2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Nasıl toparlandın. İnsan bir haftada 3 kilo verir mi. hiçbir şey boğazımdan geçmiyor
Gormedikce bu kolaylaşıyor. Ama sonra universite zamani gelince yine görmeye başladım ve yine zorlandim.
Benim bu isten anladigim sevgiliyi hayatının neresine koyduğuna bağlı zor olup olmaması.

Nasıl toparlandın. İnsan bir haftada 3 kilo verir mi. hiçbir şey boğazımdan geçmiyor

Canım sana simdi gecmeyecekmis gibi geliyor ama inan insan bunada alışıyor zamanla zor olur ama olur yani üzüldüm bende :KK43: peki tekrar birlikte olma sansiniz hic mi yok

Canım sana simdi gecmeyecekmis gibi geliyor ama inan insan bunada alışıyor zamanla zor olur ama olur yani üzüldüm bende :KK43: peki tekrar birlikte olma sansiniz hic mi yok
malesef yok. onda ki kredilerimi doldurdum.

malesef yok. onda ki kredilerimi doldurdum.

Bak birde şöyle düşün şimdi daha başındayız sinav zamani böyle şeyler yasayanlar var zaten okuldu kpssydi bir uğraşın olacagi icin cabuk toparlanabilirsin tabi bu senin elinde.yani bir daha sevgili olma şansınız yoksa buna alıştırmalısın kendini zamanla gecer bunlarda kendinle zıtlaşma yeterli gecmiycek unutamam diye biraz zaman ver

çok teşekkür ederim kızlar. Umarım toparlanabilirim .
Konu dışı olmasın millet kpss için girip benim özel hayatımı okuyacak. Ben sadece bu dönemde böyle birşey yaşarsanız nasıl başa çıkarsınız merak ettm.

bugünkü çalışmam :KK52:
gelişimin temel kavramları ve ilkelerinden 100 soru çözdüm
fiziksel gelişim ve gelişimin görevlerinden 40 soru çözdüm
bilişsel gelişimden 80 soru çözdüm.
darısı yarına :KK55:

çok teşekkür ederim kızlar. Umarım toparlanabilirim .
Konu dışı olmasın millet kpss için girip benim özel hayatımı okuyacak. Ben sadece bu dönemde böyle birşey yaşarsanız nasıl başa çıkarsınız merak ettm.
sana yaşadığım bi örneği anlatıcam belki umut olur.. üniden bi arkadaşım 5 yıldır çıktığı sevgilisiyle 5. yılın haziranında ayrıldılar. temmuzda kpss ye girdi ve sınıfçıydı, ilk 100 e girdi :KK56: 92 küsür aldı, istanbula atandı, ki bizde batı açmıyolar, o yıl istdan 3 kadro vermişlerdi, kalanı güneydoğudan..
kendini derslere ver, hem onu daha az düşünmüş olursun, bişeylerle oyalanmak dersler falan kafanı dağıtır, hem de kpss sürecini aksatmamış olursun :KK66:

İnsan yapmam, alışamam, olmazsa naparım dediği şeylere öyle alışıyor ki...
Yıllar önce söylediklerinde bilmiyordum böyle olduğunu
Her şey geçiyor. Hayat elinden alıyor bazı şeyleri ama yine kaybetmeye korkacağın şeylerde veriyor
Şu sıralar zor bir dönemden geçiyorum
Hayatım değişti. Çevrem değişti. Amaçlarım değişti.
En ufak bir şey bile beni dibe çekebiliyor
Halbuki düzeleceğini biliyorum şuan için beynimi inandıramıyorum o kadar
Ama biliyorum ki geçecek
Mascara, tek derdin aşk acısı olsun hayatta, sanırım en hafif acılardan biride o..

Her şey geçiyor. Hayat elinden alıyor bazı şeyleri ama yine kaybetmeye korkacağın şeylerde veriyor
Ama biliyorum ki geçecek
Mascara, tek derdin aşk acısı olsun hayatta, sanırım en hafif acılardan biride o..

off üzüldüm ama sende sabret zaten hayat dediğimizde bir sınav değil mi sınanıyoruz işte kaderimize yazılmış değiştiremiyoruz bazı şeyleri :KK43: ne diyeceğimi bilemedim

Ama biliyorum ki geçecek
Hos geldin canim arkadaşım:KK200:Hiçbir derdimiz Rabbimden daha büyük degil.:KK74:

off üzüldüm ama sende sabret zaten hayat dediğimizde bir sınav değil mi sınanıyoruz işte kaderimize yazılmış değiştiremiyoruz bazı şeyleri :KK43: ne diyeceğimi bilemedim
Neyseki ben güzel bir şey için adım attım. Alışkanlıkları değiştirmek çok zor. Uyku düzenin, yeme düzenin aklına gelebilecek herşeyin. Kendime de kızıyorum aslında sosyal hayattan bu kadar uzak kaldığıma. Şuan inanılmaz zorlanıyorum ve kpss başlayacak vakit bulamıyorum

keşke ikincisi olsa.
o kadar canım yanıyor ki. Bi kere kokusunu duymak yüzünü görmek için bütün hayatımı feda edebilirim.
Ahh canım benim yaa. Ne desem bilemedim. Hiçbir söz seni teselli etmeye yetmez şu an. Dua et, Allaha sığın. Aklına getirmemek için yoğun olarak ders çalış başka yapcak bişi yok sanırım:KK51:

Neyseki ben güzel bir şey için adım attım. Alışkanlıkları değiştirmek çok zor. Uyku düzenin, yeme düzenin aklına gelebilecek herşeyin. Kendime de kızıyorum aslında sosyal hayattan bu kadar uzak kaldığıma. Şuan inanılmaz zorlanıyorum ve kpss başlayacak vakit bulamıyorum

yazdıklarında kendimi gördüm inan yalnız değilsin yaşadıkların ne bilmiyorum ama bende bu aralar büyük sınavların içindeyim bizden daha kötüleri de vardır ne olursa olsun biz iyi olmak zorundayız umudu kaybetmemek gerekiyor Alah verdiyse bu dertleri kim bilir belkide kurtulmamız içindir sabredersek sende toparlanmaya bak zaman geçiyor malesef bir yerden başlamak lazım bundan sonra belki her şey daha güzel olur bilinmez

Bugün sürekli depresyondayim şarkısını soyledim durdum:KK53:
Nerden aklima girdiyse zorla kendimi depresyona sokcam heralde:KK30:

bugün sanırım depresyon günü 8 ekim uğursuz gün olsun sevmedim bugünü herkes üzgün :KK43:(
Allah hepimize yardim etsin canım.
Zaten kpss başlı basina bir dert. Ama hep diyorum Allah ne zaman izin verirse bizim kapımız da o zaman açılır.

X