• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Kayseri Gelinleri...

arkadaşlar hayırlı ramazanlar sizlerden yardım istiyorum. ankarada yaşıyorum kına ve düğünüm kayseride olacak. kuaför sıkıntım var. kapalıyım bu yüzden erkek olmayan bir yer olması önemli. ayrıca çok sade bir makyaj istiyorum bazı kuaförler senin isteğine bırakmıyor çok aşırı makyaj yapıyor. bundan korkuyorum. gelin başı olarak da sade şık bir model istiyorum. ankarada olduğum için hiç bir yer bilmiyorum. 11-12 ağustos ta olacak kına düğün yardım edin lütfen.

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bizde kuaför arayışındayız bulursak öneririz sanada

canım bu fiyat bana çok pahalı daha uygun bişeyler bulmam lazm 2 yerde düğünüm olacak ama sennkinde kınada var sadece gelin saçı ve makyajına ne kdr istiyor acaba
sude saç tasarım var canım orası da güzelmiş ve uygunmuş facede fiyat listesi var göz gezdir derim ama ben kendm gitmedm yani sadece tavsiye iyi diyemem

sude saç tasarım var canım orası da güzelmiş ve uygunmuş facede fiyat listesi var göz gezdir derim ama ben kendm gitmedm yani sadece tavsiye iyi diyemem

Anladım canım teşekkür ederim sitesine bakıyorum şimdi olmazsa bayramda gideceğim ya bir konuşurum açık olurlarsa

erkek kuafor sikinti olur demezseniz salon selcuk var alpaslan mahallesinde melikgazi hastanesinin acilinin o tarafta ben kina nisan nikah dugun oraya yaotirdim sonrasinda arkadaslarima tavsiue etyim onlarda gityi hep memnun kaldik istediginiz modeli rengi yapiyo eger aklinizda model yoksa elbisenize bakip haroka model cikarabiliyo ben ilk defa bi kuaforde rahat etmistim bu araada ben evleneli 3 sene oldu

Kaç gündür ev arıyoruz ama yok istediğimiz gibi ev yok kiralar zaten uçmuş ya

bende tam olarak bilmiyorum kayseriyi yoksa yardımcı olurdum sana :KK61: ama istersen sözlüme bi sorayım ister misin ?

bende tam olarak bilmiyorum kayseriyi yoksa yardımcı olurdum sana :KK61: ama istersen sözlüme bi sorayım ister misin ?

Valla varsa sağında solunda canım neden olmasın sıfır kiralık daireler bakıyoruz çarşıda yada talasta 600 650 geçmeyecek kira olursa süpper olur

tamam canım ben haber veririm sana inşallah en kısa zamanda içine sinen temiz ferah bi ev bulursun
İnşallah canım bizde bakınıyoruz valla ev almak daha ucuz düğün olmasa ev alcaz da inşallah seneye falan alabiliriz

doğrudur canım depozitosuymuş taşıma parasıymış yıllık kira bedeliymiş derken bi de kayseride öyle birşey var galiba yıllık ödüyorsun her ne kadar sözlüm artık öyle bir şey yok desede bende bakmıştım çünkü bi ara

İnşallah canım bizde bakınıyoruz valla ev almak daha ucuz düğün olmasa ev alcaz da inşallah seneye falan alabiliriz

serçeönü mah nato cad. erenköy siteleri yıllık 2700 - 3000 euro arasında daireler varmış belki aylık da verebilirlermiş sen bi bak istersen oraya

serçeönü mah nato cad. erenköy siteleri yıllık 2700 - 3000 euro arasında daireler varmış belki aylık da verebilirlermiş sen bi bak istersen oraya

Oralara bakalım canım da euro istiyorlar delirmişler

kızlar yarın kına 3 gün sonra düğün ama cıkış müziğim dans müziğim ne olsun bilmiyorum sizler ayarladnz mi

Cok sukur evi bulduk canim cok sukur simdi esyalari tamamliycaz

Canim kina icin giris olarak uctu uctu baba kizin evden uctu diye bir sarki var bak derim dugun icin bende emin degilim gel gelinim gonlume gel diye baslayan yada biz dunyayi cok sevdik dusunuyorum emin degilim dinle derim gozun aydin bu arada hayirli olsun

Naptınız kayseri gelinleri :) evlenen evlendi sanırımmm

Cok sukur evi bulduk canim cok sukur simdi esyalari tamamliycaz

Canim kina icin giris olarak uctu uctu baba kizin evden uctu diye bir sarki var bak derim dugun icin bende emin degilim gel gelinim gonlume gel diye baslayan yada biz dunyayi cok sevdik dusunuyorum emin degilim dinle derim gozun aydin bu arada hayirli olsun

Gel gelinim güzel bence de çok tatlı buluyorum bu şarkıyı :)

Back