Sedefim ben de bunlara bakmaktan valla helak ettim kendimikızlar konu dışı olacak ama fikir verirseniz sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-bu-takim-nasil.872298/
Kuzumm objektif yorumun için çok tesekkur ederim. Gerçekten boyle fikre ihtiyacim var. Herkes güzel diyo geciyo. Ne darilmasi, senin yaptigin gibi ayrintili yoruma ihtiyacim var. Eksisiyle artisiyla. benim de kafama takilanlar var.Sedefim ben de bunlara bakmaktan valla helak ettim kendimikuzum ben genelde spor tarz severim ama bu takim cok guzelmis. Yatak basligini cok begendim. Yemek masasi ve tv unitesi yine cok hos. Bir begenmedigim gardrop ve yemek takiminin vitrini kuzum diger hepsi guzel.
Ay ben boyle yazdim direkt ama samimiyetimize guvenerek darilmayacagini bildigimden direk soyledim kuzum. Tabiki sen daha iyi bilirsin.
Ben de ekleyim birazdan.
Sedefim bende ortanci dolabi begendim disi digerleeine gore daha modern duruyor. Icinde de rafi cok. Ama gidip gormek lazim tabi. Makyaj dolabi cok zarif ama ustunde bir cekmece daha var yanlis görmediysem sonradan ekleme gibi. O da aynanin önünü biraz kapatmis otururken asagida kalir insan gibi düşündüm. Ama bak yatak cok güzel. Başlığına bayıldım. Yemek masasi ayni sekilde yine cok guzel. Bana kalsa hic vitrin almak bile istemiyorum gereksiz yer kaybi gibi. Ama olursa teklisini alman daha zarif olur.Kuzumm objektif yorumun için çok tesekkur ederim. Gerçekten boyle fikre ihtiyacim var. Herkes güzel diyo geciyo. Ne darilmasi, senin yaptigin gibi ayrintili yoruma ihtiyacim var. Eksisiyle artisiyla. benim de kafama takilanlar var.
Vitrini ben de begenmedim. Hani bi 2 li bi tekli vitrini var ya, o tekli olani alirim diye düşündüm.
Ayni şekilde gardrop benim de kafama takildi. 3 farkli gardrop yapmislar. Ama içi en kullanisli olan bu. Ben aslında sunu beğendim. en alttakini ama onda da hic RAF yok
Eki Görüntüle 1674081
Tuvalet masasi kullanissiz. Daha fazla çekmecesi olsa daha iyi olurdu. 3. Gardolop surgulu. Belki yatak odam kucuk olcak ve yatak gardolabin onune gelirse otekinde kapaklarini acmak sikinti olur. Koltuk takiminda renkler hoşuma gitti. Kir acisindan 3 lunun birinin gül kurusu renginde olması kullanisli olmuş. TV ünitesi çok büyük değil iyi olmuş. Acikcasi ev ferah kalsin istiyorum. Bi de salon fazla mi sade acaba. Çok abartililari da begenemiyorum. Sarayda yasamicam neticede. Ya bi de koltukların bazasi yok. Çok eşya cikiyo, bizim evde her şey koltuk altlarında :) sen de koy bakiim kuzum seninkini de merak ettim
Ay kuzum çok sağol ya, ne güzel fikir versin bana vallahi. Tekrar bi düşünelim biz onurla. O zaman ben 2. Gardolaba bi yakindan bakayim. Salonda bi eksiklik var diye biz de farkettik ama ne olduğunu bulamadik :) biz de vitrinden nefret ediyoruz. Ama vitrin paketin içinde tekli ya da çiftliyi veriyolar. Biraz daha düşünelim bakalim.. Mobilyalarla delirmezsek iyidir :) bellona Romeo takimin adi kuzumSedefim bende ortanci dolabi begendim disi digerleeine gore daha modern duruyor. Icinde de rafi cok. Ama gidip gormek lazim tabi. Makyaj dolabi cok zarif ama ustunde bir cekmece daha var yanlis görmediysem sonradan ekleme gibi. O da aynanin önünü biraz kapatmis otururken asagida kalir insan gibi düşündüm. Ama bak yatak cok güzel. Başlığına bayıldım. Yemek masasi ayni sekilde yine cok guzel. Bana kalsa hic vitrin almak bile istemiyorum gereksiz yer kaybi gibi. Ama olursa teklisini alman daha zarif olur.
