• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Kayseri Gelinleri...

düğün olacak işte kayseri de de 27sinde az kaldı :KK70: naptın nasıldı ağladınmı çıkarken
az kalmiş canım kazasz belasz atlatrsınız inşalla :) cıkarken ağladım evet kuşagım bağlanırken filan cok kötü oluyo insan düğün çıkışı da ağladm ama kına da ağlamadm :D

inşaalah orada da hizmetleri vardır :) yoksa zor olacak benim için. ayy ağlanmaz mı ya ben şimdiden fenayım :KK43:
hizmetleri olmasa bile geliyorlar ama tabi konaklama yeme içme sana ait :) ağlanıyor ya ben ertesi gün hemen eve gittim tatil için malz annemlerde kalmiş hemen gelecegini bilsek aglamazdık diyollar gülüyosun geciyosun işte :D

hizmetleri olmasa bile geliyorlar ama tabi konaklama yeme içme sana ait :) ağlanıyor ya ben ertesi gün hemen eve gittim tatil için malz annemlerde kalmiş hemen gelecegini bilsek aglamazdık diyollar gülüyosun geciyosun işte :KK70:

çok bir fiyat çıkacağını sanmıyorum ama tarih belli olduktab sonra yine de konuşmak lazım tabi :) ayy sen kurtuldun valla ne güzel :) damat bey de mi kayserili :)

çok bir fiyat çıkacağını sanmıyorum ama tarih belli olduktab sonra yine de konuşmak lazım tabi :) ayy sen kurtuldun valla ne güzel :) damat bey de mi kayserili :)
aynen canım tarih belli olsunda bakalım:) evet o da kayserili ailelermz burda en cok bunu istemiştm oldu cok şükür

ayy en güzeli bende en çok onu istedim ama şimdilik kısmet olmadı ama ben evlendikten sonra belki annemlerde kayseriye taşınacaklar orda teyzemler falan da var yabancı olduğumuz bi şehir değil bkalım artık kısmet :)

ayy en güzeli bende en çok onu istedim ama şimdilik kısmet olmadı ama ben evlendikten sonra belki annemlerde kayseriye taşınacaklar orda teyzemler falan da var yabancı olduğumuz bi şehir değil bkalım artık kısmet :)
aa ne güzel sans var en azından :)

az kalmiş canım kazasz belasz atlatrsınız inşalla :) cıkarken ağladım evet kuşagım bağlanırken filan cok kötü oluyo insan düğün çıkışı da ağladm ama kına da ağlamadm :KK70:
şimdi nasılsın balayına gittiniz mi

Şimdi izin bitti işe devam :KK43: tatil de cok güzel eğlenceliydi biz memnun kaldık tadını cıkarmaya baktık ama bitti :KK70:

yaa ben tatil hemen bitmesin istiyoruuumm az kaldı bir kaç haftaya gelirim kayseriye eşyalarım yerleşicek baya geç kaldıkda anca geliyor mobilyalar :D

yaa ben tatil hemen bitmesin istiyoruuumm az kaldı bir kaç haftaya gelirim kayseriye eşyalarım yerleşicek baya geç kaldıkda anca geliyor mobilyalar :KK70:
onlar kolay canım toplıcaksın abla yenge görümce elti bi günde temizleyip cıkacaksnz :D hoş ben öyle yapamadm pek ama olsundu :D

alanyada bir otel canım kışın uludağ bolu abanta gidebilirsin bence güzel olur

Back