2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

neden değiştirdin canım olsun ben beğenirim sen hiç merak etme sabırsızlıkla akşamı bekliyorum hiç sorun değil kuzum sıkma canını benim için önemli olan manevi değeri

alla all akimki senin katilin acaba D doakolik kuzum bi el atsana mı diyorum
bu arada geranio canım kesene bereket @Bilgece canım sende iyi günlerde kullan hedişlerini ama o kızlı biblo çok tatlıııııı

neden değiştirdin canım olsun ben beğenirim sen hiç merak etme sabırsızlıkla akşamı bekliyorum hiç sorun değil kuzum sıkma canını benim için önemli olan manevi değeri

Ya kestiremedim canım. Kaç mağazaya girdik artık bilemiyorum. Bir de sonradan değiştirebilir misin İzmirde var mıdır bilemedim. Sonra bilindik bir yerden farklı günlerde aldım hep Önemli olan senin beğenmen. Ama beğenmediklerin olursa değiştirebilirisn değişim fişlerini eklettim.

canım benim ya inan ki hiç değiştirmem (Not!! eğer giyim yönünden küçük veya büyük olursa sadece değişim yaparım hatta aynı modelinden). Kesene bereket canım

canım benim ya inan ki hiç değiştirmem (Not!! eğer giyim yönünden küçük veya büyük olursa sadece değişim yaparım hatta aynı modelinden). Kesene bereket canım

Aslında ilk aldıklarımda kıyafet vardı ondan emin olamadım. Tarzından da emin olamadım.
Senin de canımm

Lokumcu kıza bende bayılıyorum ya :) kendime de yapicam ceyizlik
Canım doa tatlı bi kız demişti eskilerden sanırım ama insan endişeye düşüyor ışte.

aynı muhabbet bizde de olmuştu eşimle ama akıllandım ben bu çekilişte yanıma almadım

Ben bi parçayı sozlumle beraber aldım hadi hadi hadi lafları hala kulağımda

hmm ya aklıma tek bir kişi geliyo o da gezegen kraliçesi açıkçası nerdeyse herkesin katili kurbanı belli oldu hemen hemen
yap canım gerçekten çok hoş olmuş emeğine sağlık
Zaten erkek milletiyle çarşı pazara çıkılmaz

Oturup bakamadim ki bende kim kime aldı kimler kaldı diye. Yoksa 10 kere cikartmistim kim olduğunu Bakalım bekliyorum ışte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…