2016 Kayseri Gelinleri...

Kızlar konu kendini aşmış olsa da bende geldim ben kilisliyim erkek arkadaşım kayserili ve oraya gelin gidicem inşallah bayramdan sonra söz nişan yapıcaz damat beye kalsa kasımda düğün ama ben gelecek yaz istiyorum kayseriyle ilgili benimde size sormak isteyeceklerim var özellikle mobilyalar konusunda aslında onun çevresi geniş o da bakıyor şimdiden ama size de danışmak istedim :)

Hayırlı olsun canım benim ağustosta düğünüm var henüz mobilya almadık aldıktan sonra sana anlatırım nerden aldık ettik bilgi veririm

Hayırlı olsun canım benim ağustosta düğünüm var henüz mobilya almadık aldıktan sonra sana anlatırım nerden aldık ettik bilgi veririm

çok teşekkür ederim çok memnun olurum peki diğer şeyler tamam mı ? kuaför gelinlik gibi ?

daha bugün aradım seda saç tasarımı ayarlıcam sanırım

ayy ne kadara peki bende onunla konuşsam canım hani 2 kişi gidersek indirim yapar belki 2 arkadaş olarak konuşsak ne dersin

çok teşekkür ederim çok memnun olurum peki diğer şeyler tamam mı ? kuaför gelinlik gibi ?

Gelinliğimi ankaradan yaptırıyorum kuaför belli değil nerde oturcaksın o bellimi kiralar yüksek baya

Gelinliğimi ankaradan yaptırıyorum kuaför belli değil nerde oturcaksın o bellimi kiralar yüksek baya

erkek arkadaşımın var evi kayseri de geçen senelerde benimkini daha tanımadan önce annemlerle kayseriye taşınma durumumuz oldu bende o anda bakmıştım o anda bile yüksekti kiraları tabi sonra vazgeçildi .s kısmet işte hiç bilemezdim oraya gelin gideceğimi hayırlısıyla tabi :)

şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım :) yok benim en erken kasım görünüyor onu da ben istemiyorum bakalım artık kısmet :)

şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım :) yok benim en erken kasım görünüyor onu da ben istemiyorum bakalım artık kısmet :)

Kışın düğün zor olur yazın yada baharda yap bence

ayy ne kadara peki bende onunla konuşsam canım hani 2 kişi gidersek indirim yapar belki 2 arkadaş olarak konuşsak ne dersin
650 dedi canım kına ve düğün hersey dahil içinde manikür pedikür kirpik postiş filan ben yarın gidecegim özelden mesaj atıyım numaramı sen bana ulaş beraberde gideblrz arkadas gibi belki indirim olur

650 dedi canım kına ve düğün hersey dahil içinde manikür pedikür kirpik postiş filan ben yarın gidecegim özelden mesaj atıyım numaramı sen bana ulaş beraberde gideblrz arkadas gibi belki indirim olur

canım bu fiyat bana çok pahalı daha uygun bişeyler bulmam lazm 2 yerde düğünüm olacak ama sennkinde kınada var sadece gelin saçı ve makyajına ne kdr istiyor acaba

arkadaşlar hayırlı ramazanlar sizlerden yardım istiyorum. ankarada yaşıyorum kına ve düğünüm kayseride olacak. kuaför sıkıntım var. kapalıyım bu yüzden erkek olmayan bir yer olması önemli. ayrıca çok sade bir makyaj istiyorum bazı kuaförler senin isteğine bırakmıyor çok aşırı makyaj yapıyor. bundan korkuyorum. gelin başı olarak da sade şık bir model istiyorum. ankarada olduğum için hiç bir yer bilmiyorum. 11-12 ağustos ta olacak kına düğün yardım edin lütfen.

Back