2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Canım benimmm inşallah beğenirsin. İlk aldığım hediyeleri göndermeyip sonradan değiştirdim. İçime sinmedi bir türlü. O kadar konuşmamıza rağmen kestiremedim. İnşallah hoşuna giderler.
Sonra bu çekilişte de mng kargonun azizliğine uğradım. Yılbaşında görmüştüm özel paketleri vardı alıp o kutularla paketleyebiliyordun. Aradım adam tamam dedi ama meğer yılbaşına özelmiş o kuryeden gelen adam eli boş geldi. Paketlemem çok zayıf oldu bu yüzden :KK43:
neden değiştirdin canım olsun ben beğenirim sen hiç merak etme sabırsızlıkla akşamı bekliyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes: hiç sorun değil kuzum sıkma canını benim için önemli olan manevi değeri

Hepimizin Kadınlar Günü kutlu olsun :) Artık lütfen ülkemizde kadın gibi hissedelim hissettirilelim. Şiddet taciz tecavüz son bulsun artık.

Bu arada ben hediyesini alamayanlardanim. Geç gelmesi sıkıntı değil tabiki ama ben gelmemesinden korkmaya başladım hiç iletişimde bulunmadı katilim.
alla all akimki senin katilin acaba D doakolik kuzum bi el atsana mı diyorum o_O
bu arada geranio geranio canım kesene bereket @Bilgece canım sende iyi günlerde kullan hedişlerini ama o kızlı biblo çok tatlıııııı :KK68:

neden değiştirdin canım olsun ben beğenirim sen hiç merak etme sabırsızlıkla akşamı bekliyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes: hiç sorun değil kuzum sıkma canını benim için önemli olan manevi değeri

Ya kestiremedim canım. Kaç mağazaya girdik artık bilemiyorum. Bir de sonradan değiştirebilir misin İzmirde var mıdır bilemedim. Sonra bilindik bir yerden farklı günlerde aldım hep :KK70: Önemli olan senin beğenmen. Ama beğenmediklerin olursa değiştirebilirisn değişim fişlerini eklettim.

Ya kestiremedim canım. Kaç mağazaya girdik artık bilemiyorum. Bir de sonradan değiştirebilir misin İzmirde var mıdır bilemedim. Sonra bilindik bir yerden farklı günlerde aldım hep :KK70: Önemli olan senin beğenmen. Ama beğenmediklerin olursa değiştirebilirisn değişim fişlerini eklettim.
canım benim ya inan ki hiç değiştirmem (Not!! eğer giyim yönünden küçük veya büyük olursa sadece değişim yaparım hatta aynı modelinden). Kesene bereket canım :KK68:

canım benim ya inan ki hiç değiştirmem (Not!! eğer giyim yönünden küçük veya büyük olursa sadece değişim yaparım hatta aynı modelinden). Kesene bereket canım :KK68:

Aslında ilk aldıklarımda kıyafet vardı ondan emin olamadım. Tarzından da emin olamadım.
Senin de canımm :KK68::KK68:

alla all akimki senin katilin acaba D doakolik kuzum bi el atsana mı diyorum o_O
bu arada geranio geranio canım kesene bereket @Bilgece canım sende iyi günlerde kullan hedişlerini ama o kızlı biblo çok tatlıııııı :KK68:

Lokumcu kıza bende bayılıyorum ya :) kendime de yapicam ceyizlik :KK70:
Canım doa tatlı bi kız demişti eskilerden sanırım ama insan endişeye düşüyor ışte.

aynı muhabbet bizde de olmuştu eşimle :KK48: ama akıllandım ben bu çekilişte yanıma almadım :KK70:

Ben bi parçayı sozlumle beraber aldım hadi hadi hadi lafları hala kulağımda :KK70:

Lokumcu kıza bende bayılıyorum ya :) kendime de yapicam ceyizlik :KK70:
Canım doa tatlı bi kız demişti eskilerden sanırım ama insan endişeye düşüyor ışte.

Ben bi parçayı sozlumle beraber aldım hadi hadi hadi lafları hala kulağımda :KK70:
hmm ya aklıma tek bir kişi geliyo o da gezegen kraliçesi açıkçası nerdeyse herkesin katili kurbanı belli oldu hemen hemen
yap canım gerçekten çok hoş olmuş emeğine sağlık
Zaten erkek milletiyle çarşı pazara çıkılmaz :KK48:

hmm ya aklıma tek bir kişi geliyo o da gezegen kraliçesi açıkçası nerdeyse herkesin katili kurbanı belli oldu hemen hemen
yap canım gerçekten çok hoş olmuş emeğine sağlık
Zaten erkek milletiyle çarşı pazara çıkılmaz :KK48:
Oturup bakamadim ki bende kim kime aldı kimler kaldı diye. Yoksa 10 kere cikartmistim kim olduğunu :KK70: Bakalım bekliyorum ışte

X