2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

sabah basladm mola yemek vs. geceye kadar surdu canimm..hayatimda bi ilk yaptim..:KK49::KK49: anlayarak cozdm faydali oldu:nazar::nazar:

raava raava egitimden ihtiyac konu anlatimdan calistm.memnun kaldim.soru bankasi ihtiyac pegem 7 iklim guzel

gk ve gy de evveliyat ozellikle tarih ve cogr. cok ovuluyor.tarih cogr eveliyattan aldm ama daha elime gecmedi.turkceden cikmis ales sorularina bak..genel olarak piyasada bulunan ihtiyac evveliyat pegem yediiklim guzel yayinlar..cok klise olacak ama olabildigince her kaynaktan bol soru coz

youtube da evveliyat hocalari tarih ve cografyayi ucretsiz anlatiyor.cok iyiymis ben izlemedm daha.ona bakabilursn:KK49::KK49:

Çok teşekkürler. Yetiştirebildiğim kadar çalışacağım artık. Hakkımızda hayırlısı.

Kızlarr babam erkek arkadaşımla tanışmayı kabul etti :KK68:sonunda Allaha şükürler olsun çok heyecanlıyım geldiğinde nasıl geçicek acaba dualarınızı eksik etmeyinn lütfen :KK43:
Çok sevindim, hayırlı olsun, inşallah çok güzel geçer:nazar::KK37: nasıl ikna ettino_O benimki de kabul etmiyor da:110:

Hos geldin bebisim. Ne guzel yerlermis. Tatil de iyi gelmistir sana? Nasil eglendin mi iyice?:KK49:

Canim dualarım seninle. Insallah olumlu sonuclanir ve nisan haberini aliriz burada:KK60:
Hoş buldum yavruşum:KK36: çok güzel geçti canım, çok da iyi geldi çok şükür; beklediğimden ve hayal ettiğimden çok daha iyiydiHoppa senin çalışmalar da iyi gidiyor okuduğum kadarıyla:nazar: ben de dün alan konu anlatım aldım, pazartesi başlıyorum inşallah:rolleyes:

Çok sevindim, hayırlı olsun, inşallah çok güzel geçer:nazar::KK37: nasıl ikna ettino_O benimki de kabul etmiyor da:110:

Ayyy hala ikna oldumu bende bilmiyorum ki dün anneme gelsin bakalım iyi bi konuşalım demiş :KK43:(

Her söylrdiğimde erken diyip duruodu öncr kpss diyodu amcamlarda öğrendi onlarda konuştu annem alttan altan babamı sakinleştirdi en son perşembe dayanamayıp pazar onur gelsin artık tanışın dedim bişey demedi annemde gelsin bi gör dedi nasıl biri olduğunu falan dedi öyle kabul ettirdik bakalım yarın akşam neler olucak çok stresliyim

kuzum belissanın dediği gibi kpss ile tanışmak böyle bir şey. herkes için değil ama biz şanssızlar olarak malesef bu süreç çok zor. okul bitince de başka dertler çıkıyor. bi işte çalışmak zorunda kalıyosun, çalışşsan ayrı dert, işle kpss de çok zor yürüyor. ben geçen yıl kolejdeyken bi ara çalışmayı düşünmüştüm, koca sene kapak açamadım. bi işte çalışmasan da ayrı zor.. çok zor. dibi de görüyoruz bu süreçte, dipten tek başımıza kendimizi de kaldırıyoruz, sonra yine bi bakmışız dipteyiz.

kuzummm ne kadar güzel yerlere gitmişsin sen öyle =) bayıldm fotolara..inşallah çok iyi gelmiştir, aramıza bomba gibi dönersin =)

ayy çok sevindim, ne kadar güzel tatlı heyecanlar =) eminim çok güzel geçer, dualarımız seninle tatlım. sen içini ferah tut. hiçbir şeycik çıkmaz inşallah. sonra da söz, nişan haberleriyle dön aramıza =)
Gidip görmek sana da nasip olur inşallah güzeller güzeli sedefim:KK36: her şey çok güzeldi çok şükür:KK8: pazartesi başlıyorum inşallah canım, sanırım artık hazırım:KK50:

