2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Kac aydir bu sekilde tedavi oluyorsun? Asilama vs dusunmediniz mi?
Canim doktorlar surekli klomen verdi 3 seneyi gecti evliligim:KK43: 1 dusuk 1 kurtajim var malesef..5 aydir klomen ile.deniyoz buyuyorlar bir sekilde ama.gebelik olmuyo.bu ay ignelerle.deniycem olmadi asilamaya geccez sonraki ay..ama o kadar yiprandim ki bu surecte.:KK43:((rabbim kimseye aratmasin.daha beter sikinti.vermesin..hamdolsun bu gunumuz e de tabi..

Kızlar yardim edin test yaptim simdi en son 25 temmuzda adet oldum adetim gecti zaten ama esim erken gebelik testlerinden almis biri koyu biri silik cift cizgi cikti yanlis olma ihtimali varmi bunlarin cok korkuyorum bidaha test yapmayada cesaretim yok kaldim oylece

Kızlar yardim edin test yaptim simdi en son 25 temmuzda adet oldum adetim gecti zaten ama esim erken gebelik testlerinden almis biri koyu biri silik cift cizgi cikti yanlis olma ihtimali varmi bunlarin cok korkuyorum bidaha test yapmayada cesaretim yok kaldim oylece

umarım hamilesindir :anneadayı:

Allah razi olsun Allah isteyen herkese nasip etsin insallah biz hala soktayiz inanamiyoruz kalp sesini duyana kdrda inanmam 4 yildir ilk defa cift cizgi ve ilk defa hamile kaldim

hayırlısı olsun canım :)
benım adet tarıhımı 6 gun gectı .catlatma ıgnesınınde 13.gunundeyım.pkoluyum adetlerım duzensız.ne zaman test yapmalıyım sızce

Kızlar kan degerinden anlasiliyormu bebegin kac haftalik oldugu 13346,8 yaziyo bnde
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

Herkese iyi geceler arkadaşlar.benim 3 tane 4 aylik dusugum var.2 yıldır bütün testler filmler yapıldı bir sorun yok sadece rahim ağzı yetmezligim var.2 yıl sonunda nihayet tekrardan hamile kalmaya karar verdim ve Dr um hemen hamile kalmam için klomen verdi.cuma günü günde 3defa 5 gün içeceğim ilaç bittıkten 5 .gün sonra gideceğim .yumurtaliklarim normalmis ama neden verdi pek anlamadım.yan etkileri çok oluyormu bu ilacın.ben hep doğal yolla hamile kalmıştım ama kafam karisti

kızlar merhabalar. bu ay ilk defa klomen kullandım. ve bu sabah çatlatma iğnesi oldum. bol bol dua ediyorum. Allah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin inşallah. 2yıl oldu çok istiyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize inşallahhh....

X