2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Okulum olmasa keske gece calismak daha zevkli bencede ama okulum var haftaici ve ders saatine kadar ne kadar calissam kardir diye erken kalkmaya alistiracagim kendimi :KK43:

hımmm okulun oldugunu bılmıyordum. o zaman haklısın yavas yavas alıstır sonra kendılıgınden uyanırsın zaten:)

geçmiş sayfalardaki yorumlarınızı okudum da. sanırım şu atanıp ağlayanlardan en dertli olan benim. yahu ayıp diye bir şey var. şükürsüzlük çok kötü bişey. vana ardahana razıyım diyip büyük bir ile atanan arkadaşım var neymiş iğrençmiş. 2800 maaşı beğenmemek nedir ya valla billa insanın gözünü topraktan başka hiç bir şey doyurmaz. biz kendimize bakalım her koyun kendi bacağından.

balera çalışma saatlerini oturtursan devamı gelir diye düşünüyorum
bende yarın başlıyorum kızlar Allahın izniyle. aranızdayım :KK73:

bade ben senı atandın zannedıyordum. kadınlar kulubune uzun zamandır bakamıyordum.

bade sen atandın mı cnm... kadınlar kulubune uzun zamandır bakamıyordum. eskıden derdım kpss idi şimdi çocuk topıklerınde gezıyorum:oops:
yok canım atanamadım puanlar azalacak yerde hepten uçtu genel kadrolarda napayım sağlığa yöneldim
senin bebek mi oldu? bayadır göremeyince atanmışsındır diyodum

hımmm okulun oldugunu bılmıyordum. o zaman haklısın yavas yavas alıstır sonra kendılıgınden uyanırsın zaten:)

Aynen bakalım sende gel daha fazla geciktirme el birligiyle atanacagiz bu yıl :KK5:

inşallah istersen yaparsın canım oflayarak puflayarak adapte olunmuyor

Aynen canım cefa çekmeden sefa surulmuyor malesef ne yapalim :) ama seni cok iyi gordum bugun sevindim :KK73::KK71::KK9::KK9::KK68:

yok canım atanamadım puanlar azalacak yerde hepten uçtu genel kadrolarda napayım sağlığa yöneldim
senin bebek mi oldu? bayadır göremeyince atanmışsındır diyodum

yok bebek olmadı maalesef. olması ıcın ugras verıyorum. atandım dıyemem.yaş gecıyor dıye infaz ve koruma memurlugu sınavına gırdım onu kazandım.buna da şükredıyorum yıllarca merkezı atamayı bekledım olmadı napalım. kendı bölümüm ıcın bu sene kendıme son şansı verdım bakalım hayırlısı artık.

yok bebek olmadı maalesef. olması ıcın ugras verıyorum. atandım dıyemem.yaş gecıyor dıye infaz ve koruma memurlugu sınavına gırdım onu kazandım.buna da şükredıyorum yıllarca merkezı atamayı bekledım olmadı napalım. kendı bölümüm ıcın bu sene kendıme son şansı verdım bakalım hayırlısı artık.
en azından memur olabilmişsin ben ona girdim ama olmadı.

ay memursun çalışıyorsun ne güzel:KK68:

en azından memur olabilmişsin ben ona girdim ama olmadı.

evet cnm çok şükür. eşim istemıyordu ikm yı ama ben katıplık mubasırlık ıkm hepsine basvurdum. basvururken bıle aklım da 2016 kpss hep vardı. kazansam bıle pes etmeyecegım sınava tekrar gırecegım dıyordum.çünkü ikm cidden psikolojık olarak ınsanı yoran bır iş. hıyerarsı cok fazla. zaten çogunlukla bu ısler de calısanlar son şans olarak basvurmuslar.ben de 2008 mezunuyum. o gunden bugune atanmak ıcın ugras verdım ve kendımce hala verıyorum.
ben saglık sektorunu sevıyorum. oldum olası ıstedıgım tek sey saglıkcı olabılmek. atanması zor ama neden olmasın. bilgilerımı unutmadan gırecegım tekrar sınava.
inşallah gönlumuzde yatan mesleklere atanırız.

H holofira canim senin kitaplar ne alemde?
Benimki de yarın gelse keske de başlasam bir an once. Vicdanım hic rahat degilo_O

X