Bunlarda diğerleri.
Çikolatalarımda vardı ama dayanamadm yedim onlarii
Kesene berek canım benim. Hakkını helal et. Çok farklı bi heycan ve mutluluk.
D doakolik bana L lamelifAmine gibi bi arkadaşı tanımama vesile olduğun için teşekkürlerr
Teşekkür ederim canmmHediyelerin cok guzel gule gule kullan. Aminenin de emegine saglik hepsi cok hos.
Butun arkadaslarin hediyeleri hayirli olsun.
Canim sevinmene sevindim guzel yuregin icinde tekrar tesekkurler ,Allah cc izni arkadasligimiz uzun sursun ..Allah cc emanet olasinizHediyelerin cok guzel gule gule kullan. Aminenin de emegine saglik hepsi cok hos.
Butun arkadaslarin hediyeleri hayirli olsun.
GünaydınnnEki Görüntüle 1792259 esmacimmmm canim teledondayim etiket yapamiyorum masaorrusu o kadar okadar zarifki anlatamam birde masaya serilmis hali ile fotograf koyarim insallah...badem sekerlerime kiyamam diyodum ama bir yedim sorma..sanki ihtiyaclarimi bilmiste almis gibisin :) yumurtalik mesela :) tekrar cokntesekkur ediyorum
umarım beğenmişsindir güle ,güle kullan canımmSevgili katilcimKakao ve Ben banlisin suan ama görürsün illa:) is durumuna rağmen bana o dara çok hediye almış ki koliyi görünce şok oldum zaten. Hediyelerim aç ac bitmedi. Hepsi o kadar güzeller ki bayildim. Tekrar cok cok teşekkür ederim güzel kalbin için kesene bereket. Mektubunda da dediğin gibi birgün tanışırız yüzyüze umarim canım benim:)
çok güzeller güle,güle kullan canımm.. L lamelifAmine kesene bereket ellerine sağlıkk..Bunlarda diğerleri.
Çikolatalarımda vardı ama dayanamadm yedim onlarii
Kesene berek canım benim. Hakkını helal et. Çok farklı bi heycan ve mutluluk.
D doakolik bana L lamelifAmine gibi bi arkadaşı tanımama vesile olduğun için teşekkürlerr
Teşekkürler canmmçok güzeller güle,güle kullan canımm.. L lamelifAmine kesene bereket ellerine sağlıkk..
güle,güle kullan @Bilgece kesene berekett.Katilim @Bilgece ye kocamaaaan teşekkürlerimi sunuyorummm
Her çekilişte ayrı bir heyecan ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Bu çekiliş de bambaşka oldu. Hepsi birbirinden zevkli
Özenle hazırlanmış kutum;
Eki Görüntüle 1791077
Eki Görüntüle 1791078
İlk başta heyecanla elime aldığım harika görünen şıkır şıkır tam şu sıcak havalarda giyebileceğim, ayağıma tamm olan harika ayakkabım. (Canım katilcim çorabını bile almışş :))
Eki Görüntüle 1791095
Eki Görüntüle 1791096
Çok farklı görünen sayfaları merak uyandıran kitabım ve ayıracımm :))
Eki Görüntüle 1791097
Sanki el yazısıyla özene bezene yazılmış insanın bir çırpıda okuyası geliyor
Eki Görüntüle 1791099 Eki Görüntüle 1791100
Sonraa içinden çıkan çok sevdiğim jelibonlaarKimler kimler nasiplendiii
Eki Görüntüle 1791080
Bu daaa oda kokumm :)) Nereye koyacağım bile hazır
Eki Görüntüle 1791092
Tüümm kötü enerjilerimi alacak bilekliğimmm :))
Eki Görüntüle 1791093
Çok nostaljik altın çikolatalarımmm:) Yemeye kıyamadım
Eki Görüntüle 1791101
Bu daa bozuk para cüzdanımm
Eki Görüntüle 1791102
Veee anahtarlığımm :))
Eki Görüntüle 1791103
Canım @Bilgece gerçekten kesene bereket. Gezdiğin ayaklarına, ellerine sağlık. Çok incesin. Hepsine tek tek bayıldımmm
güle ,güle kullanKızlar bende hediyelerime kavuştum sonunda katilciğimMorenica geçen çekilişte aramıza katılıp güzel bir dost kazandığım için sevinmiştim.İyiki seni tanımışım canım hepsine ayrı ayrı bayıldımmmm canım.Kesene bereket teşekkür ederim
Bu yeni açılmış hali
Eki Görüntüle 1791809
bunlarda çikolata toplarım ve misss gibi türk kahvemmmm (delisiyim günde 2 3 defa içerim)
Eki Görüntüle 1791810
Eki Görüntüle 1791811
bunlarda çantam ve cüzdanım rengine bayıldım
Eki Görüntüle 1791812
bunlarda ev terliklerim(Kırmızı en sevdiğim renktir )
Eki Görüntüle 1791816
Şık ve güzel masa örtüm (En güzel günlerimde kullanacağım örtüm)
Eki Görüntüle 1791818
Veeee bunlarda bakım setlerim
Eki Görüntüle 1791823
Bu da canım katilciğimMorenica dan mektubum(CAnım tam mektubu elime aldığım anda müdür bey geldi okuyamadan poşete koydum akşam okuyup mesajımı atarım sana
Eki Görüntüle 1791827
Hediyeleri ekledim kızlar toplu ve ayrı ayrı çekilmiş halleri.
Eki Görüntüle 1801897
Eki Görüntüle 1801898
Eki Görüntüle 1801899
Eki Görüntüle 1801900
Sağol canımGule gule kullan canim. Katilinin de kesesine bereket :)
Güle güle güzel günlerde kullan canmmGule gule kullan canim. Katilinin de kesesine bereket :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?