Tamam canim istersen katilabilirsin bize.Valla ilgileniyorum canım.
Sınava önlisanstan gireceğim.
Aöf de de Edebiyat okuyorum.
Böyle işte..
Ben bahsetmiştim canım ama bulamamıştım demek ki çıkmamış daha sağ olasınaşina ve enderun soru bankalarını burdan birimi sormuştu hatırlayamadım ben ama bakın Ramazan Yetgin paylaşmış
"Aşina" soru bankasını son kez gözden geçirip baskıya yolluyoruz..
"Enderun" soru bankasi ise bu ay sonu çıkacaktir.
Merhaba kizceler.. Utanarak yaziyorum, bugun yine calisamadim. Nisanlim beyaz esyalara karar verelim artik dedi, sirf aradan ciksin diye hadi halledelim dedim. Cikmisken bi kac ceyiz daha aldim. Neyseki cok az biseyim kaldi, onlar da bitsin rahatlicam. Aksama da dugune gittik.
Calisanlara masallahhhh
balera programin cok guzel canim benim
Ben de bi program yapip kasima kadar egitimi bitirmeyi dusunuyorum insallah
balera programin cok guzel canim benim
Ben de bi program yapip kasima kadar egitimi bitirmeyi dusunuyorum insallah
Ne demek efenim :) cok gec cikiyorlar ama ya hepsi cikti hemen hemen şaşırdım yani dedim acaba ciktida bittimi hemen ne bileyim :)Ben bahsetmiştim canım ama bulamamıştım demek ki çıkmamış daha sağ olasın
Atanan arkadaşlarım işlerinden, evlenen arkadaşlarım eşlerinden, anne olan arkadaşlarım çocuklarından dert yandığında bi tuhaf oluyorum ya ben. Her şeyleri var ama hala şikayet ediyorlar. Hani diyorlar ya sizin dert dediğinize nimet deyip şükredenler var diye çok doğru bi söz. Hiçbirimiz elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz. Gözümüz hep bizden daha iyi olanı görüyor. Çok şükür bizler de aç değiliz açıkta değiliz kimseye muhtaç olmadan yaşıyoruz. İmkanımız varken daha iyisi neden olmasın ama Allah kimseyi şükürsüz bırakmasın.
Ben atananlarin surekli bir sikayet surekli bir sukursuzluk hallerine cok sinirleniyorum.
Kimisi maas az der kimisi sabah uykusuzluktan sikayetci. Ya diyorum siz degil miydiniz atanalim da ne olursa olsun diyen surekli aglayan dert yanan simdi ne oldu? Hic mi düşünmezsiniz 1 2 yil onceki halinizi? Gercekten sıkıntılı bir ortamda olurlar anlarim ama ben bu gereksiz sikayetciligi çözemedim gitti.
günaydın kızlar
bugun öğrenme ve matematık calısacagım
Gunaydin kizlarr bol calismali bir gun olsun insallah
Canim bitirebilirsin ama sen yine de cok iyi anlayarak ilerlemeye çalış. Hizlica bitireyim derken kimisini tam anlamadan geçersen zamanini bosa harcamis olursun sonra başa dönmek zorunda kalırsn. Evet zamanimiz cok yok ama olsun. Sindirerek gitmek en doğrusu. Gunde 3 egitim dersine calissan diger gun de diger 3 dersten konu bitirsen ayda her dersten 15er konu bitmis olur ki zaten egitim derslerinde o kadar konu yok. Ama iyi anla ve 1 ayda illa bitecek diye sartlama bana kalırsa. Yine de sen bilirsin.kızlar bi yerden başlamam gerekiyor artık. Günler saatler akıp gidiyor ve ben öylece oturup ağlıyorum.
yardıma ihtiyacım var sanırım. Yarın için bir doktordan randevu aldım. Bugün herşeye sıfırdan başlayacağım.
Eğitimi 1 ayda bitirebilir miyim? Gelişim ve öğrenmeyi çalışmıştım zaten ama onlarıda baştan bir tekrar edeceğim. Sizce biter mi? İlk defa gireceğim konulara aşina değilim. Bunuda göz önünde bulundurup cevaplar mısınız?
günaydın canımbende erken kalkmak istiyorum ama erken uyuyamadığım için olmuyor ya ama erken kalkmazsam bu iş olmaz kesinlikle bitki çayları içiyorum yok olmuyor kalksamda sabaha böyleyim
zaten hızlı hızlı gitmek huyum değildir. önemli kısımları not falan alarak giderim. çok teşekkür ederim.Canim bitirebilirsin ama sen yine de cok iyi anlayarak ilerlemeye çalış. Hizlica bitireyim derken kimisini tam anlamadan geçersen zamanini bosa harcamis olursun sonra başa dönmek zorunda kalırsn. Evet zamanimiz cok yok ama olsun. Sindirerek gitmek en doğrusu. Gunde 3 egitim dersine calissan diger gun de diger 3 dersten konu bitirsen ayda her dersten 15er konu bitmis olur ki zaten egitim derslerinde o kadar konu yok. Ama iyi anla ve 1 ayda illa bitecek diye sartlama bana kalırsa. Yine de sen bilirsin.
Okulum olmasa keske gece calismak daha zevkli bencede ama okulum var haftaici ve ders saatine kadar ne kadar calissam kardir diye erken kalkmaya alistiracagim kendimibence böyle dusunme. kimi insanlar gece daha verımlı ders calısırlar sende bu sekılde calısıyorsan erkenden uyanmak ıcın kendını zorlama.
geçmiş sayfalardaki yorumlarınızı okudum da. sanırım şu atanıp ağlayanlardan en dertli olan benim. yahu ayıp diye bir şey var. şükürsüzlük çok kötü bişey. vana ardahana razıyım diyip büyük bir ile atanan arkadaşım var neymiş iğrençmiş. 2800 maaşı beğenmemek nedir ya valla billa insanın gözünü topraktan başka hiç bir şey doyurmaz. biz kendimize bakalım her koyun kendi bacağından.
balera çalışma saatlerini oturtursan devamı gelir diye düşünüyorum
bende yarın başlıyorum kızlar Allahın izniyle. aranızdayım