biliyorum herkesin derdi var ama eskiden yinede bir umudum vardı ama şimdi bir karar çıkıyor bütün planlar suya ama ben bu yıl yaşıyorum diyemem kendime zamanım gitmesin diye alışverişe bile çıkmıyorum sonra bir engel çıkıyor bırakmak zorunda kalıyorum ödevlerde sinirimi bozuyor hocalarda acaba bu yüzden mi gerçekten bu haldeyim onu bile bilmiyorum kendime fazla gelmeye başladım artık çok fazla negatifim sanki dünya başıma yıkılmış gibi inşallah senin içinde her şey güzel olur buradaki herkes içinde atanırız umarımCanım o kadar stres yapma okul olunca öyle oluyor zor oluyor gerçekten bi adapte oluyorsun hopp ödevler çıkıyor vize final ama çalışmıyorsun dimi iyi tarafından bakmaya çalışben geçen sene hem okul (okula 2 saatte gidiyordum evime uzaktı okulum) hem iş hem dershane yürütmeye çalıştım tabi olmadı birde seneye var nasıl olsa dedim mal gibi şimdide eğer kpss yi kazanamazsam evlenemicem ve işe gidiyorum mecburen
biliyorum herkesin derdi var ama eskiden yinede bir umudum vardı ama şimdi bir karar çıkıyor bütün planlar suya ama ben bu yıl yaşıyorum diyemem kendime zamanım gitmesin diye alışverişe bile çıkmıyorum sonra bir engel çıkıyor bırakmak zorunda kalıyorum ödevlerde sinirimi bozuyor hocalarda acaba bu yüzden mi gerçekten bu haldeyim onu bile bilmiyorum kendime fazla gelmeye başladım artık çok fazla negatifim sanki dünya başıma yıkılmış gibi inşallah senin içinde her şey güzel olur buradaki herkes içinde atanırız umarım
Kpss ile tanıştın o zaman canim. Insanin psikolojisini bozuyor. Ama sen ne kadar saglam olursan o kadar iyi ilerlersin.Ya ben bu aralar çok kötüyümsanki hicbir şey istedigim gibi gitmiyor gitmeyecek hicbir sey düzelmeyecek gibi yoruldum çırpınmaktan dün okula gittim sürat ifadem aynen su sekil dokunsalar patlayacak gibiyim oyle umutsuz mutsuz sıfır umut beklenti depresyona girdim sanırım aglamak istiyorum aglayamiyorum
Selam kızlarben döndüm size manzara fotosu getirdim Eki Görüntüle 1671474 Eki Görüntüle 1671476 Eki Görüntüle 1671482 Eki Görüntüle 1671483 Eki Görüntüle 1671486 Eki Görüntüle 1671495 Eki Görüntüle 1671496
Hos geldin bebisim. Ne guzel yerlermis. Tatil de iyi gelmistir sana? Nasil eglendin mi iyice?Selam kızlarben döndüm size manzara fotosu getirdim Eki Görüntüle 1671474 Eki Görüntüle 1671476 Eki Görüntüle 1671482 Eki Görüntüle 1671483 Eki Görüntüle 1671486 Eki Görüntüle 1671495 Eki Görüntüle 1671496
Canim dualarım seninle. Insallah olumlu sonuclanir ve nisan haberini aliriz buradaKızlarr babam erkek arkadaşımla tanışmayı kabul ettisonunda Allaha şükürler olsun çok heyecanlıyım geldiğinde nasıl geçicek acaba dualarınızı eksik etmeyinn lütfen
Hos geldin bebisim. Ne guzel yerlermis. Tatil de iyi gelmistir sana? Nasil eglendin mi iyice?
Canim dualarım seninle. Insallah olumlu sonuclanir ve nisan haberini aliriz burada
Gecer canim sen duani et hayırlısıyla iyi gecmesi için. Gerisini Allaha birak.Ayy inşallah cnm kaç aydır yokuşa sürüo babam olmaz diyip durdu inşallah iyi geçerçok korkuyorum
kuzum belissanın dediği gibi kpss ile tanışmak böyle bir şey. herkes için değil ama biz şanssızlar olarak malesef bu süreç çok zor. okul bitince de başka dertler çıkıyor. bi işte çalışmak zorunda kalıyosun, çalışşsan ayrı dert, işle kpss de çok zor yürüyor. ben geçen yıl kolejdeyken bi ara çalışmayı düşünmüştüm, koca sene kapak açamadım. bi işte çalışmasan da ayrı zor.. çok zor. dibi de görüyoruz bu süreçte, dipten tek başımıza kendimizi de kaldırıyoruz, sonra yine bi bakmışız dipteyiz.Ya ben bu aralar çok kötüyümsanki hicbir şey istedigim gibi gitmiyor gitmeyecek hicbir sey düzelmeyecek gibi yoruldum çırpınmaktan dün okula gittim sürat ifadem aynen su sekil dokunsalar patlayacak gibiyim oyle umutsuz mutsuz sıfır umut beklenti depresyona girdim sanırım aglamak istiyorum aglayamiyorum
kuzummm ne kadar güzel yerlere gitmişsin sen öyle =) bayıldm fotolara..inşallah çok iyi gelmiştir, aramıza bomba gibi dönersin =)Selam kızlarben döndüm size manzara fotosu getirdim Eki Görüntüle 1671474 Eki Görüntüle 1671476 Eki Görüntüle 1671482 Eki Görüntüle 1671483 Eki Görüntüle 1671486 Eki Görüntüle 1671495 Eki Görüntüle 1671496
ayy çok sevindim, ne kadar güzel tatlı heyecanlar =) eminim çok güzel geçer, dualarımız seninle tatlım. sen içini ferah tut. hiçbir şeycik çıkmaz inşallah. sonra da söz, nişan haberleriyle dön aramıza =)Kızlarr babam erkek arkadaşımla tanışmayı kabul ettisonunda Allaha şükürler olsun çok heyecanlıyım geldiğinde nasıl geçicek acaba dualarınızı eksik etmeyinn lütfen
Amin canım inşallahhhGecer canim sen duani et hayırlısıyla iyi gecmesi için. Gerisini Allaha birak.
Ya. A ya C tam karar veremedimKizlar gelisim program ve ogrenme calistim ve 125 soru çözdüm. Eki Görüntüle 1671660 Su soruya da bakar misiniz kizlar.
Yok canim ikisi de degilYa. A ya C tam karar veremedim
C mi :/
Engellemeymis canim. Ama ben golgeleme demistim. Golgelemede iki uyarici ayni anda ortamda bulunur ve baskın olan digerini gölgeler.( hangisi
Tamam canim.Ben unutmuşum ya 3 ay geçti eğitime bakmayalı(
e mi kuzumKizlar gelisim program ve ogrenme calistim ve 125 soru çözdüm. Eki Görüntüle 1671660 Su soruya da bakar misiniz kizlar.