazar:

herkese iyi calismala

sedefonur sedefonur saglikla mutlulukla huzurla kullan esyalarini canim:KK49:
:KK19::KK19:

Merhabalar kizlar

Canımmm tabi buraya yazcan bizi bizden başka kimse anlamaz, hele ben çok iyi anlıyorum seni. İki yıldır sınırda kalmak... benim için sınır çünkü önümde 5000 6000 kişi oluyordu önceki yıllarda şimdi 400 700... sabretmek, umudunu taze tutmak çok zor oluyor. İnsanın içini kemiren, insanı yiyip bitiren bişi biliyorum ama maalesef ki artık beklemekten, dua etmekten başka yapcak bişi yok. Olursa da hayırlısı buymuş dicez olmazsa da... elindekileri, sahip olduklarını, eşini, bebişini düşünüp teselli bulmaya çalış. İnşallah bu atamada atanırsın da bir daha ders çalışmak zorunda kalmazsın. Ben dün başladım gibi bakalım...

Hoş geldin. Hayırlı olsun dershanen. 3.yıl midenin bulanması için erken benceo_O başarılar...

Canımmm tabi buraya yazcan bizi bizden başka kimse anlamaz, hele ben çok iyi anlıyorum seni. İki yıldır sınırda kalmak... benim için sınır çünkü önümde 5000 6000 kişi oluyordu önceki yıllarda şimdi 400 700... sabretmek, umudunu taze tutmak çok zor oluyor. İnsanın içini kemiren, insanı yiyip bitiren bişi biliyorum ama maalesef ki artık beklemekten, dua etmekten başka yapcak bişi yok. Olursa da hayırlısı buymuş dicez olmazsa da... elindekileri, sahip olduklarını, eşini, bebişini düşünüp teselli bulmaya çalış. İnşallah bu atamada atanırsın da bir daha ders çalışmak zorunda kalmazsın. Ben dün başladım gibi bakalım...
Cok sagol canim.
İnsallah sende subat atamasinda atanirsin. 30 bin alim.olmasina senin adina cok sevindim.
Hakkimizda hayirlisi

selam kızlarrrr:KK55: nasılsınız:KK59: kac gundur giremedim foruma ders de calısamadım:KK53:üf buaralar koptum
sizler baya kaynatmışsınız bakıyorum da çeyizler evlilik hazırlıkları güzel konular geçmiş :KK51:hersey gönlünüzce olsun inş hanımlar:KK60: bugn program geliştirme calıstım sadece :cool:inş toparlıcam kendımı:KK37:

Gunaydin kizlar

Gittikçe kötüleşiyorum galiba holofim. Ama zorlicam kendimi calismak icn:KK43:
Tüh canım yao_O bi sağlık ocağına gitseydin öksürük şurubu antibiyotik vitamin falan verirdi belki:KK51: çok zorlama kendini yoksa hemencik atlatamazsın dinlenmen lazım:110:

X