2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Hmm tamam hayirlisi olsun canim.

Sedosum hani artik aileler tanisti falan ondan dedim acaba aksar mi gelip gitmeler olursa ya da düğün hazırlığı falan diye. Zaten ikimiz görüşemeyiz. Nisanlim atandigi yerde. Yariyil tatilinde gelebilir ancak.
Neyse Allah zorluklarimizi kolaylaştırır insallah.
Bindik bi alamete bakalim :KK48:
Yok kuzum sikinti olmaz sen icini ferah tut. Bak biz ayni sehirdeyiz. Bi sikinti olmuyo cok sukur
hoşbuldum :)) eğitimden korkuyodum soruya E dedim C çıkınca daha bir korktum :KK43:
Korkma kuzum kolay egitim aslinda. Ama bazen egitimde kolay gb gorunup ters kose yapan sorular oluyo, onlar da cok fazla degil ama. Hem belki soru hatalidir ucumuz de e dedik

Az önce siparişlerimi verdim kizlar. 2016 setleri ne kadar pahali :KK34:
Ama yine de kimini 2015 kimini 2016 olarak aldim napim:KK35:
Insallah pazartesiye kadar gelir de hemen baslarim bende:KK37:
Bu ara çok calisma istegi var kaybolmadan baslamam lazim:KK48:
bende 2015 aldım soru bankalarını 2016 dan bir set alacağıma 2015 3 set aldım niye böyle pahalıki 2016 :KK34::cry:

Korkma balera. Egitim en kolayidir digerlerine göre. Sen alani hallet digerleri şöyle böyle yapılıyor zaten.

Yok kuzum sikinti olmaz sen icini ferah tut. Bak biz ayni sehirdeyiz. Bi sikinti olmuyo cok sukur

Korkma kuzum kolay egitim aslinda. Ama bazen egitimde kolay gb gorunup ters kose yapan sorular oluyo, onlar da cok fazla degil ama. Hem belki soru hatalidir ucumuz de e dedik

bence buda ters köşe bir soru ama hatalı olma ihtimalide var gibi daha formasyon almadım ben ama çok ciddi hazırlık gerektiriyor ben bu yıl çok yorulacağım

Merhaba kızlar öncelikle kolaylıklar diliyorum hepinize,sizi uzaktan takip ediyorum ama bu sefer soruya yorum.getirmek için paylaşım yapmak istedim izninizle:KK68:
Soruda birinci cümlede 6 yasindaki diye başlıyor ya kurallı cümleler kurmaya başladı diye,gelişimde kurallı cümleler 24-60 ay arası kurulmaya başlıyor yanı 5 yaşına kadar bu gelişim devam ediyor yanı o çocuğun zaten 5 yaşına kadar bu gelişimini tamamlamış olması gerekiyordu o yuzden 1 i de almamış olabilir mi o_O

bende 2015 aldım soru bankalarını 2016 dan bir set alacağıma 2015 3 set aldım niye böyle pahalıki 2016 :KK34::cry:
Ben egitim ve gk gynin 2015 soru bankalarını aldim ihtiyaçtan. Konu anlatimlari 2016dan aldim.
Sene ortasina dogru ucuzluyor kitaplar.
Şimdilik bunlar bitsin de alırız ilerleyen zamanlarda :KK19:

Korkma balera. Egitim en kolayidir digerlerine göre. Sen alani hallet digerleri şöyle böyle yapılıyor zaten.
bizde alan yok şimdilik eğitimden bir şey bilmiyorum ama gelişimi falan gördük rehberliği görüyoruz şimdi ne bileyim ölçme zormuş dediklerine göre

