2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Ya kızlar bir şey soracağım Türkiyede bakı yönünün güney olmasınin sebebi yengec donencesinin kuzeyinde olmasindan yaziyo bir kitapta bir kitaptada kuzey yarim kurede olmasindan dolayı kafam karıştı dogru cevap hangisi acaba?

Ya kızlar bir şey soracağım Türkiyede bakı yönünün güney olmasınin sebebi yengec donencesinin kuzeyinde olmasindan yaziyo bir kitapta bir kitaptada kuzey yarim kurede olmasindan dolayı kafam karıştı dogru cevap hangisi acaba?
Yengec donencesinin kuzeyinde olmasindan dolayi canim ben öyle biliyorum. Kuzey yarim küre dedigi dogru ama eksik.
Selam :KK25: beni de aranıza alır mısınız? :oops:
Canim sen atanmamis miydin?

Kendi bölümünden girebilmek icin mi canım?
Yok kuzum kendi bölümümden atandim zaten. Ama atandigim yerde sonsuza kadar kalmam mümkün değil pek, tayin hakkımız da yok bizim es durumu vs. Mecbur bir daha gireceğim. Yani şehir değiştirmek için.

20151011_170813.jpg
20151011_170803.jpg
Kizlar su sorulara bakar misiniz? Birini fazladan yuklemisim.
20151011_170803.jpg

Yok kuzum kendi bölümümden atandim zaten. Ama atandigim yerde sonsuza kadar kalmam mümkün değil pek, tayin hakkımız da yok bizim es durumu vs. Mecbur bir daha gireceğim. Yani şehir değiştirmek için.
Hmm tamam canim anladim. Hayırlısı olsun. :KK50:

Bişey soracağım bölümünüz nedir, atama öncesinde atanılacak yerin eş tayini var mı yok mu ya da sehir degiştirme imkanı yok mu diye öğrenebiliyor muyuz,bir de memurken kpss ye girip tekrar atanmak nasıl oluyor,6 ay öncesinde istifa edilmesi gerekiyor diye okumuştum.

Ben daha mutlak degere gelmedim unutmuşum ya :KK43:( ama bu hafta gecicem Insallah o yuzden üzgünüm simdi çözemedim:KK43:

Bişey soracağım bölümünüz nedir, atama öncesinde atanılacak yerin eş tayini var mı yok mu ya da sehir degiştirme imkanı yok mu diye öğrenebiliyor muyuz,bir de memurken kpss ye girip tekrar atanmak nasıl oluyor,6 ay öncesinde istifa edilmesi gerekiyor diye okumuştum.
Kimya muhendisiyim. Yasal olarak herkesin tayin hakkı var (çakılı kadrolar hariç) ancak kurum göndermiyorum derse yapacak bir şey kalmıyor. Torpile dönmüş her şey. Gitmek istediğim yerde kurumun teşkilatı var ama göndermiyorlar. Ben giderim diye düşünmüştüm öyle tercih yaptım, içine girmeden bilemiyor insan. 399a tabiyim, 6 ay bekleme şartı 657 ye tabi memurlar için.

Bakı etkisinin güneye bakan tarafta olmasının nedeni Türkiyenin kuzey yarım kürede ve ılıman iklim kusagında bulunmasıdır. Bakı etkisi en çok ılıman iklim kusağında görülür(yengeç dönencesinin kuzeyi ile kutup arası) ancak sadece ılıman iklim kusağında bakı etkisi var demek yanlış olur,o nedenle iki cevap da doğru :))

Kimya muhendisiyim. Yasal olarak herkesin tayin hakkı var (çakılı kadrolar hariç) ancak kurum göndermiyorum derse yapacak bir şey kalmıyor. Torpile dönmüş her şey. Gitmek istediğim yerde kurumun teşkilatı var ama göndermiyorlar. Ben giderim diye düşünmüştüm öyle tercih yaptım, içine girmeden bilemiyor insan. 399a tabiyim, 6 ay bekleme şartı 657 ye tabi memurlar için.
Canım ben de mühendisim ya bunları bildiğim iyi oldu,kurumları arayıp sorabiliyor muyuz bunu yazmadan. şu anki düşünsem atanıyım da neresi olursa olsun :))) çok şükür atanmışsın ya torpilsiz emeğinin hakkıyla ne güzel ,inş geçiş de yaparsın.

Canım ben de mühendisim ya bunları bildiğim iyi oldu,kurumları arayıp sorabiliyor muyuz bunu yazmadan. şu anki düşünsem atanıyım da neresi olursa olsun :))) çok şükür atanmışsın ya torpilsiz emeğinin hakkıyla ne güzel ,inş geçiş de yaparsın.
Sağol inşallah. Ya şöyle söyleyeyim kitlerde tayin yok genelde. Gittiğin yerde kalıyorsun torpilin yoksa. Tayin isteme hakkı var görünüyor sözde ama isteyince göndermiyorlar . Ben de o dusuncedeydim atanmadan önce ama sonra cok pisman oldum. Şimdi herkesi uyarıyorum. Ilk atamada atandim, ikinciyi beklesem istedigim yer oluyordu. Puanim da yanmış oldu, el salladim öyle. Çok şükür işim var maaşım var yine de.

X