2016 KADINLAR GÜNÜ CİCİLERİMİZİN TOPİĞİ:)

Eveeet sonunda hediyelerimi paylaşmaya fırsat bulabildim. Sevgili katilim D doakolik e çok teşekkür ederim. Canım benim hepsi birbirinden güzel hepsi için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Fincan takımlarına karşı özel bir ilgim var, çok seviyorum. Tabii ki bunu da bayıldım.

Pembiş bir cüzdan

Görünce havalara uçtuğum, en sevdiğim hediye; kitaaappp

Ve şalım. Bir de burada olmayan bir el kremi var onun fotoğrafını çekmeyi unutmuşum ve tabii ki çikolata ve şekerlemeleriimm.

Canım tekrar çok teşekkür ederim.

güle güle kullann D doakolik kesene bereker tatlım...

Canım güle güle kullan umarim begenmissindir:)

asivemai canım öncelıkle dostlugun ıcın sonrasındada hedıyelerın ıcın cok teskur ederım hepsıne bayıldım kızımı unutmamıs olman benı svındırdın...özellıkle tedavı aşamasındyken benım hayalım olan suan varımı yogumu yerlere doktugum bbiş için bıseyler koymus olman benı cok mutlu ettı ama dun tedavım iptal oldugu ıcınde ağladım:-(
hepsi için tek tek teşekür ederim kesene bereket..

hakkında hayırlısı olsun canım üzülme kıyamma sana rabbim zamanı vakti geldiğinde inş. yine kucağına bir bebek verir. Allahım kızına sağlık sıhhat versin inşallah
Bir konuşma arasında sohbette bahsettiğin için almak istedim.Hayırlısıyla zamanı gelince giydirirsin bebeğine canım

güle,güle kullan asivemai kesene bereket canımm.. umarım ikinci anneliği tadarsın tatlımm.. RABBİM kızına sağlık ve huzur versin..

Canım güle güle sağlıklı günlerde kullan.

hediyelerinizi güle güle kullanın kızlar hepsi birbirinden güzel

yalnız ben hediye paketi yapmadım içeriğini görsün kurbanım ona göre açsın diye bugün kargodada üstüne gazete doldurdular zaten manav paketi gibi oldu çok korkuyorum sağlam gitmez diye iyice sardım sarmalardım pıt pıt poeşetle ama üstünede kırılacak ibaresi yapıştırttım kargocuya dedim özel götürün diye gülüyo bana nasıl yani diyo yani işte kırılacak eşyaya dedimacemiyim ne gülüyosa

Canım yaa. Ne çok uğraşmışsnn
Bende gazete ile sardım bi tanesini. Top gibi oldu

Canım yaa. Ne çok uğraşmışsnn
Bende gazete ile sardım bi tanesini. Top gibi oldu
Ayyyy heyecan yaptim bugunde.kadinlar kulbumden hediye geldi vede baska bir sevdigim kisoden :)takip nomu gondersene katilkurbanim :)

Sevgili katilcim Kakao ve Ben banlisin suan ama görürsün illa:) is durumuna rağmen bana o dara çok hediye almış ki koliyi görünce şok oldum zaten. Hediyelerim aç ac bitmedi. Hepsi o kadar güzeller ki bayildim. Tekrar cok cok teşekkür ederim güzel kalbin için kesene bereket. Mektubunda da dediğin gibi birgün tanışırız yüzyüze umarim canım benim:)

Eklentiler

• 20160305_192414.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 127
  • 20160305_191314.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 138
  • 20160305_191054.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 117
  • 20160305_190903.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 134
  • 20160305_190814.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 130
Katilim @Bilgece ye kocamaaaan teşekkürlerimi sunuyorummm

Her çekilişte ayrı bir heyecan ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Bu çekiliş de bambaşka oldu. Hepsi birbirinden zevkli

Özenle hazırlanmış kutum;

İlk başta heyecanla elime aldığım harika görünen şıkır şıkır tam şu sıcak havalarda giyebileceğim, ayağıma tamm olan harika ayakkabım. (Canım katilcim çorabını bile almışş :))

Çok farklı görünen sayfaları merak uyandıran kitabım ve ayıracımm :))

Sanki el yazısıyla özene bezene yazılmış insanın bir çırpıda okuyası geliyor

Sonraa içinden çıkan çok sevdiğim jelibonlaar Kimler kimler nasiplendiii

Bu daaa oda kokumm :)) Nereye koyacağım bile hazır

Tüümm kötü enerjilerimi alacak bilekliğimmm :))

Çok nostaljik altın çikolatalarımmm:) Yemeye kıyamadım

Bu daa bozuk para cüzdanımm

Veee anahtarlığımm :))

Canım @Bilgece gerçekten kesene bereket. Gezdiğin ayaklarına, ellerine sağlık. Çok incesin. Hepsine tek tek bayıldımmm

Canim Güle güle kullan hepsini. Begenmene cok sevindim

Kızlar bende hediyelerime kavuştum sonunda katilciğim Morenica geçen çekilişte aramıza katılıp güzel bir dost kazandığım için sevinmiştim.İyiki seni tanımışım canım hepsine ayrı ayrı bayıldımmmm canım.Kesene bereket teşekkür ederim

Bu yeni açılmış hali

bunlarda çikolata toplarım ve misss gibi türk kahvemmmm (delisiyim günde 2 3 defa içerim)

bunlarda çantam ve cüzdanım rengine bayıldım

bunlarda ev terliklerim (Kırmızı en sevdiğim renktir)

Şık ve güzel masa örtüm (En güzel günlerimde kullanacağım örtüm )

Veeee bunlarda bakım setlerim

Bu da canım katilciğim Morenica dan mektubum(CAnım tam mektubu elime aldığım anda müdür bey geldi okuyamadan poşete koydum akşam okuyup mesajımı atarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…