- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
sonuç neCabım doktor kontrolum vardı oraya gittim geldim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonuç neCabım doktor kontrolum vardı oraya gittim geldim.
bilmiyorum canım öyle yazıyordu sayfasındaAaaaa neden 1 ay?
hmm anladım canım hakkında hayırlısı olur inş. canımTedavim iptal oldu ya ilaçlarımın etkisi geçti mi diye bakıldı
O senin tatliligin canım :) Ne iyi geldi sohbetEvet bulustuk muhabbet ediyoruz cok tatli bi kiz bu kiz yaa. Hediyeleri de oyle kendisi gibi cok seker. Simdi paylasicam
Az kaldı ki seninle de goruscezyaaa çok pis kıskandım sizi ama ya
Hakkında hayırlısı olsun canım.Tedavim iptal oldu ya ilaçlarımın etkisi geçti mi diye bakıldı
hmm anladım canım hakkında hayırlısı olur inş. canım
inşallah kızlar yaO senin tatliligin canım :) Ne iyi geldi sohbet
Az kaldı ki seninle de goruscez
Hakkında hayırlısı olsun canım.
Neden kiEkleyemiyorummm neden böyle oluyo anlamıyorum.
Neden ki
Tamamdir gönder bana ben atayımAnlamadım ki dosya yok diyo. Canim ben sana whatsaptan atıyim sen ekler misin? Bu güzel hediyeleri eklemezsem içim rahat etmez..
inşallah kuzum inşallahO senin tatliligin canım :) Ne iyi geldi sohbet
Az kaldı ki seninle de goruscez
Hakkında hayırlısı olsun canım.
günaydın kızlar
8 mart dünya kadınlar günü kutlu olsun....
BEnim kargom inş. gün içerisinde elimde olacak dün ubeye geldi ama ben hala fırsattan istifade alamadım bugün inş. akşama paylaşımımı yapacağım kızlar.Canım katilim Morenica şimdiden sana çok teşekür edeirm kesene bereket canım.
8 mart bugün olmasına rağmen hala hediyesini alamayan arkadaşlar var onlardan ricam lütfen hediyelerinize kavuşunca paylaşımda bulunun
Günaydın kızlaaar
Günümüz kutlu, mutlu olsun
günaydın kızlar
8 mart dünya kadınlar günü kutlu olsun....
BEnim kargom inş. gün içerisinde elimde olacak dün ubeye geldi ama ben hala fırsattan istifade alamadım bugün inş. akşama paylaşımımı yapacağım kızlar.Canım katilim Morenica şimdiden sana çok teşekür edeirm kesene bereket canım.
8 mart bugün olmasına rağmen hala hediyesini alamayan arkadaşlar var onlardan ricam lütfen hediyelerinize kavuşunca paylaşımda bulunun
Günaydın canım nasılsın? Hediyeni aldın mi??