2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

alla all akimki senin katilin acaba D doakolik kuzum bi el atsana mı diyorum o_O
bu arada geranio geranio canım kesene bereket @Bilgece canım sende iyi günlerde kullan hedişlerini ama o kızlı biblo çok tatlıııııı :KK68:

Ya evet her kahvemde cikolatami üstüne koyup servis edecegim bir biblo. Ben de cok cok begendim geranio geranio kesesine bereket :KK68:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hediyelerim geldiiiiiiiiiiiiiii :KK49::KK49::KK49:

Ne kadar zevklisin @Bilgece gerçekten tek tek bayıldımmmm ay çok güzelleeeeer

Kızlar iş yerinde bir havam oldu ki :cool::cool::cool:

Herkes ne çekilişi bu, nereden geldi, nasıl oluyıor, ayak numaranı nereden biliyor, ne kadar güzeller :KK48::KK48:

Canim Güle gule kullan, mutlulukla insallah. Begenmene cok sevindim :KK60:

canım katilciğim hepsi çok güzel özellikle o cüzdana bayıldımmmmmmm iyi günlerde kullan hepsini @Bilgece canım kesene bereket
Tesekkur ederim canim. Hepimizin kesesine emegine bereket insallah :KK200:

sanırım değilim kuzuumm :KK70:
Yaaaa ama bananeeeee :)
geranio geranio kuzum ozaman tek kişi kalıyo witch hunt witch hunt senin katilin
İlk ondan suphelenmistim ama emin olamadım canim. Bugünde bitti bekliyorum bakalım...
Ya evet her kahvemde cikolatami üstüne koyup servis edecegim bir biblo. Ben de cok cok begendim geranio geranio kesesine bereket :KK68:

Canim Güle gule kullan, mutlulukla insallah. Begenmene cok sevindim :KK60:

Tesekkur ederim canim. Hepimizin kesesine emegine bereket insallah :KK200:

En güzel çikolataları lokumlari ye onun üzerinden musmutlu günlerde canım :)

Kızlarım iyi aksamlsr hepinize. Ugrayamiyorum hiç kusuruma bakmayın nolur. Sanirim 2 arkadaşımız hala hediyelerine kavusamamis:KK43: yarın katillerinizle konusucam hiç merak etmeyin. Hepinizi çok sevuyorum öpüyorum

Kızlar ve özellikle sevgili geranio geranio cum. witch hunt witch hunt arkadaşımız rahatsızdı biliyorsunuz. Kendisiyle konuştum şimdi. Dün ameliyat olmuş. Ama şimdi iyiymiş. geranio geranio cum cumadan sonraya k alabilirmis hediyen. Merak etme :))

Aa öyle mi? Bilmiyordum rahatsızlığını çok geçmiş olsun. Hediyeler sıkıntı değil kendisi iyi olsun da katilimin.

kızlar bende hedişlerime kavutum sonunda Morenica Morenica canımmmmmmmmm hepsi birbirinden güzel hepsine bayıldımmmmmm kuzum kesene bereket bu kadar şeye hiç gerek yoktu canım ya ne diyeceğimi bilmiyorum özellikle masa örtüsünü görünce çok çok mutlu oldum çünkü kızımın 1 nisan da doğum günü onun için yeni bir masa örtüsü almayı düşünüyordum ama gerek kalmadı :KK68: ince düşünceli katilciğim benim rabbim hep yüzünü güldürsün kuzum tekrar tekrar çok teşekkür ederim kesene bereket :KK68::KK68:

kızlar bende hedişlerime kavutum sonunda Morenica Morenica canımmmmmmmmm hepsi birbirinden güzel hepsine bayıldımmmmmm kuzum kesene bereket bu kadar şeye hiç gerek yoktu canım ya ne diyeceğimi bilmiyorum özellikle masa örtüsünü görünce çok çok mutlu oldum çünkü kızımın 1 nisan da doğum günü onun için yeni bir masa örtüsü almayı düşünüyordum ama gerek kalmadı :KK68: ince düşünceli katilciğim benim rabbim hep yüzünü güldürsün kuzum tekrar tekrar çok teşekkür ederim kesene bereket :KK68::KK68:

Canımm çok sevindiiiimmm :)) Güle güle kullan inşallah :))

Keşke daha çok vaktim olsaydı, daha iyi olsaydım daha güzel şeyler alabilseydim. Kuzucuğuna alamadım diye içimde kaldı. İnşallah başka çekilişlerde denk geliriz yine :))

Senin ve sevdiklerinin de yüzünü hep güldürsün canım benim :KK200::KK200::KK200::KK200:

Canımm çok sevindiiiimmm :)) Güle güle kullan inşallah :))

Keşke daha çok vaktim olsaydı, daha iyi olsaydım daha güzel şeyler alabilseydim. Kuzucuğuna alamadım diye içimde kaldı. İnşallah başka çekilişlerde denk geliriz yine :))

Senin ve sevdiklerinin de yüzünü hep güldürsün canım benim :KK200::KK200::KK200::KK200:
canım benim daha ne alacaksın iyiki almamışsın çok mahçup olurdum gönlü geniş arkadşım benim :KK68:
Sen benim küçüğüme en güzel hediyeyi almışsın zaten merak etme :KK48: Çünkü çikolata delisi bir kızım olduğu için kızımı onlarda başka bu denli mutlu edecek bişey olamaz sen rahat ol :KK48:
Aminnnnnn rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşalahhhhhh

X