• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Kayseri Gelinleri...

kizlar su sarki ilk dans icin nasil sizce yorumlarinizi bekliyorum

Sakin sakin ama sakin sude sac tasarima gitmeyin Allah askina rezil olmak istemiyorsaniz gitmeyin arkadas rezil durumdyim bugun dugunum var zehir ettiler hortlak gbi makyaj yaptilar porselenms bi fondeten surdu far surdu porselen dedi inanmiorm gercekten aglicam sinirden simdi sildircem makyaji bakalim onuda hortlaga cevircekler eminim 5 para etmez yaziklar olsin ilgi sifir hepsinin surati asik yaziklar olsin

Sakin sakin ama sakin sude sac tasarima gitmeyin Allah askina rezil olmak istemiyorsaniz gitmeyin arkadas rezil durumdyim bugun dugunum var zehir ettiler hortlak gbi makyaj yaptilar porselenms bi fondeten surdu far surdu porselen dedi inanmiorm gercekten aglicam sinirden simdi sildircem makyaji bakalim onuda hortlaga cevircekler eminim 5 para etmez yaziklar olsin ilgi sifir hepsinin surati asik yaziklar olsin
canım cok üzüldüm senin adına ama sude sadece face sayfasında iyi ve yanıltyor o da insani diğer iyi olan yerlerde zaten pahalı sans işi ama sonuc nasıl oldu peki?

bende çok üzüldüm senin adına ee diğerini istediğin gibi yaptılar mı peki ?

canım cok üzüldüm senin adına ama sude sadece face sayfasında iyi ve yanıltyor o da insani diğer iyi olan yerlerde zaten pahalı sans işi ama sonuc nasıl oldu peki?

tam bir rezaletti hatırlamak dahi istemiyorum oranın sahibi olan bayan silip düzeltmeye çalıştı oda yettiği kadar ama moralim bozktu artık yapacak bişey yoktu. bide utanmadan çıkarken para ödediğimiz yetmiyor gibi bahşiş istiyorlar beni çıkartmadılar sinirim iyice bozuldu dedim ne yaptınız ki neye bahşiş vericem. hakları kadar helal olsun bişey demiyorum ben ama asla gitmeyin derim rezaletler maymuna çevirip gönderiyorlar

bende çok üzüldüm senin adına ee diğerini istediğin gibi yaptılar mı peki ?

yapamadılar canım ama öncekinden iyi olmuştu artık yapabilecek bir şeyim yoktu malesef

tam bir rezaletti hatırlamak dahi istemiyorum oranın sahibi olan bayan silip düzeltmeye çalıştı oda yettiği kadar ama moralim bozktu artık yapacak bişey yoktu. bide utanmadan çıkarken para ödediğimiz yetmiyor gibi bahşiş istiyorlar beni çıkartmadılar sinirim iyice bozuldu dedim ne yaptınız ki neye bahşiş vericem. hakları kadar helal olsun bişey demiyorum ben ama asla gitmeyin derim rezaletler maymuna çevirip gönderiyorlar

yapamadılar canım ama öncekinden iyi olmuştu artık yapabilecek bir şeyim yoktu malesef
neyse en mutlu günün o gün hiç can sıkmaya değmez boşver kötü hatrlama kuaförlerin genel özelliği düğünde gelini maymuna cevrmek normal zamanda kuaföre hiç gitmem ama düğünde en cok bundan korktugum için sedaya gttm bnde

neyse en mutlu günün o gün hiç can sıkmaya değmez boşver kötü hatrlama kuaförlerin genel özelliği düğünde gelini maymuna cevrmek normal zamanda kuaföre hiç gitmem ama düğünde en cok bundan korktugum için sedaya gttm bnde

seninki nasıl olmuştu peki beğenmiş miydin sen ?

