• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Kasım da hamile olduğunu öğrenenler

Merhabalar ben de bugün Bebek olmuyor demek için doktora gittim ve bhcg bakıldı . 1788 değer çıktı ve hayırlı olsun sesi doktorum . Şok yaşadım çok mutluyum ama yine de bi korku var . Son adet tarihimin ilk günü 19 ekimdi :) değer normal mi hiç bilmiyorum ama çok mutluyum inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza

Merhabalar ben de bugün Bebek olmuyor demek için doktora gittim ve bhcg bakıldı . 1788 değer çıktı ve hayırlı olsun sesi doktorum . Şok yaşadım çok mutluyum ama yine de bi korku var . Son adet tarihimin ilk günü 19 ekimdi :) değer normal mi hiç bilmiyorum ama çok mutluyum inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza
Merhaba cnm gözün aydın. Heyecanını anlıyorum. Allah sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin. İlk yapacağımız iş serin kanlı olmak. Korkular her daim var. Allah a emanet olsun kuzularımız. Değerin normal benim sat tarihim 17 ekim. 16 kasımda kan tahlininde bhcg 382 çıktı.

Merhaba cnm gözün aydın. Heyecanını anlıyorum. Allah sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin. İlk yapacağımız iş serin kanlı olmak. Korkular her daim var. Allah a emanet olsun kuzularımız. Değerin normal benim sat tarihim 17 ekim. 16 kasımda kan tahlininde bhcg 382 çıktı.
Seninkinde hayırlı olsun canım . Bakalım 9 gün sonra kontrolüm var . Senin de güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum . Bu arada doktorun ilaç başladı mı

Ben daha kontrole gitmedim. İnşallah önümüzdeki hafta gidip kalp atışlarınıda duyarım diye bekliyorum. Sen ne ilacı kullanmaya başladın.

beeeeeeeeennn:KK54:3 gün önce öğrendim iki kez test yptm pozitif cktı ama hala inanamıyorm çok mtluym pzartside doktora gdicez allah kucagımza almayı nasıp etsinn:anne::KK46:

Ben daha kontrole gitmedim. İnşallah önümüzdeki hafta gidip kalp atışlarınıda duyarım diye bekliyorum. Sen ne ilacı kullanmaya başladın.
Benim kan pıhtılaşmam var önümüzden aspirin kullanıyorum onun dışında decavit diye bi vitamin verdi . Bi de bulantı ihtimali için bi ilaç verdi . Haftaya salı gidip inşallah ultrasonla bakılacak . Ayrıca benim bir düşüğüm olunca kan tahlili gönderildi Ankara'ya kan genetiğine bakılacak .

hamile olan arkadalari cok cok tebrik ediyorum allah kucaginiza almayi nasip etsin darisi bizlere olsun bende bugun hgs cektirdim bu ay bi umudum var inslh ama bi tarftanda korkuyorum 15 aydir bekliyorum olmadi aralikta da esim gidiyor ve ben bu yuźden korkuyorum

hamile olan arkadalari cok cok tebrik ediyorum allah kucaginiza almayi nasip etsin darisi bizlere olsun bende bugun hgs cektirdim bu ay bi umudum var inslh ama bi tarftanda korkuyorum 15 aydir bekliyorum olmadi aralikta da esim gidiyor ve ben bu yuźden korkuyorum
Canım emin ol umudunu kestiğin anda geliveriyor haber benim öyle oldu . İnşallah rabbim yüzünü güldürür

Tebrik ederimm bence normal cunku adetinize daha 4 gun var ve hizla artacaktir degerinizzz inslh guzel sonuclar alirsiniz

Back