Koltuklar guzel ama ya bir sadelik var gibi bir sey eksik sanki ama bilemedim. Onun dışında baska begenmedigim yok kuzum.
Biz yatak secemedik ama koltuk ve tv unitesine bakmistik onlari ekleyim kuzum.
Bir de bu hangi markanin bakayim netten.
Kuzum bu takim hangi markanin?Ay kuzum çok sağol ya, ne güzel fikir versin bana vallahi. Tekrar bi düşünelim biz onurla. O zaman ben 2. Gardolaba bi yakindan bakayim. Salonda bi eksiklik var diye biz de farkettik ama ne olduğunu bulamadik :) biz de vitrinden nefret ediyoruz. Ama vitrin paketin içinde tekli ya da çiftliyi veriyolar. Biraz daha düşünelim bakalim.. Mobilyalarla delirmezsek iyidir :) bellona Romeo takimin adi kuzum
Kuzum koltuk takiminin renkleri çok guzelll, benimkini de gördüğün üzre pudra ve beyaz uyumunu çok seviyorum. Bi de bu renkler ferah gosteriyo evi. Ama eğer bu koltuk takimini alcaksaniz, TV ünitesini mutlaka beyaz alin. Bi de TV ünitesinin o raflari kapali dolap olsa senin için daha kullanisli olur. Oralari hep toz almak ister. Ama raflara foto koyarsiniz belki güzel olur.Kuzum yemek takimi ve yatak odasi bi turlu secemedim ben o yuzden ekleyemicem ama bu koltuk takimi ve tv unitesini begenmistim. Koltuk takimi bu olmasa da bu tarz istiyorum pembe ve beyaz
Kuzum bellonanin Romeo isimli serisi. Ya bizim burada pek seçenek yok. Kilim de yok maalesef. Olmadi zaten maskoya gidip bakariz dedik. Aa ben sorayim bakayim ne tuyuymus, temizliği çok önemli benim için. Hatta o gül seklinde kulplari var ya o güllerin içi toz dolarsa çok minik içleri var, temizlemesi zor olacak gibiKuzum bu takim hangi markanin?
Kilim icin cok iyi diyorlar hem uygun hem saglam diye. Ama kilimde de secenek cok yok.
Ay hele ben cok kararsizim boyle incik cincik cok düşünürüm.
Ekledigim koltuklari da nisanlim kendi cekmis magazadan.
Bir de koltuklar kaz tüyü bulursan al kuzum silinmesi temizligi cok kolay oluyormus.
Ama dedigim gibi ben ozellikle senin yatak odasini cok begendim kuzum.
Evet kuzum bunun beyazi varsa onu alirim bununla koltuklar uymaz. Bir de tv unitesi cok mu büyük o da onemli. Fazla buyuk olmasini istemiyorum gidip gormek lazim. Bak ben ona dikkat etmedim aynen kapali olsa daha iyi olurmus.Kuzum koltuk takiminin renkleri çok guzelll, benimkini de gördüğün üzre pudra ve beyaz uyumunu çok seviyorum. Bi de bu renkler ferah gosteriyo evi. Ama eğer bu koltuk takimini alcaksaniz, TV ünitesini mutlaka beyaz alin. Bi de TV ünitesinin o raflari kapali dolap olsa senin için daha kullanisli olur. Oralari hep toz almak ister. Ama raflara foto koyarsiniz belki güzel olur.
