Canım kendi şartlarına bu plan uygunsa guzel yapmissin plani. Zaten sen uyguladikca eksigin varsa duzelteceksin, zamanla. Insallah sorunsuz uyabilirsin.Ben işsizler gibi cicili bicili program yaptim kalkıp acaba nasıl olmus ya yorum istiyorumyamuk cikiyo fotograf bir sürü ugrasmama ragmen umarim okunuyordur tarih ve vatandasliktan sifir oldugum icin bastan aldim onları hazir vizeler gelmeden bitirebilirsem bunlari super olacak deniycem bakalım ama bu ay bittiginde bu konularda biyecek diye sartlandirdim kendimi umarim hayatin bir plani yoktur benim icin yine ben planlarimin bozulmasindan gercekten biktim artik hayat
Eki Görüntüle 1653443
Amin canım ben hep dert ettigim icin oyle aklima geldi yazayim dedim :))tabı kı her konu da var bir şikayetımiz.bende sürekli şikayet elımde olanlarla yetınmemeallah eksık etmesin kimsenın kını
sadece atanma konusu olduğu için o konulardan bahsettım
Onlar ayarlı canım simdi tek ders gitsem dedim mezun degilim bir ayda bir konu anlatim bir soru bankasi bitirin diyorlar ama benim zamanim hiccc yok okuldan firsat bulup calisacagim ancak hepsini bir arada götürmek zorundayım malesef artik gunde kac ders calisabilirsem bugunu ve yarini tekrara ayirdim
Amin canım ben hep dert ettigim icin oyle aklima geldi yazayim dedim :))
Ya insallah hic beceremem bu plan program işlerini ama şart işte mayisa alindida sinav sanki kafama bir sey düştüCanım kendi şartlarına bu plan uygunsa guzel yapmissin plani. Zaten sen uyguladikca eksigin varsa duzelteceksin, zamanla. Insallah sorunsuz uyabilirsin.
Ben hep diyorum mesela atandığın cevren iyi degildir anlarim. İnsanları sinirini bozar onu da anlarim.is arkadaslarinla anlasamazsin ona da tamam. Ama bazen oyle bos seyleri dert ediyorlar ki. Kimi maasim yetmiyor diyor ya hu diyorum 2 sene once yetmeyecek maasin bile yoktu neyin pesindesinkızlar cok haklısınız.buna bulup ta bunamak denılıyoratanmadan önce kı çıleler unutulup dert yanıyolar,evlenemedim dıye dert yanıp evlenince şikayet,cocuk olunca şikayet sankı zorla yapıyolar cocugu yanı demem o ki hersey i şikayet edıp yinede atanmaya evlenmeye devam olduğuna göre sorun insanlarda şikayetçi olmakta
inş atanıp evlenip çocuk yapıp şükredenlerden olalım
Benimki ygs pişmanlığı sadece oyle bir oturduki yüreğime kpss de ayni seyler olsun istemedim bir program paylasmistim bulursam burada da paylasayim belki sizede fikir olur en azındaniyi yapıyosun canım ben üni deyken başimda kavak yelleriesiyodu al sonum atanamama sen çalış taktır ettım atan
Ben hep diyorum mesela atandığın cevren iyi degildir anlarim. İnsanları sinirini bozar onu da anlarim.is arkadaslarinla anlasamazsin ona da tamam. Ama bazen oyle bos seyleri dert ediyorlar ki. Kimi maasim yetmiyor diyor ya hu diyorum 2 sene once yetmeyecek maasin bile yoktu neyin pesindesin
Benimki ygs pişmanlığı sadece oyle bir oturduki yüreğime kpss de ayni seyler olsun istemedim bir program paylasmistim bulursam burada da paylasayim belki sizede fikir olur en azından
Ben hep diyorum mesela atandığın cevren iyi degildir anlarim. İnsanları sinirini bozar onu da anlarim.is arkadaslarinla anlasamazsin ona da tamam. Ama bazen oyle bos seyleri dert ediyorlar ki. Kimi maasim yetmiyor diyor ya hu diyorum 2 sene once yetmeyecek maasin bile yoktu neyin pesindesin
Tamam gitmesin mademBenim arkadasim kendi memleketine degilde hemen yanindaki ile atandi diye bunalima girdi millet bir puanla atanmayi kaçırırken
gitti ama mutsuz söylene söylene ben hayret ettim yaTamam gitmesin mademsoyle atanma hakkini sana versin mesela. Burda seve seve gidecek cok insan var
sanada mutlu gecelerr görüşürüzkızlar ben kaçtımmusmutlu geceler öpüldünüz
calisma plani guzel. Ben de plan yapınca buna benzer yapıyorum ama o kadar cok deneme çözmuyorum. Bir de fark ettim ki fazla tekrar yapmamisim.
calisma plani guzel. Ben de plan yapınca buna benzer yapıyorum ama o kadar cok deneme çözmuyorum. Bir de fark ettim ki fazla tekrar yapmamisim.
Merhaba kızlar, branşım edebiyat ama bu sefer başlığı öğretmenlik diye sınırlandırmak istemedim. Halihazırda açılan öğretmenlik topiği var çünkü.
Isteyen katılabilir.
Gazamız mübarek olsun
Insallah canim. Yazdim aklima bu notlari.ne güzel eksiklerini görmüşsün işte canım bundan sonra her şey daha iyi olur umarım
Merhana Asinaz. Seni forumdan biliyorum da kpss ile ilgilendiğini bilmiyordumBölümdaş çıktık :)
Insallah canim. Yazdim aklima bu notlari.
Merhana Asinaz. Seni forumdan biliyorum da kpss ile ilgilendiğini bilmiyordum