Ben egitim ve gk gynin 2015 soru bankalarını aldim ihtiyaçtan. Konu anlatimlari 2016dan aldim.
Sene ortasina dogru ucuzluyor kitaplar.
Şimdilik bunlar bitsin de alırız ilerleyen zamanlarda :KK19:
aynen bende konu anlatımları 2016 aldım artık öyle yaparız :) ben gy gk için eğitimdeyizin uzaktan eğitimini aldım sürekli kampanya yapıyorlar yarı fiyatına alabiliyosunuz paketleri yine indirim olursa buraya yazarım

bizde alan yok şimdilik eğitimden bir şey bilmiyorum ama gelişimi falan gördük rehberliği görüyoruz şimdi ne bileyim ölçme zormuş dediklerine göre
Alan yoksa senin işin daha kolay. Ölçme evet biraz daha ugrastirir. Ben hala olcmenin sayisallarini yapamiyorum. Ama çalışılırsa neden yapilmasin.:KK39:

Alan yoksa senin işin daha kolay. Ölçme evet biraz daha ugrastirir. Ben hala olcmenin sayisallarini yapamiyorum. Ama çalışılırsa neden yapilmasin.:KK39:

evet bu yıl yapıcaz inşallah ben forumda yazarken yazım ve noktalamaya dikkat etmiyorum hiç sorun olmaz dimi olacaksa dikkat ederim :KK48: çok tembelim

Haa alan yokmus. O zaman egitime onem ver. 7 iklimin konu anlatimlisi mutlaka elinde olsun. Yine 7 iklimin soru bankasi, pegemin moduler soru bankasi yargi 5555 soru bankasi bunlari coz. İhtiyacin uzaktan egitiminin videolari varsa nette ogrenme ve gelisimi anlatan ozgur hoca vardi bnm de dersanede hocamdi. Bi bu hocadan memnundum ztn super anlatiyo bulursan videolarini izle. Olcmede yapamadigin sorularda yardimci olmaya calisirim. Sayisalim daha iyi benim de sozelim kıt.olcmede formulleri kagitlara yazip onlari gozunun onune yapistir

Kizlar ben çıkıyorum biraz etrafi toplayıp matematige devam edeyim.:KK4:
evet bu yıl yapıcaz inşallah ben forumda yazarken yazım ve noktalamaya dikkat etmiyorum hiç sorun olmaz dimi olacaksa dikkat ederim :KK48: çok tembelim
istedigin gibi yaz canim. Sen bilirsin.

Haa alan yokmus. O zaman egitime onem ver. 7 iklimin konu anlatimlisi mutlaka elinde olsun. Yine 7 iklimin soru bankasi, pegemin moduler soru bankasi yargi 5555 soru bankasi bunlari coz. İhtiyacin uzaktan egitiminin videolari varsa nette ogrenme ve gelisimi anlatan ozgur hoca vardi bnm de dersanede hocamdi. Bi bu hocadan memnundum ztn super anlatiyo bulursan videolarini izle. Olcmede yapamadigin sorularda yardimci olmaya calisirim. Sayisalim daha iyi benim de sozelim kıt.olcmede formulleri kagitlara yazip onlari gozunun onune yapistir

yaa çok teşekkür ederim :KK200::KK36::KK36::KK36: not alayım bunları bir yere bende sayısalı düzelttim çok şükür bir problemler sıkıntılı işte onuda yapıcam inşallah

kızlar merhaba :KK31: bende aranıza katılmak isterim.elsanatları ögretmenıyım.85 almam gerek atanmam için malum özelciyim.matematık ve ölçme korktuğum dersler:confused: bırbırımıze destek olup bu sene bu işi bitirelim.:stop:

sedefonur sedefonur canım ölçme den bende senden destek isteyebılırım.bende sözelde sana ve herkes e yardımcı olabılırım elımden geldiğince:KK22:

kızlar merhaba :KK31: bende aranıza katılmak isterim.elsanatları ögretmenıyım.85 almam gerek atanmam için malum özelciyim.matematık ve ölçme korktuğum dersler:confused: bırbırımıze destek olup bu sene bu işi bitirelim.:stop:

sedefonur sedefonur canım ölçme den bende senden destek isteyebılırım.bende sözelde sana ve herkes e yardımcı olabılırım elımden geldiğince:KK22:
Hoşgeldin canım :KK25:

X