aslında şöyle birşey var bilmiyorum bende öyle ya da mesela tanışma günüm vardı halam birgün önceden geldi neyse tanışma günü kuaföre gittim hafif bir makyaj yaptırdım ben beyaz tenli olduğum için yakışmadı hatta halam dedi ki dünkü sade halin daha güzeldi yani ben dünyanın en iyi kuaförüne de gitsem makyajın çok yakışacağını sanmıyorum nişanımda bile sadece eyeliner sürdürdüm onda bile bir on makyaj var gibi duruyor yanak ve dudak kırmızı olduğu için düğünde de aynısını düşünüyorum :D

aslında şöyle birşey var bilmiyorum bende öyle ya da mesela tanışma günüm vardı halam birgün önceden geldi neyse tanışma günü kuaföre gittim hafif bir makyaj yaptırdım ben beyaz tenli olduğum için yakışmadı hatta halam dedi ki dünkü sade halin daha güzeldi yani ben dünyanın en iyi kuaförüne de gitsem makyajın çok yakışacağını sanmıyorum nişanımda bile sadece eyeliner sürdürdüm onda bile bir on makyaj var gibi duruyor yanak ve dudak kırmızı olduğu için düğünde de aynısını düşünüyorum :KK70:
yani tabi sen makyajın yakısmadıgını düşünüyosan sadece sac için kuaföre git ben kendime yakıştırıyorm makyajı o yüzden sırf onun için orayı tercih ettim yoksa bende saca önem vermiyorum su dalgası yaptırdım sırf makyaj için gittim diyeblrm tercih meselesi

yani tabi sen makyajın yakısmadıgını düşünüyosan sadece sac için kuaföre git ben kendime yakıştırıyorm makyajı o yüzden sırf onun için orayı tercih ettim yoksa bende saca önem vermiyorum su dalgası yaptırdım sırf makyaj için gittim diyeblrm tercih meselesi

kesinlikle bence de :) hancock cuğum bu arada o da senin nazarın olsun inşallah bir ömür boyu musmutlu bi evliliğin olur tatlım

Kizlar selam kuafore nereye gittiniz dugunu kinayi nerde yaptiniz bende nisanda gelin olucam insallah daha hicbirseyim belli degil fotografci isini naptiniz vs vs bir yardimci olun lutfenn :-(

ben dugunumu 2015 nisanda yaptim kayseride diva dugun salonunda orayla anlasmali bir kuaforede gittim ancak bundan oncesi ve sonrasi bir cok kezde orda kuafore gittim ama hic birinde birakin sac yapmayi fon cekebilenine bile rastlamadim gelin sacimi balerin topuz istedim alakasiz bisey cikti porselen makyaj defim onu anlatmak bile istemiyorum resimci sozde dugun hikaye videosu cekecekti resimciyi bulamadik resimleri 2 ay dediler 5 ay sonra aldik dugun salonu yetersizdi her sekilde garsonlar her onune gelenden agizlariyla bahsis istemisler annemden bile ! divaya gitmeyin asude salon olarak guzel bi bakin derim

ha birde eger merak eden olursa mobilyami kayseride maximodan aldim cok saglam ve cok kaliteli bakin derim

Kizlar selam kuafore nereye gittiniz dugunu kinayi nerde yaptiniz bende nisanda gelin olucam insallah daha hicbirseyim belli degil fotografci isini naptiniz vs vs bir yardimci olun lutfenn :-(
mrb.bende düğünümü ideal kır salonunda yaptım cok ferahtı yağmur yagdıgı için içeri aldırmak zorunda kaldık ama tek tarafı acık oldugu için kır düğününü aratmadı mağdurda olmadık.yine kınamı da ideal osmanlı salonunda yaptım ama bana kalırsa cityone gibi merkezi bi yerde yap derim. kuaför de seda sac tasarıma gtttm hiç pişmanlık duymadım makyajı sacı mükemmel yapıyor. eşyayı da sakın mns mobilyadan alma cok ilgisizler

Bende Nisan geliniydim zaman çabuk geçiyor Hoppa Kınam city one'da yelken salonda oldu ulaşım rahat oldu gelen herkes için çok güzeldi kına gecem çalışanlarda ilgilendi sağolsunlar. Düğünümüz ise gökkuşağı düğün salonunda oldu yemekliydi ve çalışanlar olsun yemekler olsun herkes çok beğendi asla şüphe etme orda yap derim. Foroğrafçı olarak ise ismail özyurt ile çalıştık kendisi istanbulda fotoğrafçı balayına tatil yaptığımız yerde çekim yaptık. Sitesini incele istersen çok iyi fotoğrafçı biz aşırı memnun kaldık. Kuaför olaraksa ben eşimin teyze kızına gittim çokda memnundum. Sorun etmem ücreti diyorsan seda saç tasarıma git derim cidden iyiler sadece baya pahalılar. Şimdiden mutluluklar dilerim.

Back