2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Tarihte enderun ve aşina diye soru bankaları çıkmış. Arkadaşım iyi olduğunu söyledi, mutlaka al dedi. Kitap sitelerine baktım ama göremedimo_O

Hayırlı uğurlu olsun topiğimiz. Allah zihin açıklığı ve çalışma azmi versin. İnşallah son olur. Millet tercih yapıyor şu anda:KK42:
amın ıns.bende tam o azım yok ama :)
canım üzülme hayırlısı olsun.inş bu yıl hem puanın hem atanacagınyer ıstedıgın gibi olsun..

Ölçmede bu hocayı dinleyebilirsiniz kızlar, bana çok faydası oldu.

cok saol canım bakayım ben çünkü ölçme de destek almam şart.

Tarihte enderun ve aşina diye soru bankaları çıkmış. Arkadaşım iyi olduğunu söyledi, mutlaka al dedi. Kitap sitelerine baktım ama göremedimo_O

canım bende soru bankalarını duydum ama almadım daha.isem yayıncılık a bak ordan şipariş verebılırsın

Selam kizlar hepiniz hos geldiniz.:KK200:
Ben matematik çalışıyorum. 2 bilinmeyenli denklemleri çözuyorum.
Bugun akşama kadar siparişle uğraştım hangisini alsam diye zaman gecti:KK30: o yüzden ancak oturdum derse.
H holofira canim bana da lazımdı ölçme iyi oldu video attığın:KK60:

Selam kizlar hepiniz hos geldiniz.:KK200:
Ben matematik çalışıyorum. 2 bilinmeyenli denklemleri çözuyorum.
Bugun akşama kadar siparişle uğraştım hangisini alsam diye zaman gecti:KK30: o yüzden ancak oturdum derse.
H holofira canim bana da lazımdı ölçme iyi oldu video attığın:KK60:

merhaba hosbuldum ıns cok verımlı hayırlı bır topık olur :KK76:

yaa çok teşekkür ederim :KK200::KK36::KK36::KK36: not alayım bunları bir yere bende sayısalı düzelttim çok şükür bir problemler sıkıntılı işte onuda yapıcam inşallah
İnsallah kuzum :)

kızlar merhaba :KK31: bende aranıza katılmak isterim.elsanatları ögretmenıyım.85 almam gerek atanmam için malum özelciyim.matematık ve ölçme korktuğum dersler:confused: bırbırımıze destek olup bu sene bu işi bitirelim.:stop:

sedefonur sedefonur canım ölçme den bende senden destek isteyebılırım.bende sözelde sana ve herkes e yardımcı olabılırım elımden geldiğince:KK22:
Tabii ki elimden geldigince her zaman yardimci olmaya calisirim :)
Hayırlı uğurlu olsun topiğimiz. Allah zihin açıklığı ve çalışma azmi versin. İnşallah son olur. Millet tercih yapıyor şu anda:KK42:
Amin holofiram

amın ıns.bende tam o azım yok ama :)
canım üzülme hayırlısı olsun.inş bu yıl hem puanın hem atanacagınyer ıstedıgın gibi olsun..

cok saol canım bakayım ben çünkü ölçme de destek almam şart.

Amin canım, hepimizinki inşallah:KK200: burda birbirimizi motive etcez ve bu işi bu sene bitircez. Ölçmeden ben de çok korkuyordum, çalıştığım halde hiç yapamıyordum ama bu yıl baya üzerine düştüm, hallettim. 14 soruda 2 yanlışım çıktı, hatta 1 tane diyebilirim çünkü birini doğru yaptığım halde yanlış şıkkı işaretlemişim. Sınav anında çok kaygılanıyorum, yıllar geçtikçe daha çok artıyor ama bu yıl kontrol altına alcam.

Amin canım, hepimizinki inşallah:KK200: burda birbirimizi motive etcez ve bu işi bu sene bitircez. Ölçmeden ben de çok korkuyordum, çalıştığım halde hiç yapamıyordum ama bu yıl baya üzerine düştüm, hallettim. 14 soruda 2 yanlışım çıktı, hatta 1 tane diyebilirim çünkü birini doğru yaptığım halde yanlış şıkkı işaretlemişim. Sınav anında çok kaygılanıyorum, yıllar geçtikçe daha çok artıyor ama bu yıl kontrol altına alcam.

evet canım sımdıden güzel bır sayfa oldu.inş cok güzel paylaşımlar yapar bırbırımıze destek olarak ılerleriz:KK200:
ooo masaallah cok ıyı yapmışsın canım.bende calısacagım ıns olur.
evet sınav anı kaygı cok yüksek oluyor ama bır sekılde onu da halletmemız gerekır.bu yıl ıns bızım hepımızın atandığı yıl olsun:KK68:

Unutmazsin egitim kolay kolay unutulmaz. Ama tabi gk gy.ye gecerken tamamen birakmaman lazim. Mutlaka denemelerle sorularla pekiştrmelisin:KK66:
evet soru çözümüne dedıgın gibi devam edebilirsem olur ama genelde bu tekrarları yapmadığımdan bırıne başlayıp dıgerını bıraktığımdan olmadız zaten bu kpss:KK17:

İnsallah kuzum :)

Tabii ki elimden geldigince her zaman yardimci olmaya calisirim :)

Amin holofiram
cok saol canım ıns bırbırımıze hep destek olarak ılerlerız:KK200:

X