Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun o baş ağrısı ilaç almadan geçmiyor kendimden biliyorum almayayım diyorum geçeceğine gitgide şiddetini artırıyor.Selamlar kızlar :) giremiyorum ben yine günlerdir inanılmaz baş ağrısı çekiyorum eve gelir gelmez uyuyorum resmen ilaç almak istemedim ama almazsam hiç geçmeyecek sanırım.
Havalarda ısındı ohh çok şükür ya.
Selamlar kızlar :) giremiyorum ben yine günlerdir inanılmaz baş ağrısı çekiyorum eve gelir gelmez uyuyorum resmen ilaç almak istemedim ama almazsam hiç geçmeyecek sanırım.
Havalarda ısındı ohh çok şükür ya.
bizimkide masda duruyor sürekli hiç kaldırmıyoruzoooooohhh kolay gelsin biri benimde camlarımı silse ne güzel olur kolay gelsin kuzum bak senin kızının hoşuna gitti yumurta yiyo benimki de kendine oyuncak yaptı onu tokmağıyla bizim kafaya vurmaya çalışıyo anne cat cat diyo
ne güzel canım bizim nette sıkıntı varya güncelleme yapıldıktan sonra kafayı yiyorbizimkide masda duruyor sürekli hiç kaldırmıyoruz
hediyesini alıp almadığını bilmiyorum ama paylaşım yapmayan
witch hunt -------> hediyesini aldı ama paylaşım yapmadı
geranio -----------> hediyesini almadı sanırım.Çünkü alsaydı kesinlikle paylaşımda bulunurdu.
Kakao ve Ben ----> Yine ban yemiş kakao ve onun katili Peynirsiz Cheeseburger diye biliyorum.Gönderim oldu mu olmadı bir bilgim yok
Sarisekerannesi D doakolik
valla benimde ağrilarım var yıllardır sebebei bulunamayan omuz ağrim o yüzden hiç havamda değilim bu arane güzel canım bizim nette sıkıntı varya güncelleme yapıldıktan sonra kafayı yiyor
en kısa zamanda paylasım yaparlar inşallah.hediyesini alıp almadığını bilmiyorum ama paylaşım yapmayan
witch hunt -------> hediyesini aldı ama paylaşım yapmadı
geranio -----------> hediyesini almadı sanırım.Çünkü alsaydı kesinlikle paylaşımda bulunurdu.
Kakao ve Ben ----> Yine ban yemiş kakao ve onun katili Peynirsiz Cheeseburger diye biliyorum.Gönderim oldu mu olmadı bir bilgim yok
Sarisekerannesi D doakolik
biliyoruz seni canım şansına.inşallah sonunda herkes mutlu olurgüzel hediyelet seçtiğine eminimbenım kurban olayından sonra durumlar karıstıgı ıcın farklı bır kısıye gonderım yapacagım doa durumu biliyor benım kurbanım alacak hedıyesını meraklanmasın onun kendısının zevkıne gore aldıgım ıcın normal cekılıste kurbanım ıptal ettıgı ıcın bastan bır alım gerceklestırdım.
Selam canım yazdığını görmedim forumda hiç bildirim gelmiyo bana artik. Benimki gelmedi henüz. Baktım katilim hastalığından beri siteye de girmemiş zaten.Kızlar son durum nedir hala hediyesi ulaşmayan varsa cok uzulucem kusura bakmayın elimden geldigince ilgilenmeye çalıştım ama isten dolayı son Zaman'larda cok uğrayamadim.
canım benim tabiki aramızı bozmayacak ama sonuçta bi sorumluluk var ve burada zorda kalan arkadaşımız D doakolik biraz bu yönden de düşünmek lazım. Eğer bir işin veyahut bir planın varsa önceden hediyeni alıp gönderebilirsin veyahut bir fırsatta ilk fırsattta iletilebilirGünaydınlar hanımlar gönderende sağolsun göndermeyende lütfen üzülmeyin. ve takmayın kafanıza gelmeyen hediyeleri .. Vardır bir sıkıntıları Rabbim beden sağlığı versin huzur versin, mutluluk versin hediye gelmiş, gelmemiş önemlimi aa canlar,, aaa kuzularr..Rabbim hayırlı günlere uyanmamızı nasip etsin ben buradaki hanımların hepsine inanıyor ve güveniyorum kızlar bir hediyeleşmekmi aramızı bozacak.. artık sıkıntı yapmayın bırakın öpüyorum hepinizii..
canım ben kendi adıma konuştum zaten doakolik üzülüyor mesaj çekiyor ve ben onun üzülmesini istemiyorum .. bana gelmeyen hediyeden o sorumlu değildir..benim için hediye önemli değildir gönderende sağolsun ,,gönderemeyende