- 27 Haziran 2015
- 420
- 818
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
memurluk canm... hastanelere biyolog olmak ıcın ugrasacagım.
Selam beni de aranıza alır mısınız?
insallah olursun canimmmm
hosgeldin.ben edebiyatciyim.senin bransin nedirr
Yengec donencesinin kuzeyinde olmasindan dolayi canim ben öyle biliyorum. Kuzey yarim küre dedigi dogru ama eksik.Ya kızlar bir şey soracağım Türkiyede bakı yönünün güney olmasınin sebebi yengec donencesinin kuzeyinde olmasindan yaziyo bir kitapta bir kitaptada kuzey yarim kurede olmasindan dolayı kafam karıştı dogru cevap hangisi acaba?
Canim sen atanmamis miydin?Selam beni de aranıza alır mısınız?
Atandim kuzum, tekrar gireceğim bazı sebeplerden dolayı. Maalesef.Yengec donencesinin kuzeyinde olmasindan dolayi canim ben öyle biliyorum.
Canim sen atanmamis miydin?
Kendi bölümünden girebilmek icin mi canım?Atandim kuzum, tekrar gireceğim bazı sebeplerden dolayı. Maalesef.
Yok kuzum kendi bölümümden atandim zaten. Ama atandigim yerde sonsuza kadar kalmam mümkün değil pek, tayin hakkımız da yok bizim es durumu vs. Mecbur bir daha gireceğim. Yani şehir değiştirmek için.Kendi bölümünden girebilmek icin mi canım?
Hmm tamam canim anladim. Hayırlısı olsun.Yok kuzum kendi bölümümden atandim zaten. Ama atandigim yerde sonsuza kadar kalmam mümkün değil pek, tayin hakkımız da yok bizim es durumu vs. Mecbur bir daha gireceğim. Yani şehir değiştirmek için.
Çok tesekkur ederimYengec donencesinin kuzeyinde olmasindan dolayi canim ben öyle biliyorum. Kuzey yarim küre dedigi dogru ama eksik.
Canim sen atanmamis miydin?
Bişey soracağım bölümünüz nedir, atama öncesinde atanılacak yerin eş tayini var mı yok mu ya da sehir degiştirme imkanı yok mu diye öğrenebiliyor muyuz,bir de memurken kpss ye girip tekrar atanmak nasıl oluyor,6 ay öncesinde istifa edilmesi gerekiyor diye okumuştum.Yok kuzum kendi bölümümden atandim zaten. Ama atandigim yerde sonsuza kadar kalmam mümkün değil pek, tayin hakkımız da yok bizim es durumu vs. Mecbur bir daha gireceğim. Yani şehir değiştirmek için.
1. Soru 4 olmalı sanırımEki Görüntüle 1654066 Eki Görüntüle 1654068 Kizlar su sorulara bakar misiniz? Birini fazladan yuklemisim.Eki Görüntüle 1654068
Kimya muhendisiyim. Yasal olarak herkesin tayin hakkı var (çakılı kadrolar hariç) ancak kurum göndermiyorum derse yapacak bir şey kalmıyor. Torpile dönmüş her şey. Gitmek istediğim yerde kurumun teşkilatı var ama göndermiyorlar. Ben giderim diye düşünmüştüm öyle tercih yaptım, içine girmeden bilemiyor insan. 399a tabiyim, 6 ay bekleme şartı 657 ye tabi memurlar için.Bişey soracağım bölümünüz nedir, atama öncesinde atanılacak yerin eş tayini var mı yok mu ya da sehir degiştirme imkanı yok mu diye öğrenebiliyor muyuz,bir de memurken kpss ye girip tekrar atanmak nasıl oluyor,6 ay öncesinde istifa edilmesi gerekiyor diye okumuştum.
Eksi4 canim ben de 4 bulmuştum.1. Soru 4 olmalı sanırım
Bakı etkisinin güneye bakan tarafta olmasının nedeni Türkiyenin kuzey yarım kürede ve ılıman iklim kusagında bulunmasıdır. Bakı etkisi en çok ılıman iklim kusağında görülür(yengeç dönencesinin kuzeyi ile kutup arası) ancak sadece ılıman iklim kusağında bakı etkisi var demek yanlış olur,o nedenle iki cevap da doğru :))Ya kızlar bir şey soracağım Türkiyede bakı yönünün güney olmasınin sebebi yengec donencesinin kuzeyinde olmasindan yaziyo bir kitapta bir kitaptada kuzey yarim kurede olmasindan dolayı kafam karıştı dogru cevap hangisi acaba?
Canım ben de mühendisim ya bunları bildiğim iyi oldu,kurumları arayıp sorabiliyor muyuz bunu yazmadan. şu anki düşünsem atanıyım da neresi olursa olsun :))) çok şükür atanmışsın ya torpilsiz emeğinin hakkıyla ne güzel ,inş geçiş de yaparsın.Kimya muhendisiyim. Yasal olarak herkesin tayin hakkı var (çakılı kadrolar hariç) ancak kurum göndermiyorum derse yapacak bir şey kalmıyor. Torpile dönmüş her şey. Gitmek istediğim yerde kurumun teşkilatı var ama göndermiyorlar. Ben giderim diye düşünmüştüm öyle tercih yaptım, içine girmeden bilemiyor insan. 399a tabiyim, 6 ay bekleme şartı 657 ye tabi memurlar için.
Evet -4 yanlış bakmisim. X in 0 olmasi gerekiyor.Eksi4 canim ben de 4 bulmuştum.
Sağol inşallah. Ya şöyle söyleyeyim kitlerde tayin yok genelde. Gittiğin yerde kalıyorsun torpilin yoksa. Tayin isteme hakkı var görünüyor sözde ama isteyince göndermiyorlar . Ben de o dusuncedeydim atanmadan önce ama sonra cok pisman oldum. Şimdi herkesi uyarıyorum. Ilk atamada atandim, ikinciyi beklesem istedigim yer oluyordu. Puanim da yanmış oldu, el salladim öyle. Çok şükür işim var maaşım var yine de.Canım ben de mühendisim ya bunları bildiğim iyi oldu,kurumları arayıp sorabiliyor muyuz bunu yazmadan. şu anki düşünsem atanıyım da neresi olursa olsun :))) çok şükür atanmışsın ya torpilsiz emeğinin hakkıyla ne güzel ,inş geçiş de yaparsın.