- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
Ben deYarın neler olucak kara kara düşünmekten hiç birşey yapamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben deYarın neler olucak kara kara düşünmekten hiç birşey yapamıyorum
Amin kuzum inşallah. Sen fotolari gönderince gitmiş kadar oldum :)Gidip görmek sana da nasip olur inşallah güzeller güzeli sedefim her şey çok güzeldi çok şükür pazartesi başlıyorum inşallah canım, sanırım artık hazırım
Amin kuzum inşallah. Sen fotolari gönderince gitmiş kadar oldum :)
Kizlar benim de anilarimi deprestirdiniz :) H holofira m L lessie inşallah sizin de güzel anilarinizi dinleriz.
Beni istemeye geldiklerinde benim kuzenler beni odaya kapattilar. Verdik gitti demeden odadan cikmican dediler. Ben nasil heyecanliyim o ani görmek istiyorum göremiyorum. Ama kulagim duvara bardakla yapisik dinliyorum :) bi kuzenim de kapida arada kapiyi acip bana salonda olanlari rapor veriyor. Kel adam şöyle dedi, sarisin kadin şöyle dedi falan diyo. :) isteme anina geçildiğinde bi sessizlik oldu. Onurun dayisi ailenin büyüğü diye o istedi babamdan. Çok güzel konuşma yapti ama Allahin emri peygamberin kavliyle demeyi unuttu :) üstelik kendisi haci :) sonra kayinbabam bi daha söyle istersen dedi :) dayisi ezberlemis herhalde yine söylemeyi unuttu. Kayinbabam kipkirmiziydi :) babam annesine soralim dedi. Annem hemen hayirliysa olsun dedi. Beni vermeye ne merakliymis :) sonra onurun dayisi kiz evi naz evidir sedef kizimiza da sorun dedi :) bana sordular. Ay ne desem bilemedim. Tamam desem fazla istekli goruncem, demesem olmaz. Ben de annem bilir dedim. Kuzenim de salona gidip annem bilir diyo dedi. Herkesde bi kahkaha patlamasi.. Oldu o zaman bu is falan. Ee ben hala odadayim. Hadi artik cikayim diye beklerken onura git kizimizi getir demişler. Geldi beni odadan aldi. İçerde 50 tane insan var. Hepsini Şapur supur opuyosun. Sonra yüzükler takiliyo, enistem yüzüğü keserken bu makasin bana kesmedigini söylediler ama bence kesiyodur dedi :) bizimkiler kesmez kesmez diyo. Onurunkiler bi deneyin keser belki diyo :) onur tepsiye para koycakti parayi sag cebine koymuş. Sağ parmaginda da yüzük var kurdeleli. Parayi cikarmaya calisiyo falan çok komikti :) sonra kahveler, mamalar falan oyle. Tabii ben icerde olanlari videodan izledim sonra. Belissa sen gormussundur, facede videosu var :) benimkide seninki gb Basi hep yerdeymiş. Nisandan bile daha heyecanlı bisey söz. :) Kizlar daha guzellerini siz geçirin inşallah. Ben de hep KPSS den sonra bu işlere girisirim diyodum ama bekle bekle nereye kadar. KPSS nin ne zaman olucagi belli değil. Umarim en hayirli zamanlarda evleniriz insallah
Aa sağolsun. Siz de nisanlinla çok yakisiyosunuz kuzum maşallah size :)sedefonur kuzum ben görmedim videoyu. Hatta şimdi aradım da bulamadim. Ama fotoğraflarıniza bakmistim. Hatta ben bakarken annem de yanımdaydı. Kızda güzelmiş çocuk da. yakismislar demişti:)
işte bende yanından ayrılamıyorum oyuzden çalışamıyorum sen nasıl yapıyosun dıyecektımcaliatigim zaman fazla vakit geciremiyoruz esim mac izlemeyi sever bsiktasin maclarini kacirmaz. mac oldugu aksamlar calisiorum
Koymaz miyim kuzum hep hayalimdi zaten ama icimde kalan bir sey var ki nisanlimin kahvesini ben goturmedim. Bir tanıdığımız götürdü hala düşündükçe üzülüyorum niye verdim diye.Aa sağolsun. Siz de nisanlinla çok yakisiyosunuz kuzum maşallah size :)
Sen kahvesine tuz koymuş muydun :)
Oyu kuzummm. O zaman evlenince bi kere daha tuzlu kahve yapip verirsin. Çok içimde kaldi napiim dersin :) hahah. Ne de olsa anlamı senin elinden her seyi içerim :)Koymaz miyim kuzum hep hayalimdi zaten ama icimde kalan bir sey var ki nisanlimin kahvesini ben goturmedim. Bir tanıdığımız götürdü hala düşündükçe üzülüyorum niye verdim diye.
Sizin videolara baktim canim maasallah her sey cok güzel gecmis. :)
Kitapyurdundan çok alışveriş yaptık ama cd roman hikaye falan aldık hiç kpss için ordan almadım, baktım da pek bişi yok. Hepsi tatlı birer anı olarak kalıyor. Ne güzel ne masum şeyler. Amin canım hayırlısıylaKitapyurdundan ben de bir kez siparis etmistim sorun olmamisti.
