2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Kuzum 8 de ben iyileştirici duzelticiyi aradim acikcasi bulamayınca yapamadim.
5 de eğitsel yaptin galiba. Kuzum ben bunlari şöyle ayiriyorum. Eğer durup dururken derslerinde sikinti varsa eğitsel, ama aile baskisi veya kişide psikolojik bi sorundan dolayi derslerini etkiliyorsa kişisel sosyal

Tamam kuzum benzer soru çözdüm yine kisisel sosyal dedi. Artik gorunce yapışirim kisisel sosyale

Kizlar ben pek test cozemedim bugun 70 soru ancak olmuştur ama hala konu çalışıyorum.
Yediiklimde oytnin bir konusu tam 100 sayfa evet yanlis duymadiniz hala onu bitirmeye çalışıyorum. Rehberlige de sabah calistim o da uzun sürdü. Uyuyana kadar bitirmeye caliscam insallah.

Konu calismayi hic sevmiyorum. Soru cozmek daha eğlenceli. Bir an önce konular bitse de sadece soru cozsek. Ama o kadar çok konu var ki..

Konu calismayi hic sevmiyorum. Soru cozmek daha eğlenceli. Bir an önce konular bitse de sadece soru cozsek. Ama o kadar çok konu var ki..
Sorma kuzum. Zaten yediiklim uzattikca uzatmis. Gecistirisyorum sonra aklim kalıyor.
Dedigin gibi bir bitseydi hayırlısıyla.
Sana da maasallah sedefim bir kitap daha bitirdin.
Ben daha calisamicam bugun ya aklim almiyor artık. Uykum geliyor.

Aynen. Ben bastan 7 iklimden calisayim dedim çok ayrintili. Temel var diye de sikiliyoruz biraz. Sonra x yayinciligin defterlerinden calismaya basladim. Bu sefer de aklim kaliyo 7 iklimde, hem sorularda yanlislar cikinca eksik kaldigini hissediyosun.
Valla kuzum PG yi pek bi yüzeysel bitirdim. Napiim daha eğitim derslerinde tuketirsek kendimizi olmaz. Daha koca bi alan bekliyor bizi. Çok gözümde buyuyo alan. Bugüne kadar daha hic calismadim. Yani daha önceki yıllarda da hep sifirdan girdim.
Kuzum uykun geldiyse yat uyu, verimli olmaz calisman. Sabah erken kalkar telafi edersin

Alan zaten derya deniz kuzum. Ya egitim kolay diye gecistiriyoruz ama iste nereden cok net yapsak o kar diyorum hep. Ne bilim hayirlisi.
Valla kafam almiyor artik kuzum kalktim masadan.
Biraz mutfagi duzenliyip yaticam.
Iyi geceler sizlere

Alan zaten derya deniz kuzum. Ya egitim kolay diye gecistiriyoruz ama iste nereden cok net yapsak o kar diyorum hep. Ne bilim hayirlisi.
Valla kafam almiyor artik kuzum kalktim masadan.
Biraz mutfagi duzenliyip yaticam.
Iyi geceler sizlere
İyi Geceler kuzucum. Tatli ruyalar

Bayanlar merhaba.Ben kpss sinavina girmeye dun karar verdim. Ne calismaliyim, nereden baslamaliyim hicbir fikrim yok. Dershane dusunmuyorum, Bana yayinlar, kitaplar vs onerebilirseniz cok mutlu olurum. Herkese iyi geceler.

gunaydin arkadaslar

egitimi bitirmistimdun karma soru cozdum.520 tane bugun esimle disarda islerimiz var.derse oturmam ogleden snrayi bulacak.yine karisik test cozecegim.haftaya tarih ve cografyaya basliorum

bu arada kitap yurdundan su kitaplari soyledim

evveliyat tarih konu anlatim/soru bankasi
evveliyat cografya konu anlatim/soru bankasi
evveliyat vatandaslik soru bankasi
antrenmanlarla mat. 1

Bayanlar merhaba.Ben kpss sinavina girmeye dun karar verdim. Ne calismaliyim, nereden baslamaliyim hicbir fikrim yok. Dershane dusunmuyorum, Bana yayinlar, kitaplar vs onerebilirseniz cok mutlu olurum. Herkese iyi geceler.

bolumun ne alan sinavin var mi??,ona gore yardimci olalim canim

520 mi maşallah valla hayatta bir günde o kadar soru çözemem

bolumun ne alan sinavin var mi??,ona gore yardimci olalim canim

Bölümüm özel eğitim. Mezun olduğumdan beri yurtdışında yaşıyordum. Dönüş yaptık. Çocuğum olduğu için devlet okulunda çalışmak en mantıklı gelen seçenek.

520 mi maşallah valla hayatta bir günde o kadar soru çözemem

sabah basladm mola yemek vs. geceye kadar surdu canimm..hayatimda bi ilk yaptim.. anlayarak cozdm faydali oldu

raava egitimden ihtiyac konu anlatimdan calistm.memnun kaldim.soru bankasi ihtiyac pegem 7 iklim guzel

gk ve gy de evveliyat ozellikle tarih ve cogr. cok ovuluyor.tarih cogr eveliyattan aldm ama daha elime gecmedi.turkceden cikmis ales sorularina bak..genel olarak piyasada bulunan ihtiyac evveliyat pegem yediiklim guzel yayinlar..cok klise olacak ama olabildigince her kaynaktan bol soru coz

youtube da evveliyat hocalari tarih ve cografyayi ucretsiz anlatiyor.cok iyiymis ben izlemedm daha.ona bakabilursn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…