ben de sizin gibi erkenden günaydın demek istiyorum kızlarrr :KK48: bugün sabahın köründe uyandım gerçi ama o sabahın körlerinde tutan regl sancıma uyandım. :cry: 2 senedir hap kullanıyodum, rahattım, ama hap da bünyemi mahvedince temmuzda hapı bıraktım. bıraktığımdan beri ağrı yoktu, ama sanırım hapın etkisi artık geçmiş ki yine geldi o eski ağrılar :KK42: düğüne kadar sabredicem artık :KK61:şu anda çalışıcak gibi değilim, kendimi iyi hissettiğimde pg ye devam edicem. sizlere kolay gelsin canlarım :KK19:
bu arada rüyamda düğünüme yetişemediğimi gördüm :KK70: alan sınavı 1 hafta sonraya ertelenmiş, tam düğün günüme. ist a gidiyorum sınav için, gelirken trafik 6 saat sürüyo :KK57: memlekete geldiğim gibi salona koşuyorum koşuyorum bi türlü yetişemiyorum. :KK17: sonra rüyanın anlamına baktım. çekilen zahmetlerin meyvesini almaya, sıkıntılara göğüs gererek ulaşılacak başarıya, umudunu yitirdikten sonra elde edilen sevince yoruluyomuş. böyle bişey duymaya da ihtiyacım vardı, iyi oldu :KK48:
Hayırdır inşallah canımcım:KK19: anlamı da pek bi güzelmiş, hayra yoralım hayrolsun:KK200:

Hoş buldum yavruşum:KK36: çok güzel geçti canım, çok da iyi geldi çok şükür; beklediğimden ve hayal ettiğimden çok daha iyiydiHoppa senin çalışmalar da iyi gidiyor okuduğum kadarıyla:nazar: ben de dün alan konu anlatım aldım, pazartesi başlıyorum inşallah:rolleyes:
Şükür simdilik iyi gidiyor calismalar canim.
Konumuza da pek kimse uğramıyor sanki. Ilk açtığımda daha cok kisi mi vardi bana mi oyle geliyor.
Neyse artik sen de basla hayirlisiyla holofim.:KK60:
Ayyy hala ikna oldumu bende bilmiyorum ki dün anneme gelsin bakalım iyi bi konuşalım demiş :KK43:(

Her söylrdiğimde erken diyip duruodu öncr kpss diyodu amcamlarda öğrendi onlarda konuştu annem alttan altan babamı sakinleştirdi en son perşembe dayanamayıp pazar onur gelsin artık tanışın dedim bişey demedi annemde gelsin bi gör dedi nasıl biri olduğunu falan dedi öyle kabul ettirdik bakalım yarın akşam neler olucak çok stresliyim
Ay kiyamam canim sen ders de calisamazsin simdi heyecandan :)
Beni ilk istemeye geldiklerinde heyecandan titriyordum bildigin:KK48: nisanlimin eve giris anını hala aklimdan cikaramiyorum. Bir de biz 6 yil bekledik düşün.
Zor ama guzel heyecanlar bunlar.:oops: Bir de seni babanin verdigi an cok duygusal oluyor. Sanki zaman durmus gibi hissetmiştim.:KK37:
Hayirlisi olsun canim insallah guzel haberini aliriz. Dualarim.seninle:KK74:

Ayy inşallah olmuştur da değiştirmez fikrini:110: benimki hiç kabul etmedi, ben de ısrar edemedim. Aradan bi buçuk yıl geçti, tekrar açmaya korkuyorum. Atanana kadar ertelemiştim ama o da olmadı. Artık hayatımda bir şeyler netlik kazansın istiyorum, bi yerden başlayım diyorum ama daha bi adım atamadım. Bakalım bekliyorum yine, hayırlısı artık:KK51: kabul etmeleri zor oluyor ama sonra damatlarını pek bi benimseyip seviyorlar. Sonuç olarak kızını emanet etcek onlar için de zor bi kararo_O

Konumuza da pek kimse uğramıyor sanki. Ilk açtığımda daha cok kisi mi vardi bana mi oyle geliyor.

