2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Çok teşekkürler. Yetiştirebildiğim kadar çalışacağım artık. Hakkımızda hayırlısı.

Kızlarr babam erkek arkadaşımla tanışmayı kabul etti sonunda Allaha şükürler olsun çok heyecanlıyım geldiğinde nasıl geçicek acaba dualarınızı eksik etmeyinn lütfen
Çok sevindim, hayırlı olsun, inşallah çok güzel geçer nasıl ikna ettin benimki de kabul etmiyor da

Hos geldin bebisim. Ne guzel yerlermis. Tatil de iyi gelmistir sana? Nasil eglendin mi iyice?

Canim dualarım seninle. Insallah olumlu sonuclanir ve nisan haberini aliriz burada
Hoş buldum yavruşum çok güzel geçti canım, çok da iyi geldi çok şükür; beklediğimden ve hayal ettiğimden çok daha iyiydi senin çalışmalar da iyi gidiyor okuduğum kadarıyla ben de dün alan konu anlatım aldım, pazartesi başlıyorum inşallah

Çok sevindim, hayırlı olsun, inşallah çok güzel geçer nasıl ikna ettin benimki de kabul etmiyor da

Ayyy hala ikna oldumu bende bilmiyorum ki dün anneme gelsin bakalım iyi bi konuşalım demiş (

Her söylrdiğimde erken diyip duruodu öncr kpss diyodu amcamlarda öğrendi onlarda konuştu annem alttan altan babamı sakinleştirdi en son perşembe dayanamayıp pazar onur gelsin artık tanışın dedim bişey demedi annemde gelsin bi gör dedi nasıl biri olduğunu falan dedi öyle kabul ettirdik bakalım yarın akşam neler olucak çok stresliyim

Gidip görmek sana da nasip olur inşallah güzeller güzeli sedefim her şey çok güzeldi çok şükür pazartesi başlıyorum inşallah canım, sanırım artık hazırım

Hayırdır inşallah canımcım anlamı da pek bi güzelmiş, hayra yoralım hayrolsun

Şükür simdilik iyi gidiyor calismalar canim.
Konumuza da pek kimse uğramıyor sanki. Ilk açtığımda daha cok kisi mi vardi bana mi oyle geliyor.
Neyse artik sen de basla hayirlisiyla holofim.
Ay kiyamam canim sen ders de calisamazsin simdi heyecandan :)
Beni ilk istemeye geldiklerinde heyecandan titriyordum bildigin nisanlimin eve giris anını hala aklimdan cikaramiyorum. Bir de biz 6 yil bekledik düşün.
Zor ama guzel heyecanlar bunlar. Bir de seni babanin verdigi an cok duygusal oluyor. Sanki zaman durmus gibi hissetmiştim.
Hayirlisi olsun canim insallah guzel haberini aliriz. Dualarim.seninle

Ayy inşallah olmuştur da değiştirmez fikrini benimki hiç kabul etmedi, ben de ısrar edemedim. Aradan bi buçuk yıl geçti, tekrar açmaya korkuyorum. Atanana kadar ertelemiştim ama o da olmadı. Artık hayatımda bir şeyler netlik kazansın istiyorum, bi yerden başlayım diyorum ama daha bi adım atamadım. Bakalım bekliyorum yine, hayırlısı artık kabul etmeleri zor oluyor ama sonra damatlarını pek bi benimseyip seviyorlar. Sonuç olarak kızını emanet etcek onlar için de zor bi karar

Maşallah belisim, hep böyle devam etsin bazen bi durgunluk oluyor, haftasonları da pek girilmiyor, hareketlenir yine soru bankası bulamadım, kitapçılara daha yeni yeni geliyor. Netten alıp kargoyla falan uğraşmak istemiyorum ama çok mecbur kalırsam işlerden ya da kitapyurdundan alayım diyorum ben de o ilk anı çok merak ediyorum, bazen hayal ediyorum sanırım çok utanırım, hoş geldin deyip elini bile sıkamam

Holofim sen benim babami tanisan cok aksidir sevgili olmak falan hic onun kabul edecegi sey degil. Hep derdi tanıdık biriyle evlensinler falan Ben hep babamdan cekindigimden nisanlimi soyleyemedim hic. Annem biliyordu ama.
Sonra abim nisanlandi babam da ondan sonra nasil olduysa benimkiyle görüşmeyi de kabul etti. Gerci bunda esas onemli olan annemdi. Her gun alttan alttan söyledi babama. Alistirdi bu fikre. Derken yabanci gelmedi bu durum babama. Kademeli yaklasma gibi yani
Bak sana tavsiyem sen anneni zorla babani alistirsin. Bi bakmissin nisanlanmissin anlamazsin bile.

Kitapyurdundan ben de bir kez siparis etmistim sorun olmamisti.
Utaniyor insan ya utanmaz mi:) Oturdugum yerden kalkıp hosgeldiniz bile diyemedim düşün. Nisanlim benden daha beterdi Hani bacaklarini birlestirip otururlar ya kiz istediklerinde aynı oyleydi Yemek yiyor ama surekli kafasi yerde kaldirip bakamiyor etrafa cok komikti. anilarimi deprestirdiniz :))
Rabbim size de nasip etsin canim insallah .

Bizimde 5 sene oldu :) güzel dileklerin için çok saol canım inşallah babam kötü davranmaz yaa tek korkum o

Ayyy bakalım benim anılarım nasıl olucak eğer babam amcamları çağırırsa eşleri çocuklarıyla birlikte evde 15 kişi olucak :))

Son düzenleme:
M macaron7 maşallah canım o kadar soruyu nasıl çözdün.evlisin demi? eşimle akşam vakıt geçiriyorum falan aksamları çalışamıyorum.siz ayrı mı zaman geçiriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…