Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amın ıns.bende tam o azım yok ama :)Hayırlı uğurlu olsun topiğimiz. Allah zihin açıklığı ve çalışma azmi versin. İnşallah son olur. Millet tercih yapıyor şu anda
Ölçmede bu hocayı dinleyebilirsiniz kızlar, bana çok faydası oldu.
Tarihte enderun ve aşina diye soru bankaları çıkmış. Arkadaşım iyi olduğunu söyledi, mutlaka al dedi. Kitap sitelerine baktım ama göremedim
merhaba hosbuldumHoşgeldin canım
Baktım canım ama bulamadım dışardan bakayım bir decanım bende soru bankalarını duydum ama almadım daha.isem yayıncılık a bak ordan şipariş verebılırsın
Baktım canım ama bulamadım dışardan bakayım bir de
Unutmazsin egitim kolay kolay unutulmaz. Ama tabi gk gy.ye gecerken tamamen birakmaman lazim. Mutlaka denemelerle sorularla pekiştrmelisinbı bak bakalım canım.ben önce egıtım calısıp sonra gy ve gy calısayım dıyorum ins egıtımı unutmam :)
İnsallah kuzum :)yaa çok teşekkür ederim not alayım bunları bir yere bende sayısalı düzelttim çok şükür bir problemler sıkıntılı işte onuda yapıcam inşallah
Tabii ki elimden geldigince her zaman yardimci olmaya calisirim :)kızlar merhaba bende aranıza katılmak isterim.elsanatları ögretmenıyım.85 almam gerek atanmam için malum özelciyim.matematık ve ölçme korktuğum dersler bırbırımıze destek olup bu sene bu işi bitirelim.
sedefonur canım ölçme den bende senden destek isteyebılırım.bende sözelde sana ve herkes e yardımcı olabılırım elımden geldiğince
Amin holofiramHayırlı uğurlu olsun topiğimiz. Allah zihin açıklığı ve çalışma azmi versin. İnşallah son olur. Millet tercih yapıyor şu anda
amın ıns.bende tam o azım yok ama :)
canım üzülme hayırlısı olsun.inş bu yıl hem puanın hem atanacagınyer ıstedıgın gibi olsun..
cok saol canım bakayım ben çünkü ölçme de destek almam şart.
Amin canım, hepimizinki inşallah burda birbirimizi motive etcez ve bu işi bu sene bitircez. Ölçmeden ben de çok korkuyordum, çalıştığım halde hiç yapamıyordum ama bu yıl baya üzerine düştüm, hallettim. 14 soruda 2 yanlışım çıktı, hatta 1 tane diyebilirim çünkü birini doğru yaptığım halde yanlış şıkkı işaretlemişim. Sınav anında çok kaygılanıyorum, yıllar geçtikçe daha çok artıyor ama bu yıl kontrol altına alcam.
evet soru çözümüne dedıgın gibi devam edebilirsem olur ama genelde bu tekrarları yapmadığımdan bırıne başlayıp dıgerını bıraktığımdan olmadız zaten bu kpssUnutmazsin egitim kolay kolay unutulmaz. Ama tabi gk gy.ye gecerken tamamen birakmaman lazim. Mutlaka denemelerle sorularla pekiştrmelisin
cok saol canım ıns bırbırımıze hep destek olarak ılerlerızİnsallah kuzum :)
Tabii ki elimden geldigince her zaman yardimci olmaya calisirim :)
Amin holofiram