Beni ilk istemeye geldiklerinde heyecandan titriyordum bildigin:KK48: nisanlimin eve giris anını hala aklimdan cikaramiyorum. Bir de biz 6 yil bekledik düşün.
Zor ama guzel heyecanlar bunlar.:oops: Bir de seni babanin verdigi an cok duygusal oluyor. Sanki zaman durmus gibi hissetmiştim.:KK37:
Maşallah belisim, hep böyle devam etsin:nazar::KK200: bazen bi durgunluk oluyor, haftasonları da pek girilmiyor, hareketlenir yine:KK8: soru bankası bulamadım, kitapçılara daha yeni yeni geliyor. Netten alıp kargoyla falan uğraşmak istemiyorum ama çok mecbur kalırsam işlerden ya da kitapyurdundan alayım diyorumHoppa ben de o ilk anı çok merak ediyorum, bazen hayal ediyorum sanırım çok utanırım, hoş geldin deyip elini bile sıkamam:oops:

Ayy inşallah olmuştur da değiştirmez fikrini:110: benimki hiç kabul etmedi, ben de ısrar edemedim. Aradan bi buçuk yıl geçti, tekrar açmaya korkuyorum. Atanana kadar ertelemiştim ama o da olmadı. Artık hayatımda bir şeyler netlik kazansın istiyorum, bi yerden başlayım diyorum ama daha bi adım atamadım. Bakalım bekliyorum yine, hayırlısı artık:KK51: kabul etmeleri zor oluyor ama sonra damatlarını pek bi benimseyip seviyorlar. Sonuç olarak kızını emanet etcek onlar için de zor bi kararo_O
Holofim sen benim babami tanisan cok aksidir sevgili olmak falan hic onun kabul edecegi sey degil. Hep derdi tanıdık biriyle evlensinler falan Ben hep babamdan cekindigimden nisanlimi soyleyemedim hic. Annem biliyordu ama.
Sonra abim nisanlandi babam da ondan sonra nasil olduysa benimkiyle görüşmeyi de kabul etti. Gerci bunda esas onemli olan annemdi. Her gun alttan alttan söyledi babama. :oops:Alistirdi bu fikre. Derken yabanci gelmedi bu durum babama. Kademeli yaklasma gibi yani :KK70: :KK70:
Bak sana tavsiyem sen anneni zorla babani alistirsin. :KK53:Bi bakmissin nisanlanmissin anlamazsin bile.:KK48:

Maşallah belisim, hep böyle devam etsin:nazar::KK200: bazen bi durgunluk oluyor, haftasonları da pek girilmiyor, hareketlenir yine:KK8: soru bankası bulamadım, kitapçılara daha yeni yeni geliyor. Netten alıp kargoyla falan uğraşmak istemiyorum ama çok mecbur kalırsam işlerden ya da kitapyurdundan alayım diyorumHoppa ben de o ilk anı çok merak ediyorum, bazen hayal ediyorum sanırım çok utanırım, hoş geldin deyip elini bile sıkamam:oops:
Kitapyurdundan ben de bir kez siparis etmistim sorun olmamisti.
Utaniyor insan ya utanmaz mi:) Oturdugum yerden kalkıp hosgeldiniz bile diyemedim düşün. Nisanlim benden daha beterdi :KK70: Hani bacaklarini birlestirip otururlar ya kiz istediklerinde aynı oyleydi :KK70: Yemek yiyor ama surekli kafasi yerde kaldirip bakamiyor etrafa cok komikti. anilarimi deprestirdiniz :))
Rabbim size de nasip etsin canim insallah .

Bizimde 5 sene oldu :) güzel dileklerin için çok saol canım inşallah babam kötü davranmaz yaa tek korkum o :KK43:

Kitapyurdundan ben de bir kez siparis etmistim sorun olmamisti.
Utaniyor insan ya utanmaz mi:) Oturdugum yerden kalkıp hosgeldiniz bile diyemedim düşün. Nisanlim benden daha beterdi :KK70: Hani bacaklarini birlestirip otururlar ya kiz istediklerinde aynı oyleydi :KK70: Yemek yiyor ama surekli kafasi yerde kaldirip bakamiyor etrafa cok komikti. anilarimi deprestirdiniz :))
Rabbim size de nasip etsin canim insallah .

Ayyy bakalım benim anılarım nasıl olucak eğer babam amcamları çağırırsa eşleri çocuklarıyla birlikte evde 15 kişi olucak :))

Son düzenleme:
M macaron7 maşallah canım o kadar soruyu nasıl çözdün.evlisin demi? eşimle akşam vakıt geçiriyorum falan aksamları çalışamıyorum.siz ayrı mı zaman geçiriyorsunuz :cool:

X