Utaniyor insan ya utanmaz mi:) Oturdugum yerden kalkıp hosgeldiniz bile diyemedim düşün. Nisanlim benden daha beterdi Hani bacaklarini birlestirip otururlar ya kiz istediklerinde aynı oyleydi Yemek yiyor ama surekli kafasi yerde kaldirip bakamiyor etrafa cok komikti. anilarimi deprestirdiniz :))
Rabbim size de nasip etsin canim insallah .
Ayy çok tatlısınız yaa maşallah sedefim Rabbim mutluluğunuzu muhabbetinizi arttırsın, ağzınızın tadı hiç bozulmasın amin canım bizlere de nasip olur inşallah hayırlısıylaAmin kuzum inşallah. Sen fotolari gönderince gitmiş kadar oldum :)
Kizlar benim de anilarimi deprestirdiniz :) H holofira m L lessie inşallah sizin de güzel anilarinizi dinleriz.
Beni istemeye geldiklerinde benim kuzenler beni odaya kapattilar. Verdik gitti demeden odadan cikmican dediler. Ben nasil heyecanliyim o ani görmek istiyorum göremiyorum. Ama kulagim duvara bardakla yapisik dinliyorum :) bi kuzenim de kapida arada kapiyi acip bana salonda olanlari rapor veriyor. Kel adam şöyle dedi, sarisin kadin şöyle dedi falan diyo. :) isteme anina geçildiğinde bi sessizlik oldu. Onurun dayisi ailenin büyüğü diye o istedi babamdan. Çok güzel konuşma yapti ama Allahin emri peygamberin kavliyle demeyi unuttu :) üstelik kendisi haci :) sonra kayinbabam bi daha söyle istersen dedi :) dayisi ezberlemis herhalde yine söylemeyi unuttu. Kayinbabam kipkirmiziydi :) babam annesine soralim dedi. Annem hemen hayirliysa olsun dedi. Beni vermeye ne merakliymis :) sonra onurun dayisi kiz evi naz evidir sedef kizimiza da sorun dedi :) bana sordular. Ay ne desem bilemedim. Tamam desem fazla istekli goruncem, demesem olmaz. Ben de annem bilir dedim. Kuzenim de salona gidip annem bilir diyo dedi. Herkesde bi kahkaha patlamasi.. Oldu o zaman bu is falan. Ee ben hala odadayim. Hadi artik cikayim diye beklerken onura git kizimizi getir demişler. Geldi beni odadan aldi. İçerde 50 tane insan var. Hepsini Şapur supur opuyosun. Sonra yüzükler takiliyo, enistem yüzüğü keserken bu makasin bana kesmedigini söylediler ama bence kesiyodur dedi :) bizimkiler kesmez kesmez diyo. Onurunkiler bi deneyin keser belki diyo :) onur tepsiye para koycakti parayi sag cebine koymuş. Sağ parmaginda da yüzük var kurdeleli. Parayi cikarmaya calisiyo falan çok komikti :) sonra kahveler, mamalar falan oyle. Tabii ben icerde olanlari videodan izledim sonra. Belissa sen gormussundur, facede videosu var :) benimkide seninki gb Basi hep yerdeymiş. Nisandan bile daha heyecanlı bisey söz. :) Kizlar daha guzellerini siz geçirin inşallah. Ben de hep KPSS den sonra bu işlere girisirim diyodum ama bekle bekle nereye kadar. KPSS nin ne zaman olucagi belli değil. Umarim en hayirli zamanlarda evleniriz insallah
Süpersin ya darısı alana ve gy gk ye inşallahSonlarında bulunan 10 deneme disinda hepsicigi bitti :)
Eki Görüntüle 1673690
Ben de çok beğeniyorum sedefle onuru buraya da yüklemişti nişan fotolarını, içlerinin güzelliği yüzlerine yansımış sizi de çok merak ettim şimdi belisimsedefonur kuzum ben görmedim videoyu. Hatta şimdi aradım da bulamadim. Ama fotoğraflarıniza bakmistim. Hatta ben bakarken annem de yanımdaydı. Kızda güzelmiş çocuk da. yakismislar demişti:)
O da öyle diyor kuzum evlenince yaparsın artik zaten baska care kalmadi. :)Kac kere yasanir ki bu anlar.Oyu kuzummm. O zaman evlenince bi kere daha tuzlu kahve yapip verirsin. Çok içimde kaldi napiim dersin :) hahah. Ne de olsa anlamı senin elinden her seyi içerim :)
Ben de hem tuz, hem kimyon koymuştum :)
Ayy çok tatlısınız yaa maşallah sedefim Rabbim mutluluğunuzu muhabbetinizi arttırsın, ağzınızın tadı hiç bozulmasın amin canım bizlere de nasip olur inşallah hayırlısıyla
Süpersin ya darısı alana ve gy gk ye inşallah
Oyy canimm Rabbim daha guzellerini sana yasatsi inşallah. İnşallah sizin de nisan fotoğraflar ini zi görürüz en kisa zamanda :)Ben de çok beğeniyorum sedefle onuru buraya da yüklemişti nişan fotolarını, içlerinin güzelliği yüzlerine yansımış sizi de çok merak ettim şimdi belisim