2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Ben işsizler gibi cicili bicili program yaptim kalkıp acaba nasıl olmus ya yorum istiyorum :KK73:yamuk cikiyo fotograf bir sürü ugrasmama ragmen umarim okunuyordur tarih ve vatandasliktan sifir oldugum icin bastan aldim onları hazir vizeler gelmeden bitirebilirsem bunlari super olacak deniycem bakalım ama bu ay bittiginde bu konularda biyecek diye sartlandirdim kendimi umarim hayatin bir plani yoktur benim icin yine ben planlarimin bozulmasindan gercekten biktim artik hayat :mad:

Eki Görüntüle 1653443
Canım kendi şartlarına bu plan uygunsa guzel yapmissin plani. Zaten sen uyguladikca eksigin varsa duzelteceksin, zamanla. Insallah sorunsuz uyabilirsin.:KK50:

Onlar ayarlı canım simdi tek ders gitsem dedim mezun degilim bir ayda bir konu anlatim bir soru bankasi bitirin diyorlar ama benim zamanim hiccc yok okuldan firsat bulup calisacagim ancak hepsini bir arada götürmek zorundayım malesef artik gunde kac ders calisabilirsem bugunu ve yarini tekrara ayirdim

iyi yapıyosun canım ben üni deyken başimda kavak yelleri :KK70: esiyodu al sonum atanamama:63:sen çalış taktır ettım atan:KK51:

Canım kendi şartlarına bu plan uygunsa guzel yapmissin plani. Zaten sen uyguladikca eksigin varsa duzelteceksin, zamanla. Insallah sorunsuz uyabilirsin.:KK50:
Ya insallah hic beceremem bu plan program işlerini ama şart işte mayisa alindida sinav sanki kafama bir sey düştü

kızlar cok haklısınız.buna bulup ta bunamak denılıyor:KK53: atanmadan önce kı çıleler unutulup dert yanıyolar,evlenemedim dıye dert yanıp evlenince şikayet,cocuk olunca şikayet sankı zorla yapıyolar cocugu:KK48: yanı demem o ki hersey i şikayet edıp yinede atanmaya evlenmeye devam olduğuna göre sorun insanlarda şikayetçi olmakta:63:
inş atanıp evlenip çocuk yapıp şükredenlerden olalım:KK50:
Ben hep diyorum mesela atandığın cevren iyi degildir anlarim. İnsanları sinirini bozar onu da anlarim.is arkadaslarinla anlasamazsin ona da tamam. Ama bazen oyle bos seyleri dert ediyorlar ki. Kimi maasim yetmiyor diyor ya hu diyorum 2 sene once yetmeyecek maasin bile yoktu neyin pesindesin:KK53:

iyi yapıyosun canım ben üni deyken başimda kavak yelleri :KK70: esiyodu al sonum atanamama:63:sen çalış taktır ettım atan:KK51:
Benimki ygs pişmanlığı sadece oyle bir oturduki yüreğime kpss de ayni seyler olsun istemedim bir program paylasmistim bulursam burada da paylasayim belki sizede fikir olur en azından

Ben hep diyorum mesela atandığın cevren iyi degildir anlarim. İnsanları sinirini bozar onu da anlarim.is arkadaslarinla anlasamazsin ona da tamam. Ama bazen oyle bos seyleri dert ediyorlar ki. Kimi maasim yetmiyor diyor ya hu diyorum 2 sene once yetmeyecek maasin bile yoktu neyin pesindesin:KK53:

Benim arkadasim kendi memleketine degilde hemen yanindaki ile atandi diye bunalima girdi millet bir puanla atanmayi kaçırırken :KK61:

Benimki ygs pişmanlığı sadece oyle bir oturduki yüreğime kpss de ayni seyler olsun istemedim bir program paylasmistim bulursam burada da paylasayim belki sizede fikir olur en azından

calıs canım çalış malum sınav zaman la değişiyor ekleniyor derken zorlaşıyor falan türkiye ne olacağı bellı deıl güzel memleketımde allah emegını görür

aynen canım ya bende sinir olurum ne nasıl yetmıyorsa utanmasalar açız dıyecekler :KK70:
atanınca unutuluyor bu kadar ugras nasıl unutulur orası da ayrı mevzu ama:KK45:

Benim arkadasim kendi memleketine degilde hemen yanindaki ile atandi diye bunalima girdi millet bir puanla atanmayi kaçırırken :KK61:
Tamam gitmesin madem:KK14: soyle atanma hakkini sana versin mesela. Burda seve seve gidecek cok insan var:KK53:

11887899_1669780536591746_3973726752050236415_n.jpg

11866212_1665751940327939_125206360023033614_n.jpg

index.php

aşina ve enderun soru bankalarını burdan birimi sormuştu hatırlayamadım ben ama bakın Ramazan Yetgin paylaşmış
"Aşina" soru bankasını son kez gözden geçirip baskıya yolluyoruz..

"Enderun" soru bankasi ise bu ay sonu çıkacaktir.

Insallah canim. Yazdim aklima bu notlari.

Merhana Asinaz. Seni forumdan biliyorum da kpss ile ilgilendiğini bilmiyordum

Valla ilgileniyorum canım.
Sınava önlisanstan gireceğim.
Aöf de de Edebiyat okuyorum.
Böyle işte..

X