Evet o güller cok tatlı ama icinin temizligi de önemli kuzum.Kuzum bellonanin Romeo isimli serisi. Ya bizim burada pek seçenek yok. Kilim de yok maalesef. Olmadi zaten maskoya gidip bakariz dedik. Aa ben sorayim bakayim ne tuyuymus, temizliği çok önemli benim için. Hatta o gül seklinde kulplari var ya o güllerin içi toz dolarsa çok minik içleri var, temizlemesi zor olacak gibi
evet kuzum küçük yeterli. hatta ben oturma odasına tv ünitesi almıcam. direkt duvara taksınlarEvet kuzum bunun beyazi varsa onu alirim bununla koltuklar uymaz. Bir de tv unitesi cok mu büyük o da onemli. Fazla buyuk olmasini istemiyorum gidip gormek lazim. Bak ben ona dikkat etmedim aynen kapali olsa daha iyi olurmus.
aynen, dün dolaştık biz de.. hepsi kahverengi. kesinlikle tercih etme kuzum, çok fazla toz gösteriyo, beyazdan şaşmayalım. ama beğendiğin takım olursa sor belki beyazını da yaparlar. bize dün mondiydi sanırım, ordaki adam ahşap kısımlarını beyaz da yapabiliriz demişti.Evet o güller cok tatlı ama icinin temizligi de önemli kuzum.
Ne zormuş bu isler.
Biz gecen gun nisanlimla dolastik bunlara bakmak için. Hep kahve tonlari var ben de sevmiyorum kahve tonlarini. Acik renkler pek yoktu.
Biz daha beyaz esyalari almadik kuzum ama gri düşünüyoruz insallah.evet kuzum küçük yeterli. hatta ben oturma odasına tv ünitesi almıcam. direkt duvara taksınlarkuzum aksesuarlar falan koyarsın rafa ama gereksiz bence, hep toz yığını. kapalı olursa bi çok şeyini koyarsın. benim kuzenim mesela faturalarını dosyada saklıyolardı, kapalıydı tv ünitesi, hep o kapalı dolapların içinde dosyalar vardı. fotolarınızı aksesuarları falan konsol üstüne de koyarsın.
aynen, dün dolaştık biz de.. hepsi kahverengi. kesinlikle tercih etme kuzum, çok fazla toz gösteriyo, beyazdan şaşmayalım. ama beğendiğin takım olursa sor belki beyazını da yaparlar. bize dün mondiydi sanırım, ordaki adam ahşap kısımlarını beyaz da yapabiliriz demişti.
benim sana gösterdiğim de beyaz değil aslında ekru. ben tam beyaz istiyodum da bulamadım
çok zor işler.. beyaz eşya bitti, bu çıktı şimdi başımıza
aa kuzum ikimiz de koltukları bellonadan beğenmişizBiz daha beyaz esyalari almadik kuzum ama gri düşünüyoruz insallah.
Ben de yatak odasi hep beyaz olsun dedim ama tum beyazlar cok sade. Soguk duruyor öyle de. O yuzden vazgectim beyazdan bende. Eki Görüntüle 1674117 Bak kilimde bunu biraz begenmistim ama bu da cok cok sade. Zaten tuvalet dolabinin sandalye yeri bile yok.
Begendigimiz koltuk takimi burda daha net kuzu. Eki Görüntüle 1674119 Bir de sen koltuklara bazali degil demissin. Baza olsa iyi olur kuzum koltuklarin guzelligine laf yok ama baza da onemli
Tamam kuzum dikkat edicem ona. Senin begendiklerin cok guzelmis ama iste dedigin gibi sans isi.kuzum bak bi gri var, bi de inox var. inox olanlar parmak izi göstermiyo, gri olanlar gösteriyo. ikisi de dıştan gri. ama alırken sor inox mu gri mi bu diye.Belissa
kuzum bu buzdolabılı da kombili..Tamam kuzum dikkat edicem ona. Senin begendiklerin cok guzelmis ama iste dedigin gibi sans isi.
Buzdolabini ben kombi tipli olani alicam kuzum ici genis ve bir suru cekmecesi oldugu icin. Senin bu gosteridigin de mi kombili yoksa?
Cift kapililara ben de baktim da nedense cok yer kaplar gibi geldi. Mutfak büyük mu kucuk mu olur bilemeyecegimizden.
Marka olarak bosu ben de istedim kuzum netten yorumlara baktim teknik servisi iyi degil diyorlar anlamadim bu isten ariston mu olsa acaba diye düşündük etrafimizda kullanan cok cunku.