- 18 Aralık 2009
- 6.041
- 6.212
sanırım değilim kuzuummKaale almadı demeyelim ya sanırım herkesin yoğun zamanına geldi. Yoksa ne bilim az konuşmadık sohbet etmedik yine öyle olurdu.
Peynirsiz Cheeseburger kraliceeeee sen misin katilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım değilim kuzuummKaale almadı demeyelim ya sanırım herkesin yoğun zamanına geldi. Yoksa ne bilim az konuşmadık sohbet etmedik yine öyle olurdu.
Peynirsiz Cheeseburger kraliceeeee sen misin katilim
canım katilciğim hepsi çok güzel özellikle o cüzdana bayıldımmmmmmm iyi günlerde kullan hepsini @Bilgece canım kesene bereket
kesinlikle kuzumCanım benimm teşekkür ederim hepsi birbirinden güzel
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hediyelerim geldiiiiiiiiiiiiiii
Ne kadar zevklisin @Bilgece gerçekten tek tek bayıldımmmm ay çok güzelleeeeer
Kızlar iş yerinde bir havam oldu ki
Herkes ne çekilişi bu, nereden geldi, nasıl oluyıor, ayak numaranı nereden biliyor, ne kadar güzeller
Tesekkur ederim canim. Hepimizin kesesine emegine bereket insallahcanım katilciğim hepsi çok güzel özellikle o cüzdana bayıldımmmmmmm iyi günlerde kullan hepsini @Bilgece canım kesene bereket
Yaaaa ama bananeeeee :)sanırım değilim kuzuumm
İlk ondan suphelenmistim ama emin olamadım canim. Bugünde bitti bekliyorum bakalım...
Ya evet her kahvemde cikolatami üstüne koyup servis edecegim bir biblo. Ben de cok cok begendim geranio kesesine bereket
Canim Güle gule kullan, mutlulukla insallah. Begenmene cok sevindim
Tesekkur ederim canim. Hepimizin kesesine emegine bereket insallah
Yaaaa ama bananeeeee :)
İlk ondan suphelenmistim ama emin olamadım canim. Bugünde bitti bekliyorum bakalım...
En güzel çikolataları lokumlari ye onun üzerinden musmutlu günlerde canım :)
Kızlar ve özellikle sevgili geranio cum. witch hunt arkadaşımız rahatsızdı biliyorsunuz. Kendisiyle konuştum şimdi. Dün ameliyat olmuş. Ama şimdi iyiymiş. geranio cum cumadan sonraya k alabilirmis hediyen. Merak etme :))
kızlar bende hedişlerime kavutum sonunda Morenica canımmmmmmmmm hepsi birbirinden güzel hepsine bayıldımmmmmm kuzum kesene bereket bu kadar şeye hiç gerek yoktu canım ya ne diyeceğimi bilmiyorum özellikle masa örtüsünü görünce çok çok mutlu oldum çünkü kızımın 1 nisan da doğum günü onun için yeni bir masa örtüsü almayı düşünüyordum ama gerek kalmadı ince düşünceli katilciğim benim rabbim hep yüzünü güldürsün kuzum tekrar tekrar çok teşekkür ederim kesene bereket
canım benim daha ne alacaksın iyiki almamışsın çok mahçup olurdum gönlü geniş arkadşım benimCanımm çok sevindiiiimmm :)) Güle güle kullan inşallah :))
Keşke daha çok vaktim olsaydı, daha iyi olsaydım daha güzel şeyler alabilseydim. Kuzucuğuna alamadım diye içimde kaldı. İnşallah başka çekilişlerde denk geliriz yine :))
Senin ve sevdiklerinin de yüzünü hep güldürsün canım benim