Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce 7 iklim, sonra pegem, sonra yargi 5555 soru bankalari cozulmeli :)kızlar eğitim bilimleri için hangi kitap tavsiye edersiniz. soru bankası
C mi kuzumKizlar suna bakar misiniz? Fotoyu duz çekiyorum ama kkda yan çıkıyor anlamadim.Eki Görüntüle 1670370
Evet kuzum ama a da dogruC mi kuzum
Kuzum a sikkinda, bütün birincil güdüler içsel gududur kismi doğrudur. Ama tersi yanlis. Yani bütün içsel güdüler birincil güdü degildir. Birincil güdüler neydi? Yeme, içme.. İçsel güdüler bizim içimizden gelenlerdir. Birincil güdüleri kapsar. Fakat ayni zamanda merak, başarma isteğimiz de içsel gududur. Ama merak ve başarma isteği birincil güdü değildir. O yüzden ifadenin tersi yanlistirEvet kuzum ama a da dogru
Kuzum sag ol soruyu acikladigin icin anladim.Ben de sunu yapamadim yaa
Eki Görüntüle 1670435
Ben de sunu yapamadim yaa
Eki Görüntüle 1670435
Değil kuzumKuzum sag ol soruyu acikladigin icin anladim.
Bu sorun a mi?
Evet kuzum b. Aciklamasi da var ama ben anlamadimB mı canım?
Değil kuzum
Evet kuzum b. Aciklamasi da var ama ben anlamadim
Valla kuzum once b yazdim sonra degistirdim a dedim. Ben bunu cok yapıyorum.Değil kuzum
Evet kuzum b. Aciklamasi da var ama ben anlamadim
Valla kuzum once b yazdim sonra degistirdim a dedim. Ben bunu cok yapıyorum.
b ise cevabi neden de sonuc da kötü olaya isaret ediyor o sebepledir.
Evet az once test cozerken de yaptim mesela ne kadar emin olsam da ya digeriyse diyip isaretliyorum. Cok sinir bozucu.Ahh şu şık değiştirme bendede var sinir oluyorum ilk yaptığım birde doğru çıkınca